Талисманът в АВГУСТовската дружина стана на ЕДНА ГОДИНА :)

• 31 835
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Това са бебешките барнита. Казваме им така с Бори, защото ги правих в едни формички мечета.
А кексчетата са от същата смес, но с ванилова каша отгоре.
Снимките са лоши, но никой не се сети да ги снима както трябва Simple Smile

# 136
 Здравейте , доста отдавна не съм влизала да чета , малко по диагонал се "светнах" със хубавите новини - сватби, рожденни дни, именни, нови бебчета - все прекрасни събития! честито на "виновните" !   bouquet Hug
Заглавието на темата също е страшно мило  Heart Eyes
Ние сме добре, Вики чак сега се опитва по-активно да пълзи..назад  Mr. Green общо взето ми е мързелана  Blush ама и аз не я насилвам за нищо, когато иска се изправя, когато иска се придвижва, къде по дупе, къде с припълзявания - много е забавна  hahaha
Все още суче активно, има и режим  Mr. Green става към 8 , на гърне, игра, към 9,30 хапва, после към 10 суче и се приспиваме към 10,30-11 заспива до 11,30-13 /час-два/ става , гърне, излизаме, обядваме на някоя детска площадка или парк, прибираме се към 15 , суче и заспива към 15,30-16 спи час-два, пак гърне, игра/или пак излизаме - според времето/ към 18,30 се прибираме, игра, вечеряме към 19,19,30 към 20,20,30 баня и към 20,30-21 суче и сън  Grinning
 понякога като е хапнала повечеко манджа, не заспива на цица ,и тогава по-трудно заспива, преди се люшкахме на ръце, но вече имаме друга тактика , и така и баба й успя един път докато бях с на зъболекар да я приспи  Mr. Green слагам я легнала на спалнята, наметвам я с одеалцето й, хващам и ръчичките като тя ми държи големите пръсти / дано се разбра какво искам да кажа  Crazy / и със "зайченцето бяло" на уста започвам леко да я друсам, за 10-15 мин. макс. е заспала  Peace много ни е меко леглото и това помага, малко да я друсна отскача 5 мин.  Mr. Green
иначе както се подразбра- спи при нас . не и готвя отделно, или и давам готово пюре или отделям от нашата манджа, когато позволява, и много и харесва, онзи ден яде леща с такъв апетит  Laughing и пълнени чушки харесва, и борш със сметана яде  Mr. Green но основно набляга на кърмата.

# 137
За рожденния ден, аз искам да го отбележим, и като гледа снимки след време да и става мило  Heart Eyes , няма да правя грандиозно парти , ще бъдем 9 възрастни и две деца - Вики и кандидат зетя  Mr. Green замислила съм доста балони и украса, за да е шаренко и интересно за Вики, също и пинята пълна не с лакомства а с дребни играчки подходящи за дечицата - гумени патета, светещи, пъзели играчки, меки малки топки .. и разни др. подобни , самата пинята е с връзки панделки които се дърпат от децата и така освобождават играчките  Wink отделно сме пълни с големи и малки играчки - като детски кът сме, така че ще им е забавно на малките, и играчките от пинятата ще ги разделим на две и на малкия една торбичка за вкъщи  Party за големите за вкъщи шоколадчета, като опаковката е с тортичка с една свещичка и на нея ще отпечатаме нещо от рода - благодаря, че присъствахте на тържеството по случай 1-та годинка на Вики.. или нещо подобно, също ще има и благодарствена картичка/сникма на Вики с послание, че и е харесал подаръка и е благодарна че са помогнали да направят 1-ят и рожд. ден така весел и незабравим.. самите покани, пак ще бъдат картичка/снимка на Вики с послание че как неусетно мина годинка и да дойдат да отпразнуваме заедно и т.н. а поканата ще е подбор на снимки на Вики по месеци демек 12 снимки от 0 до годинка ..
 Та такива работи съм замислила  Blush за подарък, не знам вече какво ли няма и аз мисля за конструктор, харесала съм едни дето са като от корк, т'е леки и плуват  Mr. Green ама ще видим ..
Вярно че са малки но много ще ми е приятно да се опитам да и направя деня по-интересен и забавен от обикновенно - няма начин да не усети разликата, че ще е обградена от такова внимание  Heart Eyes за торта, аз съм сладкарски инвалид  Mr. Green така че ще е поръчкова харесала съм вече една, и нямам търпение да идва празника   party041 newsm18 dazzler1
 Мдаааа стига съм дрънкала  Blush хайде следя ви за интересни идейки, Наденце това с детските тортички адски ми се понрави, но като не мога да ги измайсторяяяяя  newsm45 smile3514
дайте рецепта за нещо за децата което не се пече, вид бисквитена  newsm78 / аз за манджи съм   chef bowuu , но сладко ли е съм гола вода  Embarassed #Cussing out /  помоооощ !!!!  Blush
Много  Hug на всичкииии!  Heart Eyes

