Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 263
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
написах "харесват", а не "възприемат".

# 1 036
За да го харесам, трябва да мисля за него по този начин. Важи и за тях.

# 1 037
  • БГ
За да го харесам, трябва да мисля за него по този начин. Важи и за тях.
и аз не ги харесвам като сексуален обект,и съм ги възприемала само като приятели,но явно те все в някой момент са възприемали мен така,и все се стига до секс, макар еднократен или поне до желание от тяхна страна и приятелството вече не е същото.всеки гледа от своята камбанария,затова  като моя мъж има приятелки,все си мисля че те гледат на него като на сексуален обект и се надяват да го свалят в леглото някога .............моята практика е такава .

# 1 038
  • Linz
Чисто, искренно приятелство между двама млади, здрави, с нормална сексуалност и с приятна външност хора, продължително време не е възможно (имам предвид мъж и жена). Не и като мъжкото приятелство (или с някои условия- и женското).

# 1 039
да. но ако единият (или и двамата) е стар, болен, сакат, с малко по-странна сексуалност или грозен, тогава е възможно.

по темата: искало ми се е да "кривна от пътя", разбира се. ама на мен нещо да ми се иска - т.е това че ми е минала мисълта през главата -  далеч не означава, че бих го направила. и причината не всяка моя мисъл да се осъществява на практика, не е конкретно в кривването... и сама да съм, не значи че бих си позволила да практикувам всичките си мисли. респективно, ако особено много се замислям за някого, най-вероятно, ще... със или без кривване.

рени, надявам се хумора ми в първото изречение, е ясно разграничим Simple Smile

# 1 040
  • Linz
да. но ако единият (или и двамата) е стар, болен, сакат, с малко по-странна сексуалност или грозен, тогава е възможно.
Да, така е- тогава може да е искренно. Но щом се прокрадне сянката на страстта, на приятелството му се вижда края. Приключва по един или друг начин.

# 1 041
На мнение съм, че мога да бъда 100%-ов приятел само с гейове. Laughing

Имам двама такива, там просто....няма начин да ИМА начин.

Всичко друго е въпрос на време или контрол или стечение на обстоятелства.

# 1 042
Искало ми се е съм го правила Sunglasses

# 1 043
  • София
за мен май това с приятелството е с много просто обяснение - ако не ми харесва като евентуален сексуален обект, значи можем да сме приятели. За приятелите на мъжа ми имам здрава спирачка - те просто са ми табу и толкова, изобщо не подлежи на преразглеждане в ума ми. И то от много практична гледна точка - искам с чиста съвест и спокойно да сядам с тях и семействата им на една маса, спокойно да се гледаме в очите, без тайни, без недомлъвки.

# 1 044

Ей ме на!  bowuu Затуй съм така вървежна приятелка сред мъжете, значи.  Mr. Green

# 1 045
за мен май това с приятелството е с много просто обяснение - ако не ми харесва като евентуален сексуален обект, значи можем да сме приятели. За приятелите на мъжа ми имам здрава спирачка - те просто са ми табу и толкова, изобщо не подлежи на преразглеждане в ума ми. И то от много практична гледна точка - искам с чиста съвест и спокойно да сядам с тях и семействата им на една маса, спокойно да се гледаме в очите, без тайни, без недомлъвки.
Peace
Чистото мъжко и женско приятелство newsm78винаги един от двамата има скрити намерения, маскирани зад позата приятел. Всичките ми мъже приятели, нищо, че ясно поставям граници, и не давам аванси, са се опитвали да преминат границата.
Мъжът ми имаше 10г. приятелство с една жена, (която имаше 11г. съжителство с мъж + любовник), те много упорито се опитваха да ме убедят в тяхното платонично безкористно приятелство, но аз нали съм си подозрителна и недоверчива............накрая мъжът ми не издържа и ми призна, че въпросната жена, е имала сексуални желания/предложения към него преди години, на които той не отвърнал, и са си останали само приятели. Странна ми беше настойчивостта и,  с която го търсеше, на море искаше да ходят без мен, апартамента да ни обзавежда Shocked............не и мина номера...........вече не е в приятелското обкръжение Wink.........погрижих се hahaha

# 1 046
Поне нови мебели намаза ли?

# 1 047
Нов апартамент, нови мебели..........но сама го обзавеждах Mr. Green

# 1 048
  • БГ
а как се погрижи за приятелката ?аз нови мебели също избрах ама другото сега го мисля ..... newsm78

# 1 049
а как се погрижи за приятелката ?аз нови мебели също избрах ама другото сега го мисля ..... newsm78

Хм...странно как приемате такива приятелства?! Да, аз също имам мъже приятели, но излизаме заедно с мъжа ми с тях, рядко аз сама. Само мой такива приятелства нямам, няма и да имам, нито той, защото не се вписва в представата ми за брака.

Общи условия

Активация на акаунт