Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 259
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 1 050
Хм...странно как приемате такива приятелства?! Да, аз също имам мъже приятели, но излизаме заедно с мъжа ми с тях, рядко аз сама. Само мой такива приятелства нямам, няма и да имам, нито той, защото не се вписва в представата ми за брака.
Peace И аз така.
Не бих му повярвала на историите за "само приятели"- такова животно няма, просто. Всъщнооосттттт- той имаше една такава, дет уж му била приятелка, по-скоро приятелка на негов приятел. Една вечер, докато бил без мен в тяхната компания тя решила да му покаже новия си вибратор  Mr. Green и това сложи край на крехкото им приятелство  Laughing

# 1 051
  • София
Хм...странно как приемате такива приятелства?! Да, аз също имам мъже приятели, но излизаме заедно с мъжа ми с тях, рядко аз сама. Само мой такива приятелства нямам, няма и да имам, нито той, защото не се вписва в представата ми за брака.
Peace И аз така.
И аз. Особено стриктно се спазва за половинката.  Mr. Green Шегувам се. Полу.

# 1 052
Нов апартамент, нови мебели..........но сама го обзавеждах Mr. Green
а как се погрижи за приятелката ?аз нови мебели също избрах ама другото сега го мисля ..... newsm78

Въпросната дама ни запозна с мъжът ми, беше ми колежка. Те се познаваха от 10г, преди да се появя аз Mr. GreenПриятелите мъже са ми от училище и университета, всички си имат вече половинки и се виждаме семейно Wink, без странични изживявания и емоции Mr. Green, никой не прекрачва границата, други неща са ни приоритет.
Как се справих с въпросната жена newsm78трудно, но успях, за малко да ни раздели. Дадох пълна свобода на мъжът ми, и му казах, че може да прави каквото иска, без драми и истерии.............сам се върна след няколко дни Winkсега е най-сериозният човек на света.

# 1 053
Ееее, при вас значи е има ло консумация на приятелството, така ли - след което Той е преценил - кое му е по-важното?

Иначе...да, крехка е границата - приятелство - чувства, поне при мен.

# 1 054
Ееее, при вас значи е има ло консумация на приятелството, така ли - след което Той е преценил - кое му е по-важното?

Иначе...да, крехка е границата - приятелство - чувства, поне при мен.
Напротив не е имало.
Наистина отиде с компания и въпросната жена на море, без мен...........но се върна по-рано от очакваното hahaha. Много жени, сравнявал, сравнявал( не говорим за секс), накрая се оказах жената на живота му, и най-най-.........да не влизам в подробности Joy Crazy. Не само им развалих приятелството, и я разкарах за винаги от живота на мъжът ми, респективно и моя, но и една нейна приятелка, я забрави, т.е. вече е дългогодишна моя приятелка Mr. Green

# 1 055
Нещо ми е непонятна тая история.
Нещо не си представям да си стоя вкъщи с детето, докато моя се го вее в компанията на най-добрата си приятелка по морето  Joy
НО всеки си знае.
Ти си доста смела  Peace

# 1 056
аАААААААА, това обяснява нещата  Laughing

# 1 057
Цитат
Ели,ти гледай Митето да не научи,че тогава да видиш Cool
Спокойно Теди нямам никакво намерение да го правя поне засега,имам си най-прекрасния мъж...

# 1 058
Чисто, искренно приятелство между двама млади, здрави, с нормална сексуалност и с приятна външност хора, продължително време не е възможно

Съвсем не съм съгласна. Имам такъв приятел , много близък от 12 години вече. Винаги сме били супер близки, даже да се е получавало така, че да не се виждаме по няколко месеца. И сме си споделяли, и сме си говорили на всякакви теми,като например какво би било ако се вземем, но никога не е имало интимни оферти нито от моя , нито от негова страна. Вече от доста години и двамата имаме семейства, и пак сме си супер близки.
Е, имала съм и ред други мъжки приятелства, в които се е стигало до любовни излияния в един или друг момент, но те не са просъществували , точно поради това, че от моя страна е имало само приятелска обич, докато от другата, по-други желания. Та, рядко се среща искрено "разнополово" приятелство, но чак пък невъзможно...

А по темата- не ми се е искало да криввам. Отделно , че имам и ужасно стабилни спирачки. Simple Smile

# 1 059
Един приятел наскоро каза - абе, Вили, приятели мъже имаш - ама поне половината искат да спят с теб, а с другата половина - ти искаш  Wink

# 1 060
Един приятел наскоро каза - абе, Вили, приятели мъже имаш - ама поне половината искат да спят с теб, а с другата половина - ти искаш  Wink

Съотношението кърти просто... Laughing

# 1 061
Никак обаче не е далеч от истината  Sunglasses

# 1 062
По темата: Каквото ми се е искало съм го направила във всяко едно отношение.

# 1 063
Joy
Аз ако бях - щяха сигурно да ме н аричат с много мръсни думи...

# 1 064
Joy
Аз ако бях - щяха сигурно да ме н аричат с много мръсни думи...
Стига де, Вили.Аз не конкретизирам какво точно и кога Laughing Требва да се цени искреността Laughing

Общи условия

Активация на акаунт