# 138
Здравейте и от мен!
Малко се позагубихме, но бяхме на 'почивка'.Е, няма такава гадна почивка.
Крум хвана дрискавия вирус и вече 4 ден има диария.Вече съм на ръба #Cussing out
Давам му какво ли не и подобрението което има засега е само увеличаване на интервала между изхожданията.Добре че поне овладяхме повръщането baby_neutral Най-гадното е че май не пишка и сега му сложих колекторче да видим какво ще излезе.
Сори, че ви се оплаках така ама ми е много гадно Cry

П.С Честит първи рожден ден на малката принцеска София макар и със закъснение!!!Да Ви е жива и здрава и мнооооого усмихната и щастлива!  bouquet

# 139
Стискам палци Крум скоро да се оправи! Hug Hug Hug
А за оплакването-къде,ако не тук Wink Сигурно вече ти е писнало от всякъде,дано ви подминава!За жалост често се случва и хич не  е от приятните изживявания!

# 140
  • в рaя
tzuntzurka дано бързо да му минава на дребосъка! Много гадно и дано да ви било това и повече да не се разболява!
Либи много добре изглеждат! И мечето си е досущ като Барни! Ще трябва да се пробва рецептата!
За прохождането - аз знам, че когато детето само се пусне, а прощапулка се прави когато стане малко по-стабилно, за да може да тръгне след питката. Въпреки това Мими изобщо не тръгна след питката, имаше много хора и тя се ошашави. Казвам го, за да го имате в предвид! Също така протегна да взима нещо и те извикаха и тя се отказа и няколко минути нищо не взимаше.

Сега да ви споделя за приспиването. Ние от няколко дена като сме в къщи, понеже съм постелила на земята губери и одеяла, за да не се удря мъника, и си слагам една възглавница и лежа там, а тя обикаля около мен. Та взе да ме имитира и да ляга и тя на възглавницата и да се гушка. Така и вече трети ден заспива. Оставям я на спалнята, лягам и аз там и тя обикаля като цветарка и се гушка. Вярно, днес засякох и ни отне 20 мин. да заспи, но се надявам да съкратим времето. Моята задача е да и напомням от време на време да легне, че понякога започва да ходи и да пипа по раклата. Така заспива самичка и без рев (за сега). Даже се замислям да започна и млякото да и го давам по-рано. Вие давате ли непосредствено преди сън мляко? А сутрин или вечер давате кисело мляко (който дава)?

# 141
  • София
tzuntzurka дано бързо да му минава на дребосъка! Много гадно и дано да ви било това и повече да не се разболява!
Либи много добре изглеждат! И мечето си е досущ като Барни! Ще трябва да се пробва рецептата!
За прохождането - аз знам, че когато детето само се пусне, а прощапулка се прави когато стане малко по-стабилно, за да може да тръгне след питката. Въпреки това Мими изобщо не тръгна след питката, имаше много хора и тя се ошашави. Казвам го, за да го имате в предвид! Също така протегна да взима нещо и те извикаха и тя се отказа и няколко минути нищо не взимаше.

[/b]

Аз от няколко дни си мислех,че ще е най-добре да сме колкото се може по-малко хора и може би така ще направим,когато му дойде времето.

