Лято е - слънцето пече, на МАЙ-ска мама и се ходи на море! - Тема 2

• 27 978
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Бубеее, браво на Ралфинката  Heart Eyes Чакам да разкажеш, когато можеш. Много се радвам, че сте пътували добре  Hug Много снимки на Балкана да направиш, че как ми липсва тук... около нас на 2000км няма една планина, едно малко възвишение дори - само равно и царевица  #Cussing out Хубаво да си починете!   bouquet

Нанди, тук можеш да видиш имунизационния календар за САЩ - явно може в различни месеци да се правят различни ваксини. Филип до сега има сложени 2 пъти ваксини срещу Хеп Б,но той още няма навършени 2 месеца. имунизационен календар САЩ

Жени, мнооогоо сладък бебчоооо!

Люска, ти ли се беше оплаквала от излишни килограми?!  newsm78 Като ти гледам снимките си като момиченце, а Венци е прелест!  Само да ти кажа за кремовете и петната - ЛЯТОТО Е ЗАБРАНЕНО ДА ИЗПОЛЗВАТ ИЗБЕЛВАЩИ КРЕМОВЕ, тъй като може в комбинация със слънцето да предизвикат вторична пигментация и петното да стане още по-голямо! А за пъповете - ще си ходим като немити и т'ва е.  Mr. Green

Оххх, момичета, при Филип има ново 20  ooooh! - от два-три дни, реве от глад, давам му да яде,  лакомо се нахвърля  и след малко започва едно тръшкане, изпъване на крачета, тръшкане.... ooooh! какво му става на това дете? да не е болно???  ooooh! Cry

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 05:16 от Hope_4_life

# 106
  • София
Добро утро момичета!! Laughing
Днес се отчитам рано във форума, че след малко тръгваме по задачи с бебка и ММ!
Жени: И твоят мъж е много пораснал! Peace А снимката в леглото е страшна-къде спи бебо? На крачето ти? newsm78
Луси: Страхотни сте вие двамата и да не си се оплакала от килограми- на снимката ясно си личи, че си като фиданка! Grinning
Бубе: Добре дошли  БГ и весела и спокойна почивка ти пожелавам! Hug
 SYMa : И ние не използваме цицата за друго, освен за ядене! Аз, още от родилното и дадох биба и сега нея си я дъвчим, когато сме нервни! Аз така предпочитам, първо, защото имам и друга работа, освен да я кърмя и второ, защото от биба ги отвиквам за 3 дни, ама от пръстчета- трудна работа!
 Хубав ден на всички ви пожелавам! Peace

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 11:48 от jenajena

# 107
  • Стара Загора
Оххх, момичета, при Филип има ново 20  ooooh! - от два-три дни, реве от глад, давам му да яде,  лакомо се нахвърля  и след малко започва едно тръшкане, изпъване на крачета, тръшкане.... ooooh! какво му става на това дете? да не е болно???  ooooh! Cry
Да не са колики Rolling EyesМисля, че Боримечков от тях ми се тръшка така...вече и аз незнам какво да правя.....като цокне млякото и започва истерия...Но не е от млякото защото Венци на Луси е на кърма а поведението му е същото като на Борис. Вече ги обявихме за сиамски близнаци двамата Mr. Green Иначе добре дошла в нашия клуб с Луси Mr. Green Hug
Жени пробвах доста техники...благодаря ти, че ми обръщаш внимание Hug Као луди сме с Луси...и наистина ако няой ни гръмне хич няма да му се разсърдим Mr. Green Вчера добре яде...обаче снощи...ах снощи ми спря тока просто. Буди се през 30 мин и не съм спала ъфкорс Crazy Дали заради ваксината или...вече и аз незнам какво е.
Бубе добре дошла на наша земя. АВгуст месец ако сте във Варна може да се видим....ще ходим за очите на Слави там.....ако има и други мами от Варна може да организираме събиране Hug

# 108
  • До морето :)
Хоупче, виж дали струята е прекалено силна, или прекалено слаба  newsm78 Ние бяхме така, бях напръщяла и Елито се сърдеше. Ходих, цедих се, да поомекне гърдата, пак не иска. Накрая се нахрани от дясната гърда, а лявата я взе на следващото хранене.
За бибата - еми в болнията един път й хареса и до там. Вече не я иска и това е. Сигурно като започнат да й растът зъби ще я търси, ама преди това - тц. Как да й я бутам в устата като й се повдига  Confused
Ние днес сме на консултация, ама не знам дали ще ни бият ваксината. Хърка ни нослето още, а и се опитваме да кашляма. Дано да е от хремата  Praynig
Ох, моето диване снощи, от както се е родила, за първи път не прави дълга пауза. На 3 часа като по часовник се събуждаше  ooooh! Дано да е било нещо моментно  Praynig

