Тогава започва едно успокояване поне 15 мин и в момента, в който я пробвам пак да суче, тя пак започва да плаче. Не мога да разбера на какво се дължи.Пробвах да сменям позите, легнала като че ли й е най-удобно, но тогава пък повръща. Кърмя от двете гърди / поне се опитвам/. Започвам с тази, с която съм приключила предното кърмене.Но тъй като тя много често яде много малко / през повечето време се успокояваме/ се случва така че яде от една гърда по два -три пъти. Най-често я слагам да суче, когато вече плаче, но тя се събужда с рев за ядене / доста е лакомничка/.Плача започва най-често три-четири минути след като е започнала най-спокойно да си хапва, без никакво предизвестие.Понякога се зачервява и напъва, тогава предполагам, че има колики, но в другите случаи...Най-често това се случва в следобедните и вечерните часове, много рядко през нощта. През нощта се буди по три-четири пъти, яде по малко и или заспива или просто отказва повече и пак е неспокойна, но без пронизителния рев. Сутрин към 6 часа много често започва да иска да суче през час, до към 10, тогава я вземам при мен и като се разбужда й давам да суче.Друго освен кърма не давам
Не знам какво друго да опиша, но много се надявам това нещо да се промени, защото е изключително некомфортно, да не говорим, че в този случай за излизане и кърмене навън просто не могаи да си помисля 
.А днес дребната е много кисела, не яде и не спи, сега заспа в 2,20, да видим до кога.
Сега като мога да качвам снимки, ще го показвам по-често.
. Иначе вчера го мерихме, вече е 57 см и 4.5 кг, добре наддава.
Мушенце, моята сладурка прави едно към едно физиономийки като твоя Максим, и замислените и усмивките
Значи си по-доволна от този без халки?

щото тя точно ей така започва да издава някакви звуци, вземам я да яде, цоква два- три пъти и пак заспива или просто се отказва и се разсънва
и така три четири пъти 
. Иначе вчера го мерихме, вече е 57 см и 4.5 кг, добре наддава.

и да преценя кой ще ми е удобен и такъв да си купя.

сега не ще така, иска само на гърдите ми по корем или да някой да се разхожда с него.
Още един и ще изляза от блатото.След това ми остават още 5 докато стана килограмите ,на които забремнях и после още поне 3кг за морето 

Препоръчани теми