Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 505
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 630
Andariel  Shocked , ти нещо много лично си приела темата на Джия  Thinking
Такъв наставнически тон може да й държи само майка й според мен.
И не забравяй, че си в нейната тема, не е като да е, тя да ти размахва пръст в твоя такава.
Имам чувството, че още малко и ще я набиеш, че си е позволила да помисли за флирт или там каквото беше ......
Да не ти се е покачил някой хормон?

# 631
  • София
Добре де за един е напълно немислимо да си развява интимностите под каквато и да е форма, където и да било. За друг пък това не е проблем и тема да пусне във форум. Та нима не споделяте макар в много по завоалиран смисъл с приятелки подобни изживявания? Някой дори и директно с подробности описват и какво? Това че има различни хора смятащи различни неща за неуместно грях ли е ?

# 632
  • Варна
Просто авторката много ме дразни с безочието си.
Как може да те дразни някой непознат човек с действията/бездействията си, които по никакъв начин не те засягат?  Shocked Обикновено най-много ни дразни в другите това, което откриваме в себе си...

Бояна, въх, припад  Embarassed

# 633
  • София
Ами, да се развяват, то е за голяма хвалба твоето!  ooooh!

вилико, мерси от такава искреност! Предпочитаам да съм потайна.

# 634

Като знам, аз как гледам на ранното си творчество, няма да се учудя ако и тя се смее след година, две на своите...   Grinning .... или ти...

П.П. На незапознатите и запътили се към най-старите ми публикации...: Не търсете любовни драми!  Mr. Green Моите са от друго естество.

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 15:07 от luna

# 635
Ами, да се развяват, то е за голяма хвалба твоето!  ooooh!

вилико, мерси от такава искреност! Предпочитаам да съм потайна.

Ако беше казала - предпочитам да нямам такива емоции - щеше да звучи доста по-логично отношението ти, ама ти хем си ги имаш и си ги криеш, хем нападаш другите дето ги имат, но по различен начин ги афишират...Нямам двулично ми идва, казах го вече. НО както и да е   bouquet

# 636
  • София
Бояна, извинявй ако постът ми е "прозвучал" грубо, но просто съм афектирана от държанието на уж уравновесена, зряла жена.
Нямаш повод да се извиняваш на мен. Наистина не съм прочела и запомнила колко месеца и какво. Запомних, че според моите представи си е аферка, но въобще не ми е хрумнало да я оценявам. Някак не се виждам в ролята на морален стожер.

Кое наричаш безочие и защо те дразни? /Знаеш, че не взимам страна, но ми е трудно да разбера кое те вбесява. Големи хора сме и знаем, че поведението на нито един от нас не е мерило за поведението на другите/

Флиртув, флиртув. Flutter Но не мисли, че търся нещо повече. Laughing

# 637
  • София

Кое наричаш безочие и защо те дразни? /Знаеш, че не взимам страна, но ми е трудно да разбера кое те вбесява. Големи хора сме и знаем, че поведението на нито един от нас не е мерило за поведението на другите/

Ей това ме интересува и мен.Аз може да имам различни разбирания,но и не съда другите за техните. Светът не е длъжен да се съобразява с моите виждания за живота и как и къде си го развявам примерно...

П.П. Дайте маалко по леко,че излизам и ми се иска като се върна да прочета още хубави изводи по - темата. Да не я заключат като се джавкате така.  Hug

# 638
  • София
Аз го написах вече кое ме вбесява. И други теми съм чела за флиртове, свалки и прочие, но тогава нещата са изглеждали някак нормални. обаче "нашата" авторка от първия пост подходи като човек, който иска да се похвали, че и да си почете малко пикантерии от други потребители. Темата изглежда провокативна, с жълтеещ уклон. Това, нейното не беше тема с терзания "а сега накъде", а нещо друго. И както се видя, дори го обръща на "аз поне имам какво да разказвам", сякаш е велико постижение да мотае някого два месеца. Голяма гордост една свалка, голямо чудо!

