Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 272
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Е, и каквосега, за да си изчисти съвестта този, дето кривнал, вземе че си признае и така стовари всички възможни отрицателни ефекти на партньора си! Нещо като "зная, че ти изневерих, ето, признавам си, нататък си ти", и си ляга да спи спокойно и дълбоко. И така поставя партньора си в гадната ситуация да се терзае и да носи отговорност за едно или друго свое решение, засягащо цялото семейство. Гадно!

# 976
Да бе признавам си аз да ми е чиста съвеста и нека товара лежи на него.Аз съм си спокойна пред всички.
По тая логика "Мичеееее натаковах Цветкова от съседниО вход,ма ме гложди съвеста,та рекох да ти кажа.Сипи сега една ракия и да си легаме,че и тебе ще те огрее"
Признавала съм изневяра,която не е била и подозирана дори.Не мога да опиша погледа,който получих в отговор.Нищо не стана,нищо не ми се каза,нищо не се промени-УЖ.Но аз знаех,че този поглед ще го виждам всеки ден и той ще е все същият-огорчен,убиден,яростен,тъжен,самотен,предаден,измъчен,с хиляди въпроси,за които отговор не може да намери,а не може и да ги зададе....
Айде не мерси ще кажа аз за подобна чистка на гузна съвест.

# 977
Споко, бе...що се възмутихте толкова? Simple Smile Животът е достатъчно кратък, за да си късаме нервите за глупости. Аз не съм си признавала за изневяра, а за паралелна връзка. Връзка, която нямам намерение нито да крия, нито да прекратявам. Не виждам мъжът, с когото живея да е яростен, тъжен, самотен, обиден...напротив, живеем си  добре. Е, имаме си доста противоречия, често и скандали, но те не са във връзка с паралелните ни взаимоотношения, а поради тежките ни характери, неразбирателствата за битовизми, а колкото и смешно да звучи, като седнем да гледаме новини стават най-големите препирни, поради политическите ни различия Laughing.. На него му е ясно, че съм зодия Стрелец, за мен смисълът на живота е разнообразието и промяната, интересния живот, кипящите емоции, в това число и връзките с други мъже. Разбира се, и той си има своите връзки, което е естествено и нормално. Не живеем в 19 в. за да си скубем косите с алтернативните партньори или да се търкаляме по пода. Човекът е полигамно създание, и няма смисъл да подтискаме подсъзнателните си желания и страсти. Това само съсипва нервите и психиката ни. Не виждам проблем в това, щом и двамата ми партньори го намират за ок. Няма обидени, няма наранени.

# 978
А ако другият партньор няма против? Тогава...де е драмата? Laughing

(сега чакам порой от възмУтени и шокирани)

# 979
О, ще ги дочакаш, Жози. Wink

# 980
# 981
  • Linz
А ако не е по-свестен и изобщо по-по- от моя, тогава от к`ъв зор да си правя толкова труд за единия секс с него? а най-вероятно ще се окаже по-зле, и ако рааботата се разсмърдиииии...
По тая логика и ти ако си свястна няма да искаш да практикуваш секс извън семейството, защо му е на някой да те оправя тогава.

Как де бе, Жоз? Щом няма драма, значи няма лИбов, не знаеш ли?!

# 982
Ако някой може да ми дефинира любов, тогава, да , може и да се подискутира има ли, няма ли такава.

И само една любОФФ ли има? Laughing

# 983
  • Linz
Ти не си ССФ, твойта абревиатура е друга.
Една Любов има!

# 984
И аз не мога да разбера защо е задължително любовта да бъде към един единствен мъж. Защо се счита, че след като обичаш един, няма как да обичаш едновременно с него друг? Аз винаги съм попадала в любовни триъгълници, но то не е защото съм го искала. Така съм устроена. Обичам много черти и страни от характера в даден мъж, но някои неща, които харесвам, той ги няма. Съответно намирам ги в някой друг, на който пък ми липсват достойнства от първия. И така, двамата взаимно се допълват. Защо да се дразним и намразваме поможду си, заради неща, които ни липсват, като можем да ги открием някъде другаде?

# 985
Е БКК де?
Нооо, признавам, че доскоро клонях към другото, след като осъзнах, че начинът на разсъждение на принцип черно и бяло носи ЛИЧНИ вреди, яхнах метлата иииии....фииииииууууу! afwitch

# 986
  • Linz
Тъй де.
Всички сме неосъзнати още кучки.

# 987
  • София
А ако другият партньор няма против? Тогава...де е драмата? Laughing

(сега чакам порой от възмУтени и шокирани)

Искам да се запозная с поне един такъв, дето няма против паралелно някой друг да спи с жена му. Същои жена, която няма нищо против мъжа й да спи паралелно с някоя друга.

Рени, аз така си разсъждавам по въпроса по принцип. Обаче няма гаранция, че няма да кривна от пътя. Пък и да кривна, ще гледам да е скрито-покрито, а дори да ме хванат, ще отричам до последно. Simple Smile

# 988
  • Варна
Аз познавам една, която не само че няма нищо против мъжът й да спи с друга, но и деца да й направи. Два броя.
Понякога двете домакинстват на рождения му ден.

# 989
Ех, Боги, Боги, тази жена не го УбичЪ тоз мъШ, ша знаш, това не е никаква любОФФ.

П.С. Лягам си, толкова простотии ми стигат. Stop

Общи условия

Активация на акаунт