Чакам да разкажеш, когато можеш. Много се радвам, че сте пътували добре
Много снимки на Балкана да направиш, че как ми липсва тук... около нас на 2000км няма една планина, едно малко възвишение дори - само равно и царевица
Хубаво да си починете! 
Като ти гледам снимките си като момиченце, а Венци е прелест! Само да ти кажа за кремовете и петната - ЛЯТОТО Е ЗАБРАНЕНО ДА ИЗПОЛЗВАТ ИЗБЕЛВАЩИ КРЕМОВЕ, тъй като може в комбинация със слънцето да предизвикат вторична пигментация и петното да стане още по-голямо! А за пъповете - ще си ходим като немити и т'ва е.
- от два-три дни, реве от глад, давам му да яде, лакомо се нахвърля и след малко започва едно тръшкане, изпъване на крачета, тръшкане....
какво му става на това дете? да не е болно???

А снимката в леглото е страшна-къде спи бебо? На крачето ти? 

- от два-три дни, реве от глад, давам му да яде, лакомо се нахвърля и след малко започва едно тръшкане, изпъване на крачета, тръшкане....
какво му става на това дете? да не е болно???

Као луди сме с Луси...и наистина ако няой ни гръмне хич няма да му се разсърдим
Дали заради ваксината или...вече и аз незнам какво е.
Ние бяхме така, бях напръщяла и Елито се сърдеше. Ходих, цедих се, да поомекне гърдата, пак не иска. Накрая се нахрани от дясната гърда, а лявата я взе на следващото хранене.
Дано да е било нещо моментно

А на снимката в леглото-сте уникални 
Незнам,направо съм в шок и ужас понякога 

Малкия Ралф се е представил добре,може да върви към оправия за разлика от батко му Венци

Стискам палци всичко лошо да е зад гърба ви
, а колежките ..уоу - все едно не сте раждали бе хора , как го постигате ?
,

А на пациентите-постоянно се налага да ги изписвам, след операции например 
Вие сте герои с тези дълги полети.Аз на двучасовите полети правя нервни кризи от страх,а пък презокеанските хич няма да ги преживея.Веднъж се приземявах аварийно и от тогава ме тресе здраво ужаса,а мъжът ми ми се смее 
Препоръчани теми