ами аз не мога да разбера кои от тях точно правят торти по поръчка и кои само за удоволствие.. а пък ми е някак си неудобно да попитам така в темата!

, но ви моля да споделите какво кисело мляко давате на бебчовците и освен с бисквитки в какви други комбинации го предлагате ?
на нашето талисманче Софи (макар и малко със закъснение). Да расте жива и здрава, все така борбена и устремена към живота. Убедена съм, че предстоят само хубави неща!
!
.
. Можеш да ги използваш да си играете . Прочетох за това от ето тук http://www.babycenter.com/0_lets-play-two-handed-clacking-really … uttons_1498508.bc

--> намира се точно срещу входа на Технополис и няма как да се обърка/ комплекти бебешки джапанки и бански
-продаваха се и поотделно. Джапанките струваха 15 лв - имаха някакъв ластик за над петичката и бяха страхотни на визия, а и предположих че ще са адски удобни за плажа. Съжалявам че не купих на малчо, защото изчаквах едни сандалки от един английски сайт, които така и не дойдоха до заминаването. Та Биби колкото и несериозно да изглежда описанието
- може да се разходите и да ги видиш
.