# 639
Криввала съм и то не с един. Не бях семейна тогава. Връзката ми беше много сериозна, според мъжа и неангажираща, според мен. Нямах никакви угризения.
Сега е друго.  Харесвала съм си мъже, забавлявала съм се да си "прожектирам" мини филмчета в съзнанието, но това е всичко. Някой беше казал, че би кривнал, ако се чувства предаден, и аз бих тогава. Но нищо друго не би могло да ме извади от пътя. Това е не защото съм желязна, имунизирана или отдадена на единствения, а по-скоро изключително привързана към личния си комфорт и душевен мир.

# 640
Andariel , какъв точно ти е на теб проблема с авторката аз така и не разбрах. Първо се дразниш, защото флиртувала със съфорумките и очаквала да бъде оправдана и обляна с комплименти. После проблем стана ЛИЧНИЯт й избор и право да развява, ако ще и гащите си е интернет пространството. Накрая и безочна била. Нещо не схващам? Попита си с ненавист и тайни и се дразниш на хората, които мога да си споделят, защото не им пука? Яд те е на Джия, че темата предизвика внимание и голяма част от жените не са съгласни с твоето мнение? Или просто си чешаш клавиатурата изливайки гнус? Сериозно не разбирам...Ще си учиш децата да си мълчат! Т.е ти автоматично им отнемаш личното право сами да решат какво, защо, пред и на кого да казват. Аз ако искам мога да си пусна и подробно описание на последния полов акт и ако модераторите не го изтрият да си го обсъждаме и 100 страници, а ти няма да имаш никакво право да ми казваш редно или не е това, защото става въпрос за лични преживявания и избор. След като не ти допада постъпката, поведението, размишленията на авторката какво се палиш? Ти си най-редовният потребител в тази конкретна тема. От самото начало съдиш и дирижираш с пръст кое е редно и кое не е. Охлади се малко, пий една студена водица, обясни на хората как е по-добре да са потайни, което мамка му не знам как ще защитиш с доводи, за да убедиш някого какво да говори и какво не и после седни и започни темата от начало. Може ако си прочетеш постовете от страни да осъзнаеш, че ти и поведението ти е повече за порицание от колкото признанията на авторката. Не случайно хиляда човека попитаха на съд ли сме, дело ли има? Този въпрос за безгрешните и съдещите помниш ли кога ти го зададох...съвсем в началото още. Та до тоз момент, все така си я караш, ама щом те влече.

Богиня, Вилико, Бояна, Луне, Евка   bouquet
Джия  Hug

# 641
  • София
Аз го написах вече кое ме вбесява. И други теми съм чела за флиртове, свалки и прочие, но тогава нещата са изглеждали някак нормални. обаче "нашата" авторка от първия пост подходи като човек, който иска да се похвали, че и да си почете малко пикантерии от други потребители. Темата изглежда провокативна, с жълтеещ уклон. Това, нейното не беше тема с терзания "а сега накъде", а нещо друго. И както се видя, дори го обръща на "аз поне имам какво да разказвам", сякаш е велико постижение да мотае някого два месеца. Голяма гордост една свалка, голямо чудо!
И какво ако е така? Да приемем, че ти си на друг етап в разтието си, на който такова събитие не изглежда като "чудо голямо", но защо се вбесяваш. Все едно да се вбесиш на дете, което е гордо, че е нарисувало кръг, защото не е Леонардо. Хора разни, радости разни. Продължавам да не разбирам повода да се воюва против радостите на другите, които пък и нямат никакво отношение към твоя живот. Нито Джия ще ти зададе модел на поведение, нито да те засегне някак. Извинявай, наистина не разбирам.

# 642
  • София
Верно, ама и аз съм една! Просто ми е крив ден и авторката е късметлията! Какво да се прави, човещинка!

Обаче за потайността си държа на мнението. Дори не съм го измислила аз, просто го припознавам като печеливша стратегия.

обаче, успях да ви озадача, а!  Wink

# 643
  • София
Верно, ама и аз съм една! Просто ми е крив ден и авторката е късметлията! Какво да се прави, човещинка!
Ясно. Hug

# 644
  • Варна
Цитат
Флиртув, флиртув.  Но не мисли, че търся нещо повече.  

Флиртаджийка Simple Smile

Дайте да поемем отново към руслото на флирта. Що е то и има ли почва у нас? Дали да не създам нова тема, че Джия сигурно сто пъти ни прокле за спам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт