Талисманът в АВГУСТовската дружина стана на ЕДНА ГОДИНА :)

• 31 782
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Хм, аз още не съм мислила за подарък и празник. Толкова малък ми се вижда Оги, че.. А пък сте прави, време е вече.  Rolling Eyes
Мисля си да е нещо по-скромно, даже си мисля дали няма шанс да е някъде на море или Балкан, но не ми се вярва роднините да се навият да не са с рожденника. И напълно ги разбирам! Mr. Green

# 76
  • Смолян
Здравейте и от нас!
Първо с доста голямо закъснение да честитя рождения ден на малката Софи, да расте едно здраво, щастливо и усмихнато бебе и прегръдки за най - силната мама Либи!
На Деската искам да пожелая  дълъг и щастлив семеен живот!
А също и на Алекс щастлив и спокоен семеен живот!
И леко бременеене на Gugata, браво за смелостта!

Страхотна темичка, която започва с толкова много хубави поводи, благодарности на Лунен сън и Майола  Бени   bouquet
Ние вече пълзим много усилено и се придвижваме по мебелите, но засега не прави опити да се пуска сам.
И аз съм в голяма чуденка какво да му купим за първия рожден ден и ще крада идейки от вас!
Ние също не мислим да правим голям купон, а и плановете ни са веднага след това да заминаваме на почивка, така че няма да разполагаме с много финанси!
Ами това е засега, отчетох се набързо и отивам да си лягам, че и мойто дете се буди по няколко пъти през ноща да яде и направо не знам как ще се отбиваме, но засега това не е на дневен ред, защото мисля да го кърмя поне до година и половина, и се надявам дотогава нещата да са се променили и тогава може би ще ми бъде по лесно!
Лека и спокойно нощ!

# 77
  • София
Аз съм набелязала няколко неща за подаръци и мисля да ги разпределя между най-близките за да не купуват безмислени неща-говорещото куче на Фишър прайс/малкия много му се радва/един конструктор с по-големи части и камион.Ние вече ожулихме едни обувки на КК и имаме 3 чифта нови които тепърва ще носим,които са 21 номер.Моя хубостник е с огромен крак явно,след като вашите дечица носят 15-18 номер.Станал е голям разбойник и като сме в къщи настава малка лудница.В неделя заминаваме за морето и ще се върнем на 01.09 ако всичко е наред.Мисля че там ще проходи ,а за рождения ден ще се съберем в някои ресторант с тези които са на морето.Но  мисля че празника ще е по-соро за нас.В тази връзка искам да попитам момичетата които живеят в района на Бургас,Несебър/ние ще сме във Влас/къде правят хубави торти?

# 78
Запис и от мен.
С извинение за закъснението -  Честит рожден ден на Софи! Да расте здрава и щастлива, да бъде много усмихната и да радва мама и тати:) hahaha nbirthday
Честито и на другите момичета за хубавите поводи за празник, които са имали.
Не съм писала отдавна, да се отчета - нашето диване не спира, пълзи, скача, ходи по мебелите, вършее навсякъде с уокъра...луда работа.
За подарък за рождения ден все още не сме се замисляли, май ще оставим бабите и лелите сами да изберат, а иначе ще празнуваме в семеен кръг, в някой ресторант с градина и така...
Слънчев ден ви пожелавам

# 79
  Има една сладкарска верига "Марс" и правят хубави неща(поне на нас ни харесват). Също така има и сладкарница" Неделя".Става въпрос за Бургас. Simple Smile
  Ние за именият  ден взехме товаhttp://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/6217 и вече му го дадохме и доста се забавлява с него. Панелът отпред се маха и му даваме да си играе и само с него.

# 80
И аз съм си намислила неща за рождения ден, въпреки че края на август ми се вижда далече.
От ларедут му купих дрешки, които не са комплект, но аз си ги самокомплектовах, те са от една фирма. Бермудките са 5.80Е, ризата 6.70Е, а маратонките 15Е(малко скъпички ми се видяха, но за малкия мъж едни Адидас маратонки да има Simple Smile) Ризата е чист памук, а много ми хареса това, че и двете дрешки могат да се трансформират в по-къси:

За играчки ще чакаме от подаръци. Намислила съм си да вземем една кола за бутане с краченца, защото триколка с дръжка за бутане имаме от каката, но една кола си е друго за мъжлето Simple Smile. Нещо такова:

# 81
  • София
Здравейте.

Искам първо да честитя рождения ден на малката Софи, макар и с голямо закъснение. Да е жива и здравичка и да радва мама и тати със слънчеви усмивки всеки ден.

Пак на патерица пожелавам на Деси безоблачно семейно щастие, а на Gugata  безпроблемна бременност и на финала братче за красивата кака.

Ние се върнахме от Виена преди ден. Водихме нашата кака в Пратера за рожденния й ден. Изкарахме страхотно и единственото нещо, което ми липсваше и ме караше да се чувствам малко гузна, беше че оставихме бебето тук в София при баба му. Все още не сме си го взели вкъщи, защото нещо Дара се върна болна и с температура и ме е страх да не заразим и малкия. Вече нямам търпение да го гушна и направо не ме свърта на едно място.
Ние също покрай заминаването ни приключихме с кърменето. Не беше трудно физически, по-скоро психически и не толкова за него, колкото за мен.  Cry
Планираме да заминем на моренце средата на юли и може би ще останем до средата на август, след което аз ще започна работа.
Целувки на всички бебоци.

