Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 490
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 555
Че то, един 70-годишен изобщо не е опасен, стига да не си пада жената леко геронтофил.
Много феерично, стига мъжът ти да не е в сметката!  Peace

Ох, отегчих се вече с това. Вие сии вярвайте, де.
И аз се отег4их ,а само 4ета!
И за мен нуждата от оглеждане в 4ужди о4и, флиртовете с избрани и не дотам избрани субекти и остроумните зака4ки не водещи до секс са ми ненужни и отег4ителни.
Като ми се заобръщат след мен ,4ерпят в заведение и следват в асансьора и т.н. са ми досадни ,а не забавни.
Винаги съм се отег4авала от мъжките набези.
Ако съм свободна и ми харесва субекта-защо не флирт ?.
Но откакто съм обвързана пък хи4 не ми се ще даже:)

# 556
Много добре знам и усещам, кога флиртуват с мен. И когато ми кажат, нещо от рода, колко съм хубава и т.н. обикновено казвам "Да, така е '', тонът ми не предразполага към продължение.
Не би ми било приятно мъжът ми да флиртува, за това и аз не го правя, не си падам по двойните стандарти, за единият може-за другия-не, и както казах-нямам емоционална нужда. За мен флирта, колкото и да ми го превъзнасяте с остроумна игра ми намирисва на детско чесане на его и себедоказване, смешно ми е, и досадно.

# 557
Напротив, неуверената и сдухана жена не флиртува. Нали като й кажат "много си красива", тя ще отговори "ама, моля ти се, глупости, аз не се харесвам", щото нали е неуверена.
Горното не значи, че тази, която не флиртува непременно е неуверена.
Защо? Би ли ми обяснила?
 Аз съм на противоположното мнение. За мен е загуба на време, Достатъчни са ми , погледите които предизвиквам, нямам нужда от продължение......сега ще ми кажеш, че ме е страх от отхвърляне и т.н. за това не флиртувам........нямам емоционална нужда, дори са ми смешни правещите го.
  Не, нищо такова няма да ти кажа.  Wink Осъзнатото приемане на погледите си е флирт.  
Мислех, че постингът на Аргун е достатъчно ясен, но щом държиш, и аз ще потвърдя. Да нямаш желание за флирт и да си уверена не е невъзможно.

# 558
  • София
И закона не ги спира. Казват, че жената е като водата, като тръгне и няма спиране, но това е друга тема.
Закона не ги спира, а предвижда как да бъдат наказани. Щом има и наказани, явно си напълно прав. Хората, пардон, мъжете, цели стихосбирки са писали за блудницата, която не се спира пред нищо, за да ги отдалечи от светостта на интелектуалните им занимания.

Много добре знам и усещам, кога флиртуват с мен. И когато ми кажат, нещо от рода, колко съм хубава и т.н. обикновено казвам "Да, така е '', тонът ми не предразполага към продължение.
Ако се усмихнеш на човека направил комплимент ще бъде ли флирт и ако "да" как ще се развие, за да се превърне в нарушение? Приемаш ли мъжът ти да разговаря с други жени, да им направи комплимент, да ги покани на танц?

# 559
Е, аз не им отвръщам на погледите. Човек винаги може да усети, кога е предизвикал погледа на някой друг, без да е нужно да реагира с действие, като приемане, както си го написала.

# 560
  • София
Е, аз не им отвръщам на погледите. Човек винаги може да усети, кога е предизвикал погледа на някой друг, без да е нужно да реагира с действие, като приемане, както си го написала.

Да разбирам ли, че когато някой ти прави комплимент ти въобще не го поглеждаш, казваш му "Да, така е" и си теглиш чертата? /не се заяждам, по- рано уточних, че се интересувам от подробности за тази гледна точка/

# 561
  • София
И аз се отегчих!
Да ви кажа пък, с един колега бяхме стигнали до обедите и закачките, но по-нататък аз не пожелах.
Така че аз мога да се спра. За другите не отговарям.

# 562
Краси.мира, още веднъж - бавнооо и разяснително. Като в детската градина.

Според АНдариел корелацията флирт-секс минава през следната логическа връзка - поглед, усмивка, разговор, флирт, свалка, секс. И това е задължително.
За да се избегне несанкцнионираният извънсемеен секс, флиртовете следва да се забранят. Ако може по законов път. Нарушителите да бъдат публично замервани с камъни. По шериата.

