Талисманът в АВГУСТовската дружина стана на ЕДНА ГОДИНА :)

• 31 780
  • 751
  •   1
Отговори
# 60

Майола Бени, подсещаш ме с твоята история как след като родих в болницата ни даваха храна - закуската се състоеше от 1/2 филия хляб и едно парченце колкото кибритена кутийка халва примерно, ако си поискаш още хляб напр. ти заявяваха, че няма.. страшно обилна и питателна храна за млади кърмачки!!
Wink

·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠·, моята антония се буди всяка нощ между 2:00 и 3:00 за храна.. очевидно е, че нищо друго нито може да я приспи, нито изобщо да я успокои.. мислех, че това ще свърши като я отбия, но нямам късмет - продължава да се буди, правя и мляко.. имам чувството, че страхотно греша с тези среднощни хранения, но просто не мога да измисля какво да направя.. давам и между 19:00 и 2:00 каша обикновено, после мляко непосредствено преди сън и пак не може да издържи до сутринта без храна..

# 61
Blagodarq vi momicheta, ot syrce!  Heart Eyes

Naistina ne ochakvah tolkova mnogo topli dumi predvid fakta, che pochti ne pisha tuk... qvno trqbva da se popravi Embarassed Embarassed Embarassed No naistina ne mi ostava mnogo vreme mejdu malkata, doma, rabotata...no pyk e tolkova hubavo i se 4uvstvam tolkova pylnocenna Simple Smile
Mnogo sme shastlivi, poneje sys supruga mi iskahme decata ni da sa s nalka razlika. Syznavame, che she ludnem, imaiki predvid, che sme izvyn Bylgaria i nqmame rodnini, na koito da razchitame, no sme podgotveni psihicheski (da se nadqvame de) Simple Smile Pyk i....shte idvat babi i dqdovci da pomagat. Az lichno si mislq da se pribera s decata za okolo 5-6 meseca sled kato jivot i zdrave se poqvi noviq bebo. Tolkova mi lipsva Sliven i Bylgaria......

Blagodarq vi o6te vednyj, momicheta! Jelaq vi strahoten den!   bouquet

# 62
Ние спряхме да ядем нощем, когато приключихме с кърменето-накрая ни беше останало само среднощното и около седмица и давах през ден, колкото за идеята, два-три пъти на 3дни и после край.Безболезнено беше, още няколко дни ми се буди вечерта и после спря.Иначе аз давам сутрин мляко, после закуска /попара, макарони, мляко с грис, каша,кисело мляко с нещо/, на обяд манджа някаква, после следобедна закуска /крем, каша, кисело мляко,бисквитена торта /, вечер имаме 1-2 хранения с мляко, според зависи.Например ако яде мляко към 7 вечерта, после преди да заспи 9-10часа още мляко.Понякога яде 180мл, което за нея си е много направо, друг път отказва.
Относно храненето след раждане в болницата, ако искате вярвайте умрях от глад!Първо един ден лежах за преносване, но не даваха да ям, че бях с контракции и ме чакаха уж, на другия ден родих. Даваха некакви манджи, но видях една хлебарка вътре и бях дотам. Съпруга ми ми носеше някакви тостери, но не знам защо имаха вкус на картон..Та си карах на шоколад и кисело мляко четири  дни, някакви готови кюфтета и това е. Деня преди да ме изпишат се обадих да ми сготви свекървата пилешка супа и като ме изписаха всички ядоха пилешко задушено, кюфтета, кебапчета, салати, все неща, дето принципно обичам, а аз ядях супа с айрян Laughing
Отплеснах се де, мисълта ми беше, че ако разчиташ да те нахранят в болницата ще си умреш от глад...

# 63
Айде и аз да се запиша в новата тема!!! Благодарности на Лунен сън и Майола Бени!  bouquet

Гледам, че вече започнахте с почивките на море, а ние обратно - вчера се върнахме от планина. Водих децата в Трявна и противно на всякаква логика си ги прибрах болни - уж климата бил подходящ за лечение на дихателни проблеми, а се върнахме кашлящи и мнооого кисели, защото и озъбването им е в разгара си  ooooh! ooooh! ooooh!. Щерката пък, понеже има пълен набор зъби "реши" да прихване нещо чревно и сега вкъщи всеки страда от нещо  Sick

Иначе децата са добре - растат и хубавеят и незнайно защо все по-често ги мислят за момичета  newsm78? Или е време да ги пострижа, или да им подменя гардероба, че нещо в последно време все в червено, лилаво и бяло ги обличам  Thinking.

Далече сме още и от прохождането - единия се изправя по мебелите и се опитва да ги обикаля, но другия - дори не се пробва. Ще му дам още малко време и на себе си де, преди  да почна сериозно да се притеснявам.

Сиренена каша правя по следния начин - в малко сгорещено олио натрошавам сирене. Бъркам, докато се размекне и разтопи. Добавям 2-3 лъжици брашно. Хубаво разбърквам. Започвам да сипвам гореща вода при непрекъснато бъркане, докато стане хомогенна и гладка смес. Чуквам 2 яйца, разбърквам за 1-2 минути на котлона и е готово.

Честито на  married! Много любов и семейно щастие!
Чистито и на Гугата! Лека и безпроблемна бременност!!!

Лек ден!

# 64
Не съм писала отдавна и пропуснах да честитя рожденния ден на София.
ЛИБИ, да ви е здраво и живо малкото порастнало момиченце, да ви носи само радост и по-малко притеснения и да има най-прекрасното детство!