# 82
  • в рaя
Ние също имаме уокъра на фишър, но малката изобщо не се занимава с него, а и както сме с ламинат не може и да го "кара". Аз си мислих за нещо такова http://www.novobebe.com/chipolino-kola-za-jazdene-speis-rozova-bg-1665.html . Ще разгледам и в ларедукт, но никога не съм пазарила от такива сайтове  Thinking
Аз не мога да си представя да оставя малката дори за ден... очаква се септември да ходя на стаж от университета и от сега се чудя как ще стане номера, даже се интересувах дали може в БГ, а не в Турция и където сме да взема и тях с мен. Ами незнам, не мога! И ви се радвам, че вие можете, никога не съм си мислила, че ще съм толкова привързана и ще се дразня от бабите, които се сърдят, че не я оставям  smile3516

# 83
И аз съм набелязала такъв тип кола за малката,но искам да е с висока дръжка,да бутам и аз,тези които показвате с къси дръжки ли са или са подвижни?Гледах в хиполенд една такава към 80 лв беше май,но вобще не ми хареса,прекалено розова бешеTyrisetaмаратонките са убийствени,много ми харесаха!

# 84
Деси, много щастие ви желая.
Tyriseta, страхотни неща, тези маратончици са много удобни, моята кака проходи с такива. Колкото до подаръка и аз съм се насочила към колата за бутане с крачета.
Тупурче и аз първото си дете не смеех да оставя на никого, дори на зъболекар си го водех с мен, ела ме виж сега, само дето вече бабите не се наемат да ги гледат Simple Smile
Дребния става все по-активен, лази с бясна скорост, гонят се с кака му -тя с един кон на колела, а той с проходилката. Лудницата е пълна вкъщи.
В неделя ще правим Кръщене, после на вилата на поляната, ще пропуснем ресторанта, че е голям тормоз това дете в ресторанта, всички гости го мачкат Confused...дано да няма много рев.

# 85
  • Казанлък
Честит рожден ден на патерици на малката Софи! Да бъде винаги усмихната и да радва мама и тати!
Ние ходихме на море във Варна на няколко дена и на Ахмед много му хареса. Радваше се на водата, пълзеше по пясъка. Аз имах и държавен изпит(взех го) и така съчетахме и двете неща.
И аз умувам още как да отпразнуваме рождения му ден, но има още време да помисля.

# 86
  • Русе
Момичета, не помня, питах ли ви тук..Някоя от вас ползва ли пелени за многократна употреба? Thinking

# 87
Ихаа, колко много хубави пожелания за Софи Simple Smile Ще й ги запазя да си ги гледа след години. Благодаря ви  Hug
Вие сигурно ще си помислите, че съм луда, но аз подготвям подарък за времето, когато ще стана баба  Joy Joy Joy Хахха, луда работа.  hahaha Понеже си водя дневник на Софи още от както видях двете чертички и вече имам над 20 GB нейни снимки, съм й направила една книжка "Как мина моята първа годинка", която мисля да й подаря, когато тя самата има дете. Щурава работа, нали.  Joy

За рождения ден да ви кажа - понеже някой писа, че децата не разбирали. Аз също си мислех, че празникът ще е по-скоро за нас, отколкото за нея, но не. Още от събуждането си тя беше тоооооооооолкова щастлива, толкова ухилена, просто летеше от щастие. Никога не съм я виждала такава. Като отидохме в заведението и я оставихме на земята с балоните, тя направо сияеше, само казваше "ааааааааах, ааааааах", пляскаше с ръце и не можеше място да си намери от щастие. После пък с подаръците картинката стана пълна, бъркаше и сама си ги вадеше, така се радваше на всеки един подарък. А пък двете със Савинка му удариха страшна игра. Савито беше заета да изследва какво са подарили на Софи (тя от загриженост, да не е някакво менте Joy), а пък Софи само се хилотеше и се мъчеше да я милва по косичката. На другия ден с бабите също беше голям купон.

За играчките - аз съм фен на образователните играчки. Подариха й музикално букварче на фишър прайс - има песнички, учат се цифри, цветове и т.н. Много е интересно и тя много му се радва. На музикалното кученце съм му хвърлила око. Освен това й подариха една играчка на Playmobil, също съм им голям фен. А пък Бори й подари една лодка, която плува във водата - сигурно вчера над час и половина сме се забавлявали с нея в легена, а другата седмица и в басейна, който ни чака вече разпънат и пълен. За бутане за сега си ползваме нашата количка  Whistling

# 88
Оле момичета,не съм влизала тук от месеци...не знам какво сте обсъждали,но ако имам време ще се върна да почета...
Честито на рожденниците и всички с поводи за празнуване   bouquet
Темичката е страхотна
За сега лек ден от мен и се надявам да не ви изпускам пак за толкова дълго  Grinning

# 89
Честит имен ден на всички носещи имената Петър, Павел и техните производни!

Общи условия

Активация на акаунт