Моето предложение, за да може да се опази уважаемата ССФ от това недостойно занимание, наречено флирт, е да последва примера на арабите -> моден аксесоар бурка. Защото понякога в живота и флирт не ти е нужен, а само един поглед, за да се влюбиш. Поне така съм чувала, де.

Бааавно и разяснително.
В поста ти има противоречие....   Laughing
Първо изясни нещата в собствената си глава и представа "Що е то флирт?!" и после раздавай съвети.    Peace

Ако изключим флиртаджийките,които са си такива по душа    Mr. Green   и просто друг начин на комуникация не познават,повечето жени флиртуват,когато не им достига флирта със партньора.Дори и да не си го признават тук,като им залипсва мъжкото внимание,решават да проверят навън :
"Абе,я да видя,ставам ли още?!    newsm78   Или само на моя съм му писнала?"

И преди пак да наскачате  :"Ама какво да направя,като той ме погледа ееййй така....!"...
Да,той може да те погледне ей така,но това НЕ Е ФЛИРТ.
Превръща се във флирт,когато ти ОТВЪРНЕШ НА ПОГЛЕДА .....
А за да отвърнеш,т.е. да го насърчиш да продължи ,значи ти се иска да се провериш колко си вървежна все още....

# 563
И аз се отегчих!
Да ви кажа пък, с един колега бяхме стигнали до обедите и закачките, но по-нататък аз не пожелах.
Така че аз мога да се спра. За другите не отговарям.
И защо ти е било необходимо да стигаш дотам?
Ако не да си почешеш егото "Колко съм готина още!".....    Mr. Green
Направо си намирисва на комплекси.... 

# 564
  • София
Ако изключим флиртаджийките,които са си такива по душа    Mr. Green   и просто друг начин на комуникация не познават,повечето жени флиртуват,когато не им достига флирта със партньора.Дори и да не си го признават тук,като им залипсва мъжкото внимание,решават да проверят навън :
Звучи логично, но има една подробност. Колкото и внимание да ти обръща мъжът до теб той няма как да стане непознат. Има ситуации, в които хората искат да видят възторг в непознати очи. Колкото и да се отрича правото на свобода, с което се ражда всеки, понякога е нужно то да се упражнява. Може да е признак на увереност в себе си, но от гледна точка на правото на свобода самоограничението до степен да ходиш с вперен в земята поглед ми се струва малко прекалено.

ПП Има и моменти, в които ако не си любезен в отговор просто ще настъпи край на комуникацията. С колеги е леко тегаво да очертаеш толкова драматична демаркационна линия. Утре ще кажат, че докладът ти е добър и ще настъпят паника и смут. Понякога хората просто са любезни и достатъчно да си любезен в отговор. Общувалите знаят къде е границата на любезността и началото на свалката.

# 565
темата стана като нашенска магистрала- щем , не щем кривваме  Rolling Eyes

малко полезни факти за флирта:

1. Флиртът е полезен за здравето. Изследвания доказаха, че хората, които често флиртуват, имат по-голямо количество бели кръвни клетки, които повишават имунитета и съответно здравето.
2. Установени са цели 52 флирт сигнали, които хората използват. От всички тях играта с косата е най-често срещаният.
3. На някои места флиртът не е разрешен. В Ню Йорк например съществува наредба, според която ако мъжът продължително се взира похотливо в жена, може да бъде глобен с $ 25 . При повторно нарушение съгрешилият ще трябва да носи специални очни ленти, които няма да му позволяват да нарушава закона.
4. Повечето хора флиртуват по време на сутрешното пътуване. 62 % от шофьорите признават, че флиртуват с хора, управляващи други автомобили. 31 % от тези свалки завършвали със среща.

5. Вече не е задължително флиртът да става лице в лице. Според ново изследване 40 % от хората, които търсят връзка онлайн споделят, че лесно могат да флиртуват и чрез чат или мейли.
6. По време на Викторианската епоха ветрилата са били начинът, по който са се изпращали любовните послания. Когато ветрилото се поставяло близо до сърцето означавало – че флиртуващият е успял да спечели вниманието на обекта си, полу-отворено ветрило, поднесено близо до устните значело „Можеш да ме целунеш“. Криенето зад широко разперено ветрило символизирало: „Обичам те“, а неколкократното отваряне и затваряне на аксесоара означавало отхвърляне на поканата за флирт.

