Лято е - слънцето пече, на МАЙ-ска мама и се ходи на море! - Тема 2

• 27 876
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Аааааааааааа, Нелка, ама ти не отиде ли да спиш бе, момиче?!?  hahaha
Значи мама изкъпана, нагласена . . .  ма то не се стягала за спане май!!!! хих  Joy

Ей, Нелка, действай смело - не ти трябва разрешение от лекар!  Wink Щом си добре, какво чакаш - нападай!  Laughing
Той лекарят по скоро ще прави рутинен преглед  и ще огледа възстановяването на матката. Ти щом се чувстваш ок-значи си готова!
Виж как нямам епизиотомия, ама ти отговорих!  Laughing

P.S. Марта, айде да не се подтискаме сега с годините, че аз съм на повече!!!  Embarassed Ама нали си имаме малки бебенца - та ще се омешаме с младите майчици, та ще поскрием някоя годинка!  Laughing
А ти наистина изглеждаш страхотно - аз мислех, че си поне 10 години по-малка от мен! Не е комплимент!  Hug

# 556
  • До морето :)
Ей, Нелка, действай смело - не ти трябва разрешение от лекар!  Wink Щом си добре, какво чакаш - нападай!  Laughing
Joy Joy Joy Не ми дават  Crazy До къде стигнахме.....  Laughing
Аз му викам: "Трябва да бъдеш много внимателен първия път! Все едно наистина ми е за първи път, защото казват, че боляло!"
Той: "Аз ще ти кажа когато съм готов!"  hahaha

# 557
Той: "Аз ще ти кажа когато съм готов!"  hahaha

Joy  Joy  Joy Ми като си го сплашила човека, сега той кВо да прави - и него го е страх!

# 558
Спасдиди, крий снахата, крий я, да не ми се огледа някоя друга свекърва в нея!  Naughty Mr. Green

И аз ревах на постинга на Нелка  Embarassed, а преди да се появи Филип си мислех, че жените се превъзнасят и преиграват, а то наистина било най-скъпото и прекрасно нещо....  Hug

Оххх, дано Ралфинката се справя и оздравява, малкото юначе  Praynig Praynig Praynig Как пък може от едно задавяне такова чудо, ужас просто. Бубето добре, че е такава прекрасна мама и ще се справи и тя геройски  Hug Hug Hug

# 559
  • Стара Загора
Ехххх БУБЕ  Hug съжалявам да науча тази новина за Рафчо Heart Eyes Радвам се, че си попаднала на специалисти. Стискам палци скоро Рафи да оздравее и да го изпишат...милото Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 560
Бубе, едни стиснати палци и от нас. Милата душичка, дано бързо се оправи. Ама и вие една ваканция изкарахте.А и като знам каква е мъка толкова малко детенце и с абокат.... ох,пиши как е Ралфи когато имаш възможност.

# 561
  • при палмите и алигаторите,FL
Добро утро
Хера, ти що не спиш по нощите Tired

Моника още не е заспала, та седнах пред компа, дано се успи.Обаче така яде , че предчуствам среднощна смяна на памперса Confused.Обаче това малкото и да седя не ми дава , отивам да тръмбовам, пък кога ще се спи не се знае smile3507 smile3507

Бубе Hug

# 562
  • Стара Загора
Добро утро
Хера, ти що не спиш по нощите Tired

Щото Борис не спи Mr. Green

# 563
Май снощи до късно са стояли всички и сега спите  Laughing Laughing Laughing
Аз днес,супер наспана.Малкия си спинка цяла вечер заспа в 9 и час в 6 яде.
Но тъй като не акаме често ,вече стана 1 седмица и като взе да се храни се напъваше,
реших да го изакам с термометъра и стана работата  newsm44 newsm44 newsm44

И играхме и сега спинка най-нагло на леглото и аз няма ,къде да легна и тъй като правих снимки,
викам чакай да ги сваля.ДНес времето ще е супер ,само за излизане ама като знам ,и чистене ме чака
особено на банята,че тия черни плочки трудно се мият,но ще се справя  newsm53
А гледам тука някой се гласят за  luvbed ам аз какво да кажа.....чак края на септември ще мога да се погушкам с моя мъж  newsm45 newsm45
А  да питам аз само за акането.... някой друг има ли го тоя проблем че аз се чудя още,защо така става?
И като акаме е гъстичко.ДНес беше,по редичко малко мога да кажа
JEnny B незнам за какво става дума, ама ако има нещо пиши насреща съм   Hug Peace