# 142
  • в рaя

[/b]

Аз от няколко дни си мислех,че ще е най-добре да сме колкото се може по-малко хора и може би така ще направим,когато му дойде времето.
Най-добре според мен! Но ние го комбинирахме с кръщенето и си беше пълна лудница и почти провал. За следващото ще зная  Laughing

# 143
Десинка, ако не те затруднява би ли ми обяснила накратко за тези книжки.Много ми харесват, но нещо не мога да се оправя с тоя руски, а гугъл преводача не се справи много добре.Какви са материалите и лепят ли се или се шият, как се съединяват?
Всичко се шие, предполагам, че може някои части и да се лепят, но с шев става по-стабилно, пък и става за хапане Laughing  Използвай въображение, до сега съм посъбрала разни шарени парчета плат, копчета, ципове, лепки, ширитчета, едно метално "огледалце" от всичко по левче, нарязала съм гърлото на 2-3 малки шишенца от минерална вода така, че да се пъхне в плата и капачката с гърлото да остане отвън /като се научи да отвива и завива предполагам, че ще й е интересно  newsm78  и малко дунапрен за пълнежа, остава само време да намеря и ще сядам зад машината  Thinking
tzuntzurka  бързо да му минава на мъника  Peace
тупурче аз давам вечер млякото преди да заспи, но сме на АМ, през деня си караме още на цицка.
Та по въпроса с млякото да ви питам, от кога се минава на НАН 3 /за който ползва/  че сега още сме на двойка newsm78

# 144
tzuntzurka, да се оправя бързо Крум и следващите почивки да нямате такива лоши преживявания!  Hug

Аз вчера опитах да му дам АМ, не го бях пробвала от месеци. Е не ще диваненцето и това е. Иначе, като му направя каша със същото мляко си я яде и даже му харесва, обаче да пие категорично отказва  ooooh!

Откакто отворихте приказка за РД празненствата и съм взела да правя на ум едни организации, и се оказа, че с 8те дечица, които искам да поканя ще има и поне 17-18 възрастни и се чудя къде ще ги съберем. Дворът ни е доста малък и взех да се притеснявам. А ако се изсипят и родата от Варна, тогава вече ще трябва да сменям тактиката.

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 00:10 от red shoe

# 145
red shoe  а какво му даваш вечер преди лягане или за вечеря?

# 146
red shoe  а какво му даваш вечер преди лягане или за вечеря?

Кърмя го следобяд, а вечер каша - готова млечна или направена с АМ.

# 147
desinca, аз вече давам НАН 3! нали е от 10-тия месец? няколко дни след като антония стана на 10 месеца, започнах с него! теб какво те притеснява?
Wink

·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠·, непосредствено преди лягане давам последното мляко за деня! пийва си го и я гушкам докато заспи.. иначе е много сложно - сложа ли я в леглото, веднага се изправя и не може да заспи сама при никакви обстоятелства!

в този ред на мисли - момичета, миете ли вече зъби? аз много се чудя и не мога да реша нито каква четка да взема, нито точно кога и как да започна да й мия зъбите..
(тези 6 зъба!!)  Embarassed

# 148
  • София
Да,аз мия зъбите на малкия и той има 6,с четка на Чико и паста Нанедент.Той много се кефи.Момичета днес ми се разказа играта.Толкова багаж не съм опаковала от както се местихме да живеем в къщата от апартамента.Утре заминаваме на море за 2 мес.Една лека кола и един джип са пълни до горе с багаж-моя,на бебо и малко за мъжа ми ,който ще идва и ще се връща да поработва малко.Цял ден не съм седнала,а краката и главата не си ги усещам.Само мисля да не забравя нещо....Добре че е за по-дълго време,защото иначе щеше да ме е много яд.tzuntzurka  вие къде бяхте? Много ме е страх от тези вируси,но няма как,не може да си седиме цяло лято само в къщи.Поздрави от нас на всички,като пристигнем живот и здраве и разтоварим двете коли и си намеря лаптопа ще пиша от моренцето!

# 149
hrisinda, такава ли е вашата четка?
(много хубава почива ви пожелавам! и никакви вируси!!) Simple Smile

има едни силиконови четки, които уж са тенировъчни.. много са странни и се чудя има ли изобщо някакъв смисъл от такова нещо!

Общи условия

Активация на акаунт