Майола Бени, подсещаш ме с твоята история как след като родих в болницата ни даваха храна - закуската се състоеше от 1/2 филия хляб и едно парченце колкото кибритена кутийка халва примерно, ако си поискаш още хляб напр. ти заявяваха, че няма.. страшно обилна и питателна храна за млади кърмачки!!

·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠·, моята антония се буди всяка нощ между 2:00 и 3:00 за храна.. очевидно е, че нищо друго нито може да я приспи, нито изобщо да я успокои.. мислех, че това ще свърши като я отбия, но нямам късмет - продължава да се буди, правя и мляко.. имам чувството, че страхотно греша с тези среднощни хранения, но просто не мога да измисля какво да направя.. давам и между 19:00 и 2:00 каша обикновено, после мляко непосредствено преди сън и пак не може да издържи до сутринта без храна..

? Или е време да ги пострижа, или да им подменя гардероба, че нещо в последно време все в червено, лилаво и бяло ги обличам
.
! Много любов и семейно щастие!

но ми беше малко неудобно.
/ няма и как да разбера, че няма да ми закъснее, коремче си имам като пети постоянен
та ако ги няма вторичните белези, като гадене и т.н ще го усетя чак, като ми промърда