# 564
  • До морето :)
Добро утро! И аз снощи имах промоция за сън - като заспа в 22:30 чааааааааак до 6:30, ама не се възползвах  ooooh! Поне си е заслужавало вчерашното будуване, може и днес да побудува  Rolling Eyes
За акането - на нас днес ни е трети ден без ако, но ме притеснява, че сутринта памперса беше доста празен от към пишкано  newsm78
Днес настина е ден за разходки  Mr. Green
Въпрос към ЛЛЛ - оказват ли влияние на кърмата почистващите препарати? Пречи ли да използваме по-силнички (аз заради вдишването питам)

# 565
Ами нелка и ние като вас трети ден.И като почна така леко да се напъва се едно, ще ака и реших да го изакам.... а имаше пишкано да ти кажа.
Ам вечер според мен, трябва да се ака по малко  newsm78 newsm78 newsm78
Малкия се събуди ама нещо тъжен

# 566
  • Стара Загора
За акането незнам колко пъти сме го писали...и писали...и писали Mr. Green
Венци на Луси не ака с дни....Борис също беше така но откакто сме на Лактана Био ака по един-два пъти на ден.
Моят хубосник снощи заспа в 21,30ч. и до 4,30ч....после гука, протяга се, игра на шезлонга, кара се на играчките та до преди малко...сега яде и се е проснал в кошарата в несвяст да спи Mr. Green Аз пък посъбрах багажа на децата ....почти съм готова Crazy
Нелка това с коликите много неприятно Tired обаче повечето сте минали дет се вика...ние от втория ден като са го гепнали...та е ужасТ Twisted Evil Симетиконът го запича май в някаква степен обаче намаля ли го и стаа много страшно...за това давам Еспумизана и това е.
Хоуп забравих да ти пиша, че тва дето си го пуснала е страхотно и гъделичкащо майчиното сърце Hug
Принцесо като дойде играчката ще дам отзиви за нея. То за тези пари сержа рече, че трябва и да го храни детето Mr. Green
Борис иска да скача постоянно....че сякаш му е рано...или на мен така ми оттърва Mr. Green Отделно се лигави и хапе ръцете си...дали го почват зъбите незнам Crazy С Лусито вече сме  smile3511 tantrum
Докато Боримечков спи гледам по Нова за една дето има 12 и 13-то дете...аз с две едва се справям пък тая....ох това не е за мен smile3544

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 07:43 от Хера

# 567
Добро утро  Grinning

Бубе, стискам палчета Ралфи да преодолее бързо проблема.
Малко борбено човече е той и ще се справите  Hug Ее-ех, защо се случват тия гадости на малките ни слънчица... Sad

Aidin, макар и с малко закъснение- много ти благодаря за отговора и подкрепата   bouquet  

За акането- вярно, че много сме писали  Rolling Eyes... Айде пак да кажа и аз  Wink Имахме близо месец проблем с не-акането. Слагах термометър 2-3 пъти, но ме беше страх да не свикне. С масажче на коремче, "каране на колело" с крачетата и много търпение Рая започна да ака на всеки 3 дни САМА. Сега нещата са значително по-добре и вече акаме най-много на 2 дни (понякога прескачаме, а друг път-всеки ден). От всичко прочетено по темата и от опита с Рая, стигам до заключението, че бебчовците минават през такъв период, но с търпение и упражнения нещата се нормализират.
Все пак трябва да кажа, че Рая е изцяло на кърма и нямам предвид случаите, когато бебчето е на смесено или само на АМ и става въпрос за запичане.

Хубав ден, майчета   Hug

# 568
Хей Май-чета дали ме забравихте, а!?!?!?!?!? Най-после ви пиша!!! Два месеца без нет е страшно, да знаете!!!! Weary Тъй като съм изпуснала много, ама наистина много ще започна така: ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ И БЕБЧОВЦИ, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ, СЛАДУРКОВЦИТЕ ДА НИ НОСЯТ МНОГО РАДОСТИ И ДА СА НИ ОПОРА, А И НИЕ НА ТЯХ!!!!!
Моето съкровище Борис се роди на 29.04. в 8:40 сутринта, при секцио по спешност, заради високото ми кръвно налягане, но няма да се впускам в подробности!!! Важното е че и двамата сме добре, а юнака на мама се роди 3150гр и 51см!!!
Искам да помоля Нели, като създател на тази тема, ако е възможна да ме качи на първа страница!!!
Много съм щастлива, че отново ще ви чета и пиша!!!
Засега толкова!!!

# 569

Общи условия

Активация на акаунт