# 65
  • в рaя
Сега се сетих за подаръка - ние ще подарим ТОВА. Много е интересна и занимателна, точно за след годинката.

# 66
Сега се сетих за подаръка - ние ще подарим ТОВА. Много е интересна и занимателна, точно за след годинката.
Страхотна е,но пише "над 4 годинки".Да не би частите да са по-дребнички?Тази фирма имат много хубави неща от този тип.Аз бях купила на Савинка и още едно детенце по-простичка играчка с едри елементи и по-малко на брой.Simple Smile Ще избереш страхотен подарък,сигурна съм! Hug

# 67
Аз му накупих един куп дрехи, уж за рождения ден, сега нали има намаления, но трябва и някаква игрчака да има, а вече сме се затрупали. То не че има нужда и от дрешки де, ама майка му е болен мозък  Mr. Green та ще изплагиатствам нещо от вас  Embarassed

Тупурче, мернах я тази маса на витрината на Марсел, харесах я, но мисля, че поне Калоян е малък за нея.

# 68
  • в рaя
Страхотна е,но пише "над 4 годинки".Да не би частите да са по-дребнички?Тази фирма имат много хубави неща от този тип.Аз бях купила на Савинка и още едно детенце по-простичка играчка с едри елементи и по-малко на брой.Simple Smile Ще избереш страхотен подарък,сигурна съм! Hug
На кутията пише 1 + Няма малки части, но в началото на дали ще може да я сглобява. Но мисля, че ще и е интересно, на нас също  Crazy
Сега се сетих за тези коли за бутане - имате ли? Много ми харесват и се чудя дали да не и вземем  newsm78

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 22:38 от ·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠·

# 69
Сега се сетих за тези коли за бутане - имате ли? Много ми харесват и се чудя дали да не и вземем  newsm78

ние ще подарим нещо такова - http://www.amazon.com/Playskool-Step-Start-Walk-Ride/dp/B00004T2WP! изглежда ми много забавно и доколкото познавам малката ще й хареса..
Wink

# 70
Gugata  честито коремче и от мен, все се канех да те питам случайно ли се е получило или сте "работили" по въпроса  Blush но ми беше малко неудобно.   Blush  Сетих се, че сега както още не ми е идвал цикъла и ако направим гаф /не съм чак толкова смела за второ  Peace/ няма и как да разбера, че няма да ми закъснее, коремче си имам като пети постоянен  Joy та ако ги няма вторичните белези, като гадене и т.н ще го усетя чак, като ми промърда  hahaha hahaha

момичета я кажете сандалките на босо ли обувате или с чорапче, че днес й взех други сандалки, оказа се, че с предните й се измъква крачето над презрамчиците. Взех й едни други не чак толкова отворени, но 14 са й малко големи, остава 1 пръст отпред пред палчето й, а 13 са й точни. Та се чудя кои да й оставя  newsm78 взела съм 14, но се чудя дали да не ги заменя с по-малките утре  newsm78 newsm78

# 71
В сайта информацията е подвеждаща значи.Много е хубава масичката-щом си се навила и имаш възможност-мисля,че ще и е много интересно на малката за в бъдеще!

# 72
  • София
На кутията пише 1 + Няма малки части, но в началото на дали ще може да я сглобява. Но мисля, че ще и е интересно, на нас също  Crazy
Сега се сетих за тези коли за бутане - имате ли? Много ми харесват и се чудя дали да не и вземем  newsm78

Аз писах в предишната тема,че поръчах тази маса от Ларедут за 18Е,а частите 80бр за 7,50Е.Ако още не сте ги купили,ако искаш виж да си ги поръчаш от там,ще ти излязат по-евтино. Частите са по-големи и за това на кутиите пише 1+.
Масата може да не си стои на крачетата и тогава ще е ниско на пода.

# 73
И аз съм се замислила за подаръците за рожденния ден на малкия, понеже бабите ще натоварят мен с тази задача предполагам (надявам се). Смятам, че децата са още мънички и ще им е интересно точно нещо от сорта на кола за бутане или пък за момиченцата кукленска количка за бутане (върши същата работа) или пък някой музикален инструмент тип йоника примерно (да има по какво да удрят). Лично аз няма да взема буталка понеже имам уокъра на фишър и съм адски доволна. Малкия се занимава страшно много с него. Аз си мислех за нещо от сорта на бебешко колело с родителски контрол и някакви конструктори с по - големи части, че първо са вкусни и второ малките части бързо се губят, настъпват и чупят. За сега съм се загледала в този сайт http://vegatoys.com и има доста интересни играчки и на страхотна цена. Пък и още не съм излизала на разходка из бебешките магазини и може и нещо нагледно да ми хареса, но балоните със сигурност ще са от този сайт.
red shoe  какво ще рече намаление на дрехи  newsm78 Аз искам да взема на малкия някое и друго комплектче за лятото, обаче тука ме сюрпризират с цени от 12 - 20лв за неща, които ама изобщо не си заслужават.

# 74
red shoe  какво ще рече намаление на дрехи  newsm78 Аз искам да взема на малкия някое и друго комплектче за лятото, обаче тука ме сюрпризират с цени от 12 - 20лв за неща, които ама изобщо не си заслужават.

Ami от Бенетон купих някои неща, не че са супер евтини де. Но аз вече пазарувам за есента и зимата. Примерно пухенка без ръкави за 30 лв, ризка с дълъг ръкав за 15 и дънки за 22.

Общи условия

Активация на акаунт