Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 542
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 600
А, така - обиждайте, укорявайте, нападайте, браво - колко е достойно - само защото една жена споделя свой флирт, който дори не е завършил с кревата  ooooh!
Но пък в другите теми - твърдо подкрепяйте всяка жена, дръзнала да каже, че мъжът не мие чиниите вкъщи - веднага да преосмисли брака си  Joy
Еееех, форум Laughing

# 601
  • София
темата отдавна не е за авторката. Много ми е зор дали е стигнала до секс или не, и дали ще има още сто такива! Ние тук си говорихме за флирта и не/секса, какво значение има тук авторката? Явно тя има далеч по-сериозни проблеми от споделяне на случки отпреди две години.

# 602
И аз не пиша по темата  Wink
Просто е така комично как форумското хорство го избива на морал и как същия този морал е така променлив според темата.

И защо трябва да съдите някого вие? Кои сте? Споделя една жена, веднага й се скача...Ей това е странното, но мен ме забавлява всъщност  Peace

# 603
  • София
Брях, вие сън не спите ли? Толлкова сте писали снощи, че нямате изчитане, добрече кафето ми е дълго!

Явно не се смята навсякъде (а аз се съмнявам дали и тук), защото има култури, в които за такова невинно флиртче убиват с камъни единия или двамата флиртуващи. А и както стана ясно, с изключение на Ази, никой тук не спомена да смее да флиртува пред очите на мъжа или гаджето си, също и никоя тук не каза, че няма проблем мъжът й да флиртува пред очите й с някоя друга. Та, явно нещата не са толкова социално-нормални, колкото се изкарват. Ако възрастните бяха толкова наясно къде е чертата, както се твърди, че има черта, то нямаше да стават разни сакактлъци като изневери, ревности и разводи, а щеше да се приема за добър ден, са си пофлиртува човек с някого. И ако нещата бяха толкова невинни, нямаше във всяка култура да има строги правила, които да ограничават нивото на контакт между мъжете и жените.

Веднага ти казвам, моят съпруг флиртува в мое присъствие и още не съм му избола очите  Grinning Не се чувствам застрашена, не ревнувам и не правя сцени.  Весело ми е и на мен общо взето в такава ситуация.

# 604
  • София
Изобщо нямам намерение да се възторгвам от забежките на тоя и на оня, само и само да не ме обяви някакъв си форум за псевдоморалистка и консерва.

# 605
Изобщо нямам намерение да се възторгвам от забежките на тоя и на оня, само и само да не ме обяви някакъв си форум за псевдоморалистка и консерва.

Никой не те кара да се възторгваш, но като се има предвид, че чуждите избори не би трябвало да те вълнуват - не виждам смисъл от подобно агресивно отношение просто  Wink

# 606
Ееей, не мога да публикувам. Остаря ми мнението.  Mr. Green

Приемете, че има и хора, на които им трябва време за да решат какво искат и са объркани.Чела съм несъизмерими глупости в тоя форум, споделяни от жени с опит уж, със семейства и деца. И са били подкрепяни, окуражавани. Не бих оспорила правото на едно момиче да търси любовта, такава, каквато на нея е нужна. Не и от своята позиция.   Grinning Какво остава пък да окачествявам с плюс и минус решенията й ...

# 607
  • София

Никой не те кара да се възторгваш, но като се има предвид, че чуждите избори не би трябвало да те вълнуват - не виждам смисъл от подобно агресивно отношение просто  Wink

Всъщност си аболютно права Simple Smile

# 608
Доста рядко ми се случва май във форума  Joy Joy Joy

# 609
  • София
Ако прочетете внимателно постовете на авторката, още от първия, ще видите нещата по-различно от терзанията на едно объркано момиче. Темата е пусната въпросното момиче да се начеше, че при нея всичко е ок, и то подтиквайки други да напишат подобни истории. че и на всичко отгоре е достатъчно нахална, че да се прави на невинна душица, повтаряйки "грешна съм, постъпих лошо4 и подобни, с желанието хорът да запее "не си лоша, такъв е животът, той, другият е виновен, ти си просто едно малко невинно слонче". А и както се разбра, авторката си има много сериозни проблеми във връзката и е по-добре да се концентрира върху тях, отколкото да ми обяснява на мен какво изкуство владея и прочие.

# 610
Андариел, ти какво очакваш? Като ритнеш някого и той да вземе да те разцелува.... Mr. Green
Задълбаваме в лични гадания на една история, която не ни е известна докрай.... 

