Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 474
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 585

ПС Е, какво ще стане!?...  ще почнеш да поръчваш уиски на непознати Simple Smile

Ще има една кофти вечер за мен и много кофти вечери за него.  Wink

# 586
Напоследък не знам какво ми става, може да е от хормоните  Laughing, но ми се иска да изживея нещо ново и разтърсващо. Искам да усетя тръпка, та дори и за малко. Определено ми се иска, но ще остане само в мислите ми явно, защото не искам да нараня човека до себе си.

При вас как е положението? Само не ми казвайте, че дори и през ум не ви минава  Laughing Няма да мине номера.

От събота - до понеделник - 40 страници, което само по себе си - за мен е показателно - колко ни се иска  Joy А вече - дали ни стиска - друг въпрос.
Да, на мен ми се иска постоянно, адреналин и тръпка. Набавям си това по някакъв начин. Не е задължително да е само свързано с изневяра обаче. Но както и да е.

# 587

От събота - до понеделник - 40 страници, което само по себе си - за мен е показателно - колко ни се иска  Joy А вече - дали ни стиска - друг въпрос.

Иска им се и още как  Laughing

Не мога да повярвам, колко сте изписали, докато мен ме нямаше. Е, от прочетеното видях, че Анда все още не може да разбере, що е то флирт. Вече взимам да си мисля, че никога не го е преживявала и че все още е девствена в тази област на изкуството. Защото да флиртуваш си е цяло изкуство.
И мила, не се притеснявай, че някой може да ме познае или пък че се излагам с историята си. Трябва да започнеш, да се притесняваш, защо вместо да си с перфектния съпруг, седиш тук, да биеш тъпана колко съм грешна и да се плюнчиш и пениш колко порочно е това да флиртуваш с чужд мъж.

И едно малко оточнение. Всичко започна с невинен флирт, даже в началото и флирт не беше. И Анда, къде по дяволите видя, че съм написала, че сме се запознали в сайт за запознанства?  Crazy И видях, че Бояна е писала, че сме имали 6 месечна връзка. Вие четете ли изобщо?
Тази историйка се случи преди има няма 2 години, продължи почти 2 месеца, като в началото беше с идеята, за просто общуване, което с дните прерастна в нещо друго, за което не съжалявам. И паралелна връзка да е било, какво от това? Аз имах щастието, да срещна този прекрасен човек, да науча от него нови неща, та ако щете, да се науча и да комуникирам на едно по-различно ниво. Общуването ни беше прекрасно, закачките и флирта след това също...развоя на нещата не ми хареса, но когато си спомням за него, си спомням с усмивка, което е най-важното. Пък нека после съм безотговорна, дреме ми.

# 588
  • София
"Мила" ще казваш на любовника си! Мен не ме познаваш, че да ме милосваш! И, малката, гледай си работата и не се закачай с мен, че както днес не ми е ден, ще ти излезе късметът! Хайде, достаттъчно внимание получи, можеш да спиш спокойно! Теб отдавна те забравихме в тази тема, от 40 страници я има две за теб, я не!

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 13:34 от Andariel

# 589
  • София
То на много хора не им дреме от това, че са безотговорни и се грижат за собствения си кеф дори с цената на това да наранят някой, обаче това не е повод да им изръкопляскаме дружно.

# 590
То на много хора не им дреме от това, че са безотговорни и се грижат за собствения си кеф дори с цената на това да наранят някой, обаче това не е повод да им изръкопляскаме дружно.

Това какво общо има с историята, която Джия сподели?

# 591
Gia Marie Carangi -то е ясно,4е не са ви добри отношенията във връзката и затова се търси флирт,подкрепа,нежност другаде.
Ей този пост ме накара да се убедя.Писан февруари,11:
Свободно време и интереси / Потребителски групи / Re: Споделете - 158  : Нед., 27 Февр. 2011, 11:14 
Здравейте!
Толкова я чаках тази неделя, исках да спя до късно-не стана, исках да си почивам-пак не става.
Липсва ми задушевната семейна атмосфера, която тук не получавам. Липсва ми това да се чувствам свободна и независима, липсва ми да се чувствам обичана и уважавана.
Нима трябваше да минат 3-4 години, за да разбера, че живея с грубиян, с психопат? Чак сега осъзнавам, как съм си пропиляла времето с безмислени мечти и планове. Превърнала съм се в робиня на собствените си чувства към нещо и някой, който не ги заслужава.

# 592
  • София
Общуването ни беше прекрасно, закачките и флирта след това също...развоя на нещата не ми хареса, но когато си спомням за него, си спомням с усмивка, което е най-важното. Пък нека после съм безотговорна, дреме ми.

