А кексчетата са от същата смес, но с ванилова каша отгоре.
Снимките са лоши, но никой не се сети да ги снима както трябва

ама и аз не я насилвам за нищо, когато иска се изправя, когато иска се придвижва, къде по дупе, къде с припълзявания - много е забавна 

/ и със "зайченцето бяло" на уста започвам леко да я друсам, за 10-15 мин. макс. е заспала
много ни е меко леглото и това помага, малко да я друсна отскача 5 мин.
, няма да правя грандиозно парти , ще бъдем 9 възрастни и две деца - Вики и кандидат зетя
отделно сме пълни с големи и малки играчки - като детски кът сме, така че ще им е забавно на малките, и играчките от пинятата ще ги разделим на две и на малкия една торбичка за вкъщи
за големите за вкъщи шоколадчета, като опаковката е с тортичка с една свещичка и на нея ще отпечатаме нещо от рода - благодаря, че присъствахте на тържеството по случай 1-та годинка на Вики.. или нещо подобно, също ще има и благодарствена картичка/сникма на Вики с послание, че и е харесал подаръка и е благодарна че са помогнали да направят 1-ят и рожд. ден така весел и незабравим.. самите покани, пак ще бъдат картичка/снимка на Вики с послание че как неусетно мина годинка и да дойдат да отпразнуваме заедно и т.н. а поканата ще е подбор на снимки на Вики по месеци демек 12 снимки от 0 до годинка ..
за подарък, не знам вече какво ли няма и аз мисля за конструктор, харесала съм едни дето са като от корк, т'е леки и плуват
за торта, аз съм сладкарски инвалид

хайде следя ви за интересни идейки, Наденце това с детските тортички адски ми се понрави, но като не мога да ги измайсторяяяяя

/ аз за манджи съм
, но сладко ли е съм гола вода
/ помоооощ !!!! 
на всичкииии!

Най-гадното е че май не пишка и сега му сложих колекторче да видим какво ще излезе.
и малко дунапрен за пълнежа, остава само време да намеря и ще сядам зад машината