# 109
ДЮ Simple Smile

Елфи,Хоупче,Марта(омръзна ми вече да сменям на латиница да ти пиша ника Laughing),тенкЮ момичета,но както казва Елфи,явно съм се снимала от слабата страна Joy

Жени,много хубав този Митко бе,имало защо да го криеш от толкова много каки тук hahaha А на снимката в леглото-сте уникални Heart Eyes

Хоупче,ами и аз да те приветствам в нашия клуб-то ние с тебе май в доста клубове членуваме заедно Mr. Green При нас е същата работа и ако щеш ми вярвай и аз вече се бях замислила да не е болен нещо newsm78 Незнам,направо съм в шок и ужас понякога #Crazy
От вчера яденето ни пак е на опитване само и след това отказване,слагане в кошарата и започване на ядене на ръце Mr. Green,повръщане от цялата тази работа и така и 20мл.,които надявам се е изцокал са навън Twisted Evil

Жени,казваш,че баткото ти е бил с такова манекенско хранене,казвай моля те това до кога продължи и ти самата как го изтърпя,защото аз съм пред нервна криза вече Naughty

А за бибите като стана въпрос пак да кажа-НЕ ИСКА,мамка му Mr. Green Като отвори това голямо гърло няма запушване с нищо Twisted Evil

Ами това е май,то моите постове последно време са толкова позитивни,че сигурно ви вдигам настроението отвсякъде Mr. Green

Буба,добре дошла Hug Малкия Ралф се е представил добре,може да върви към оправия за разлика от батко му Венци Mr. Green

Хера,Хера и ти вече ще ми напускаш клуба...само аз си останах горката ooooh!

# 110
  • Стара Загора

Хера,Хера и ти вече ще ми напускаш клуба...само аз си останах горката ooooh!
С теб съм бе  Mr. Green

# 111
И ние днес сме на консултация, на ортопед до кога се ходи, до кой месец?
Павел си изгражда нов режим, след като отказа яденето в 0:00ч и го премести в 3ч и трябва да ставам нощем, сега вече не иска да яде в 6ч сутринта, а направо в 9ч.
И снощи ми се случи нещо, което не ми харесва, а ми се случва за 2-и път: през деня имам много кърма, малкия се насуква и след това цедя много кърма, а снощи докато сучеше започна да се сърди, преместих го на другата гърда, сукна малко и пак започна да се сърди. Изцедих и двете гърди и едва успях да изцедя 25 мл.

# 112
  • Пловдив
........
Ния започна да се възстановява на тегло - вече си хапва нормално. Утре ще ходим на контролен преглед след операцията и да й махат конците. Надявам се всичко вече да е наред при нея Praynig
...
Hug Стискам палци всичко лошо да е зад гърба ви  Peace
Какво е сполетяло малкото човече?

# 113
 Здравейте момичета Simple Smile
и ние сме в клуба на дърпащите се и тръшкащи се на гърда бебета , само ,че аз съм упорита. Тя се дърпа , аз бутам и така докато не се нахрани. При нас е малко игра на " кой е по-инат".
Много са сладки всички бебоци  Hug , а колежките ..уоу - все едно не сте раждали бе хора , как го постигате ?
Гледайки снимките ме усени един въпрос относно стлчетата за кола. Как слагате малчовците вътре ? Аз лично слагам възглавничка отдолу , защото иначе ми изглежда все едно е седнала и се притеснявам.От др. страна възглавницата не позволява да използваме коланите. Вие как процедирате ?

# 114
Привет, мами и бебчовци  Hug,

Люска изглеждате страхотно с малкия юнак!  Hug

Женииии снимката в леглото ме разби, хихихи, само да не го смачкаш по някое време като си спинкате  Mr. Green Сладури!

Ние сякаш вече нямаме колики, да ви се похвалим, капките Колииф ги намалих драстично, веднъж на едно хранене.. скоро съвсем ще ги спрем! Че нали постепенно се спират..
От вчера Еди яде по 6 пъти на денонощие по 120 мл...
Понеже от 20 часа, трябваше да се храни в 23.30 часа, нооо мама откърти, пък и Еди също спеше и се събудихме чак в 1 часа, таа тогава яде. Направи си паузата и после посреднощите реши че вече е ден... след като се наяде в 1 часа, почна да търси в 4 часа, НООО МАМА е твърда, не даде на детето до 6 часа, той взе си позаспа в 5.30, но аз го взех както е сънен и го нахраних.
Забелязвам го че позаспива горе долу по едно и също време... ето сега съм го сложила в кошарата, пее си нещо и затваря очите...