# 611
"Мила" ще казваш на любовника си! Мен не ме познаваш, че да ме милосваш! И, малката, гледай си работата и не се закачай с мен, че както днес не ми е ден, ще ти излезе късметът! Хайде, достаттъчно внимание получи, можеш да спиш спокойно! Теб отдавна те забравихме в тази тема, от 40 страници я има две за теб, я не!

Уоу, после аз съм се държала като 15 годишна  Laughing

Ела, душо медена и прочети хубаво какво си написала. дори съм го болднала, че да се ориентираш по-лесно! От различни градове, запознанство в интернет... Остава да кажеш, че сте се запознали в сайт по ядрена физика, а не за запознанства! Достатъчно беше да събера "от различни градове" и "запознахме се по интернет".

Хайде, пътувай! Предостатъчно време ти отделих!

И като ги събра какво? Ми не позна. Няма да уточнвам къде и как. Не е твоя работа.

темата отдавна не е за авторката. Много ми е зор дали е стигнала до секс или не, и дали ще има още сто такива! Ние тук си говорихме за флирта и не/секса, какво значение има тук авторката? Явно тя има далеч по-сериозни проблеми от споделяне на случки отпреди две години.

Да само дето авторката, ако не беше пуснала темата, ти нямаше къде да има да се пениш. И за какъв флирт ми говориш. Та ти първо не знаеш значението му и да имам проблеми и да нямам все тая. И ако искам ще пуска теми, за неща преживяни не преди 2 ами преди 10 години.
Ако не ти е зор, спри се, още на 2-3 страница ти казах, но ти упорито си решила, че мнението ти е от изключителна важност за мен.

# 612
А и както се разбра, авторката си има много сериозни проблеми във връзката и е по-добре да се концентрира върху тях, отколкото да ми обяснява на мен какво изкуство владея и прочие.

Сериозни проблеми имаш ти! И ако обичаш не ми казвай върху какво да се концентрирам.

...................

Говореше се за някаква писателка тук. Или се бъркам.

# 613
  • София
Приемаш ли мъжът ти да разговаря с други жени, да им направи комплимент, да ги покани на танц?
Да води нормални разговори да, но да им прави повече от дежурни комплименти и да ги кани на танц, не.Освен ако не сме на общо събиране и поканата е към мои приятелки. Да покани някоя непозната от заведението, защото му се видяла красива е повече от сигурно, че няма да прекара добра вечер след това.  Twisted Evil
Ясно е, че не говорим за непознати, но макар и по двойки хората се събират. Предполагам, че е нормално твоят мъж да говори с твоите приятелки или жените на твоите приятели. Ако иска да танцува с някоя от тях? Ясно е, че и очевидно, че сте двойка, ясно е, че такъв жест определено не е свалка. Това имах предвид като казус.

И видях, че Бояна е писала, че сме имали 6 месечна връзка. Вие четете ли изобщо?
Тази историйка се случи преди има няма 2 години, продължи почти 2 месеца, като в началото беше с идеята, за просто общуване, което с дните прерастна в нещо друго, за което не съжалявам. И паралелна връзка да е било, какво от това? Аз имах щастието, да срещна този прекрасен човек, да науча от него нови неща, та ако щете, да се науча и да комуникирам на едно по-различно ниво. Общуването ни беше прекрасно, закачките и флирта след това също...развоя на нещата не ми хареса, но когато си спомням за него, си спомням с усмивка, което е най-важното. Пък нека после съм безотговорна, дреме ми.

Джия, останала съм с грешно впечатление, извинявай. Признах си неколкократно, че се включвам като реклама, защото нямам мотивация да прочета всичките 40 страници. Споменах това, защото помня пост, в който се говореше за месеци мейли, скайпове и прочее. Може и да не е бил твой, тук е лесно човек да се обърка. Но не съм оценявала поведението ти като грешно или правилно,  асамо уточних, че това не е флирт по моите представи. Флирта не продължава с дни и седмици.Възможно е да бъркам и по този въпрос, не претендирам, че схващанията ми са универсални. тук съм от любопитство за логиката в чуждите гледни точки.

ПП Колко от вас имат приятели от противоположния пол? Имало ли е флирт при сприятеляването ви?

# 614
  • София
Да за авторката може и флирт да значи скок в леглото или да го иска с тази цел, но не всеки е така.  Богиня го каза доста добре в един от последните си постове,че флирта е една хубава игра на думи и жестове от интелигентни хора, а не ганьовски покани за секс и размятане на гриви. Дали ще позволиш от флирта да излезе друго си преценява самият човек.

Общи условия

Активация на акаунт