7. Днес SMS – ите са новият инструмент за флирт. Изследвания показват, че голяма част от хората флиртуват чрез текстови съобщения, когато са далеч от партньорите си.
8. Проучване сочи, че най-честата грешка при свалките е отдаването на прекалено голямо значение на погледите.
9. Често мъжете бъркат приятелското поведение с намерение за флирт, пишат ezine.bg.
10. Флиртът е универсален. Независимо дали става въпрос за жена, намираща се в САЩ или Камбоджа – когато става въпрос за умение да се привлече внимание, хората използват едни и същи техники – леки усмивки, докосване на веждите и косата, закачливи погледи и кикотене. Дори животните флиртуват – птиците, някои влечуги, пък и рибите си имат отработени начини, с които печелят партньори.
------------------------

много искам да живея здравословно  Twisted Evil

# 566
Звучи логично, но има една подробност. Колкото и внимание да ти обръща мъжът до теб той няма как да стане непознат. Има ситуации, в които хората искат да видят възторг в непознати очи. Колкото и да се отрича правото на свобода, с което се ражда всеки, понякога е нужно то да се упражнява. Може да е признак на увереност в себе си, но от гледна точка на правото на свобода самоограничението до степен да ходиш с вперен в земята поглед ми се струва малко прекалено.

Не е нужно да гледаш в краката си ,Бояна...    Laughing
Но и не е задължително да отвърнеш на погледа,т.е. да насърчиш продължение на флирта....
Достатъчно е да отчетеш ,че си го предизвикал,само за себе си.    Peace

А това:
Цитат
ПП Има и моменти, в които ако не си любезен в отговор просто ще настъпи край на комуникацията
Аз не го приемам като флирт.
Когато ми направят комплимент,за каквото и да е ,да,учтива съм ,внимателна,казвам "Благодаря !" с усмивка,но НЕ ФЛИРТУВАМ.
И по -напред писах,че за мен това е общуване,възпитание,отношение на уважение към човека отсреща,който е оценил нещо в теб или направено от теб.
За да се превърне във флирт,си трябват едни други сигнали....

Но за пореден път се убеждавам, че доста от дамите ,писали в темата ,не правят разлика между флирт и учтиво общуване.Т.е., те почти във всеки разговор виждат флирта....
Е,за мен не е така.

# 567
  • София
Ей, да им се не види на изследваниятаа! Нерде Варна, нерде Стамбул! Любопитна съм да го видя това изследване за флирта и белите кръвни клетки. На мен ми напомня на азбукарския пример с изследвания от типа "всички, които ядат краставици умират", пък после се оказало, че не било от краставиците, а защото хората са смъртни.

Това с доклада нещо ми е странно. Значи, ако шефът или преподавателят ми ми похвалят презентацията или доклада, тогава те флиртуват с мен и ако аз не им отвърна повече няма да ме хвалят? Похвалата за доклад не е флирт, а положителна оценка за свършената работа, изказана публично или лично. Какво общо има това с флирта?

Комплиментите и отвръщането на комплиментите е част от етикета за добро поведение в обществото., а не флирт.

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 10:53 от Andariel

# 568
  • най-шареното място
Флиртът е учтиво общуване с неприкрито изразен възторг към другия, без желание за нещо повече от това да му (по)кажеш, че е бил оценен.
Ако имаш някаква цел , различна от това да дадеш положителна оценка и се насладиш на ситуация, вече минава в нефлирт Simple Smile

# 569
Цитат
. Повечето хора флиртуват по време на сутрешното пътуване. 62 % от шофьорите признават, че флиртуват с хора, управляващи други автомобили. 31 % от тези свалки завършвали със среща.
Цитирам само това,но на още няколко места във въпросното изследване "Флирт" се използва взаимозаменямемо със "Свалка"....    Mr. Green
Значи все пак флирта си е една обикновена свалка.....    Joy Joy Joy
Дали ще доведе до нещо повече, е без значение....
Важното е ,че флирт=свалка!    Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт