Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 294
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 960
  • БГ
О,много ми харесва да чета как като реши някоя от вас да "криввне",режи и не гледа назад Tired Ами децата? Толкова ли е лесно? А,че тая другата тръпка пак ще омръзне?
ами аз за това не криввам ,гледам си като кон с капаци в една посока.а акто реша да погледна настрани и д апродължа в друга посока просто няма да има смисъл да сме заедно.

# 961
  • София
Като се замисля, кривването не е за мен, защото съм и мързелива. Иска се много мислене и труд, за да се организира и след това прикрие една забежка. Лошото е, че винаги има вероятност някой да те види или обектът на кривването да вземе нещата насериозно и да започне да очаква повече, да досажда, заплашва, изнудва... Ако е колега (както се случва много често), никога не се знае даали няма да се раздрънка и цялата работа да се размирише. Няма да ми е кеф на някое фирмено парти до ушите на мъжа ми (или моите, ако забежката е негова) да достигнат слухове, нито пък ще ми е приятно да съм на тръни дали някой няма да намекне нещо. И всичко това за единия секс набързо? тц, нещо не ми излиза сметката на разходи/ползи.

# 962
О,много ми харесва да чета как като реши някоя от вас да "криввне",режи и не гледа назад Tired Ами децата? Толкова ли е лесно? А,че тая другата тръпка пак ще омръзне?

Именно, според мен не е толкова лесно да загърбиш дългогодишна връзка или брак, още повече, ако има и деца, заради някаква си тръпка, дето не се знае какво ще излезе от нея и колко ще продължи. Не можеш просто да махнеш с ръка  и да кажеш  "щом ми се е приискало чуждо, значи край с настоящата ми половинка."

# 963
Преди време бях прочела някъде , мисля, от Тодор Бостанджиев, сексологът, едно такова послание , че понякога само изневерите спасяват на даден етап един брак/една връзка.
Знам, че за ССФ е скандално, но си е ....fuckТ!

# 964
  • тук-там
Оф, на мен пък ми се иска...да ми се иска...   Ама, нещо, явно съм много задръстена... ooooh!
Как пък за толкова години не се намери един, който да ми отклони погледа...ей тъй за цвят..
Мъжете ли са калпави вече, аз ли съм претенциозна... newsm78

# 965
  • София
Тъй де, на даден етап! И ако не те хванат.  Laughing
Винаги ми е било любопитно каква успеваемост имат сексолозите и семейните терапевти откъм помощ за съхраняване на семействата. Ясно, че няма как да разбера, защото никой няма и да си каже. Но аз имам леки подозрения, че след такива посещения много връзки се разпадат, защото партньорите твърде много разкопават душите си. Понякога е по-добре хората да си живеятт в неведение за това как се възприемат един-друг. Нещо като в песничката
Tell me lies,
tell me sweet little lies...

Рабит, както казва една моя приятелка, всички свестни мъже вече са женени, а останалите щом са сами, значи не струват.

# 966
  • тук-там
Рабит, както казва една моя приятелка, всички свестни мъже вече са женени, а останалите щом са сами, значи не струват.

Ама аз не държа да е свободен - може и женен... кво толкова няма да го осиновявам, я... Mr. Green
Ама, и женените, и те.... ooooh!

# 967
  • София
И така не е лесно - ако е женен и ти се върже, значи не е чак толкова свестен, щом най-чистосърдечно изневеррява на жена си с теб и край на мита за свестния и верен мъж. Пък ако не ти се върже, каква ти е файдата, че е свестен, пък не иска да спии с теб. Малко като омагьосан кръг се получава.

# 968
И така не е лесно - ако е женен и ти се върже, значи не е чак толкова свестен, щом най-чистосърдечно изневеррява на жена си с теб и край на мита за свестния и верен мъж. Пък ако не ти се върже, каква ти е файдата, че е свестен, пък не иска да спии с теб. Малко като омагьосан кръг се получава.
Ама нали и ти ще си семейна, к`во ти пука, че той изневерявал на жена си  Thinking
Иначе Тодор Бостанджиев според мен не е имал предвид само сексуалните изневери, а по-скоро общуването с други хора от противоположния пол. Съгласна съм, но само ако се окажат по-зле от твоя си екземпляр. Това за изневеряващия. За този, на когото са изневерили, също съм съгласна, донякъде, но ако има любов, или изгода от този, който му е сложил рогата- в първия случай ще му подейства като студен душ, във втория няма да му дреме. Ако няма едно от двете, пиши го бегал. 

# 969
Или пък дали бил свестен.  Whistling Тя няма да се жени за него.  Единственото му свестно нещо трябва да е под кръста.  Laughing

# 970
Whistling дам.. лято е отдайте му се щом ви се иска... Laughing

# 971
  • София
А ако не е по-свестен и изобщо по-по- от моя, тогава от к`ъв зор да си правя толкова труд за единия секс с него? а най-вероятно ще се окаже по-зле, и ако рааботата се разсмърдиииии...

В края на краищата, нито мога да поощря някого да кривне, ако му се е приискало, нито мога да го спра. Единствено бих го посъветвала, ако се стигне до кривване, да го направи скрито-покрито, за да спести на партньора си унижението да разбере за случката. И много важно - да не замесва общи познати и приятели.

# 972
А ако не е по-свестен и изобщо по-по- от моя, тогава от к`ъв зор да си правя толкова труд за единия секс с него? а най-вероятно ще се окаже по-зле, и ако рааботата се разсмърдиииии...
Не знам, аз само казвам, че ако си решила няма да ти дреме много що за морал има, други качества ще са от значение  Flutter
Иначе, на зададения от теб въпрос никога не съм можела да си отговоря, но...хора всякакви. Пък и знаем, че тревата на съседите винаги е по-зелена Laughing

# 973
Супер тема  Peace

# 974
Аз затова още в началото признах на единия за другия и ми олекна. Иначе си е кофти. Кривнеш, пък почне да те мъчи една съвест, пък стрес, пък напрежение...не си струва. Така поне не ми се налага да лъжа, че съм била при приятелка, на разходка...Зрели хора сме да се лъжем като гимназисти.

Общи условия

Активация на акаунт