Луна, във връзка с този цитат ми е мнението.
Много хубаво й е било на авторката, спомня си го с усмивка, пък много важно, че е била безотговорна (и ако мога да добавя, нечестна спрямо двама мъже). Важното е, че й е било гот, не е важно кой как е наранила.

И ние какво, да аплодираме тази неземна проява на свободомислие? Не, мерси, предпочитам да си стоя в консервата.

# 593
  • най-шареното място
аз понеже се включих след 30-та - каква Джия, каква съвест? Simple Smile  - само за флирта философски се пише Wink

# 594
Бърди, използването не на място на думите от нейна страна дава само поводи да се точат отнесени локуми.
В историята на едно младо момиче с неудовлетворяваща я връзка и опит да захване друга не виждам нищо безотговорно.  Wink Безотговорно би било да не опита, заради себе си. Другият, коментираният като пострадал /съжалявам ако не улучвам точната дума, която прочетох в темата за момчето.../сигурно има глава на раменете си, може да мисли и е ненормално да го натикаме в ролята на жертва, само и само да подкрепим някаква своя теза....  Каква, не разбрах добре.

# 595
  • София
Grinning Нито едното, нито другото.

Бяхме от различни градове. Запознахме се през интернет. Виждахме се от време на време. На последното ни виждане, за малко да изгоря...Но той ми постави ултиматум, че имам срок от три дни, да реша и естествено всичко приключи.
Беше ми мъчно после, защото се бях привързала много. Не се гордея с постъпката си, тъй като беше влюбен в мен.

Andariel, аз с мухьовци не се занимавам. Ако обичаш престани да слагаш етикети.

Ела, душо медена и прочети хубаво какво си написала. дори съм го болднала, че да се ориентираш по-лесно! От различни градове, запознанство в интернет... Остава да кажеш, че сте се запознали в сайт по ядрена физика, а не за запознанства! Достатъчно беше да събера "от различни градове" и "запознахме се по интернет".

Хайде, пътувай! Предостатъчно време ти отделих!

# 596
  • най-шареното място
е, навсякъде може... може и в тоз' сайт... ти отде можеш' знаиш Simple Smile

# 597
  • София
В историята на едно младо момиче с неудовлетворяваща я връзка и опит да захване друга не виждам нищо безотговорно.  Wink Безотговорно би било да не опита, заради себе си.

Да беее и един мармот ...
Много е отговорно да си вееш байряка, докато си във връзка, хайде сега да не си говорим щуротии.
Луне, умна жена си, недей така моля ти се Simple Smile
Когато една връзка не те удовлетворява, първо я напускаш, после почваш да въртиш опашка Simple Smile

# 598

В историята на едно младо момиче с неудовлетворяваща я връзка и опит да захване друга не виждам нищо безотговорно.  Wink

Нищо безотговорно няма разбира се, особено пък щом няма намесени деца. Безотговорното и неприятно като линия на поведение е, с този си поиграх, не ми стискА да се махна от сигурното, колкото и да не ми харесва, сега идва ред на следващия. Ще го помотая и него с ясното съзнание, че това ще е само забавление за мен, но сигурното пак няма да изпусна питомното и така на въртележката. Ама до кога?
Иначе нищо лошо няма човек да гледа себе си и ако не го удовлетворява връзката, в която е да му хване око друго в страни или пък направо да се махне.Но съчетанието на удовлетворяваща уж връзка с поредни такива паралелни връзки и разпиляване на емоциите ( дори и да не намесим секса ) не виждам как може да е здравословно за самия индивид. Да оставим на страна останалите участници и честно, нечестно.

# 599
Колкото и да обчаш и уважаваш човека до себе си, тръпката все някой ден се изпарява. И в един момент започваш, да си представяш как някой друг те прегръща и целува и кара да се чувстваш така, както не си се чувствала отдавна....Последния път като си мислех за подобно нещо и то взе, че не закъсня. Появи се някой, който ме изкара от правия път.

Грешиш. Представяш си го, защото човека до теб не те прегръща, или защото ти не искаш той да те прегръща.
При теб се е случило така, случи се и при мен. Срещнах някой друг, който да ме прегърне, но той взе, че остана.  Сега, години по-късно, дори не мога да си представя да имам нужда от някой нов, просто защото човекът до мен ме изпълва...емоционално  Mr. Green
Ако имаш нужда, действай, к`во. Може да е за хубаво, може да е за лошо- никой не знае. Това му е и хубавото на живота  Wink

Общи условия

Активация на акаунт