Ще взема и аз налегна, многооо ми се спинка  Confused

За Ротавирус ваксината - не съм мислила! Мисля че няма да я слагаме..

За кошницата за кола - ми седи си в къщи, не я ползваме, все сме с коша за новородено в колата... но ако ще излизаме извън града естествено ще бъдем с кошницата...

Панти, а иначе зависи от модела на кошницата, на някои определено им трябва допълнително възглавничка. Щом смяташ че е по - добре с нея, слагай я!
Поздрави на моя роден град Пазарджик Simple Smile

Искам да попитам Варненски мами водихте ли и ще водите ли децата на ортопед и при кой?

# 115
За снимката - да, на краката ми спеше така в началото, само за кърмене го вдигах. Сега си е при мен. Не се притеснявам да не го смачкам, щото спя и се събуждам схваната и изтръпнала  Mr. Green

# 116
Добър ден момичета!

Изчетох ви отгоре отгоре, че няма за кога. Малкото зверче тъкмо задряма и смятам да поизчистяи да се мятам в банята, че да може след храненето да офейкваме на разходка . Вчера изкарахме един работен ден в морската. Беше спокойно, Щото доста ветровито и нямаше навалица, което ме устройва идеално.
Нелка_бг, много благодаря за инфото за качване на снимки, че да не казвам от кога съм питала как става Simple Smile
ей на, веднага си изтипосвам моЙто зверче  Joy

http://prikachi.com/images/670/3504670y.jpg - замечтания поглед в колата  Heart Eyes
http://prikachi.com/images/738/3504738g.jpg - шишо бакшишо
http://prikachi.com/images/739/3504739N.jpg - усмивката на мама  Heart Eyes

Днес пак денят ни ще бъде под мотото "напъвам се да дрискам!"  #2gunfire

# 117
  • София
 На столчето за кола и слагам одеалце или тънка пелена отдолу и коланите пак се закопчават! Peace
Установих, че моето бебе не се буди нощем, а само през няколко часа започва нещо като пъшкане, но ако не и обърна внимание продължава да спи и така... не знам до кога newsm78
Вчера яде за последно към 22.30 до към 23.00 и като откърти....запъшка към 02.30 и аз я взех при мен. От тогава е пъшкала още 2 пъти, но не се събужда и накрая аз я събудих в 07.30 за кърмене, че се налагаше да излизаме! То, това моето глупаче, като не се сеща да яде, май ще се окаже най-дребното човече тук! Cry
Чудя се, дали трябва да има разлика в наддаването на момичета и момчета? newsm78
За ваксините: Ако имах избор- никакви ваксини не бих сложила! Аз самата съм била много алергична и нямам никакви ваксинации( след опит да ме уморят с една ваксина)-Е-жива и здрава съм! И АБ съм взимала само 2 пъти в живота си, но съм оцеляла! Peace А на пациентите-постоянно се налага да ги изписвам, след операции например  Mr. Green Това е то противоречие-професионалиста и майката в мен са 2 различни неща!
Луси: И Марта си е добре! Laughing Аз, като ми е труден ника действам с копи-пейст! Peace
mushence : Еее-точно такива бебета ги снимат по американските филми-белички, с малко коса, сини очи и изключително красиви! Laughing

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 11:56 от jenajena

# 118
Бубе,добре дошла в Бг! HugВие сте герои с тези дълги полети.Аз на двучасовите полети правя нервни кризи от страх,а пък презокеанските хич няма да ги преживея.Веднъж се приземявах аварийно и от тогава ме тресе здраво ужаса,а мъжът ми ми се смее #Cussing out
Люси,много сте хубави!!!
Мушенце,искам да го нащипя твоя сладур.Мноого е хубав!Дали вече някой го е взел за зет ?Mr. Green
Хера,непременно да обявиш предварително кога си във Варна.Много ще е хубаво да си спретнем среща с теб и другите варненски майчета.

След едномесечни усилия от моя страна да се надпреварвам с времето през деня и да се опитам да свърша нещо докато едната спи,а пък другата е в краткотрайно послушно състояние,открих работещата за мен формула.
Всичко върша между 11 и 1 през нощта,домочадието спи-а аз спокойно си готвя,мия чиниите,къпя се и т.н.Сутринта съм зла и недоспала,ама поне не се претрепвам да върша бързо това или онова.

# 119
Гери ние ще водим Сияна на ортопед при Мартин Гилев може би другата седмица

Общи условия

Активация на акаунт