Лято е - слънцето пече, на МАЙ-ска мама и се ходи на море! - Тема 2

• 27 972
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Nelka Благодаря ти сега ще си ги кача:)
Mushence имаш много красив син:))) да го пазиш много от нашалните моми:) че те повече от мъжете Simple Smile

# 136
http://prikachi.com/images/455/3506455R.jpg тортата
http://prikachi.com/images/460/3506460s.jpg цялата спалня е моя:)
http://prikachi.com/images/462/3506462J.jpg изморен от морето
http://prikachi.com/images/397/3506397I.jpg беше много вкусна и сладка

# 137
Искам да спяяяяя.... и да не чувам рееееееввв.... Tired
newsm10

Милички,благодаря много за хубавите думи за мама и бебе Hug

Искам и аз диета и да отслабваааааааааааам Mr. Green Обаче пусто като никога не съм пазила диети,как да стане таЗ работа Twisted Evil

За ваксините-нищо допълнително не смятам да слагам Peace
За ортопеда-на 5-ти юли сме записани с връзки при най-добрия в СЗ,то ще кажеш,че кой знае какво,но до края на юли всичко беше заето и добре,че имаме познати да ни вредят за тази дата Mr. Green Ако не си по ЗК,прегледа бил 50лева Twisted Evil

Абе много качват вашите деца Thinking А на мен за 1-ия кг. уж казаха,че е супер,но сега като ви слушам май изобщо не съм супер Crossing Arms Май и аз като Хера ще обявя стачка и няма да чета повече тук,че да не се дразня Naughty
Бебето на Мушенцето е бая мъж в сравнение с моя манекен,а е колко по-малък...да е жив и здрав иначе и все така да расте Simple Smile

Жени,не си ми отговорила за баткото като се хранеше по толкова малко какво стана в крайна сметка и как наддаваше?

# 138
Жени,не си ми отговорила за баткото като се хранеше по толкова малко какво стана в крайна сметка и как наддаваше?
Баткото качваше по 350-400 гр. първите месеци. Наддаде към 700 чак в 6-ти, като почна захранването. В момента върви (т.е. седи си от поне 2 г. на тия кила) 13-14, общо взето не яде с кеф и никога не е ял. Взе ми здравето като го захранвах. Сори, че не звучи окуражително, но това е.
Този път може и да имам късмет с ящно бебе. 

# 139
Lussy че и ние даже кило нямаме първия имаме 850гр а втория 750
и и коликите как да ядем а и жегите то това дете да нее тъпан Simple Smile за това че не се притеснявяй ако качва е добре ако земе да сваля е зле от 700 до 1кг е супер ни много ни много малко златната среда
няма си правим дебели бебетата

# 140
  • До морето :)
Така....н Днес бяхме при доки за ваксината и за теглилки и мерилки. Със сигурост печелим първо място по растеж. За 1 месец сме качили 1,850кг и сме пораснали 8 см  ooooh! Сега сме 5,250кг. и 58 см.  Whistling Доки каза, че няма проблем щом е сама на кърма.  Mr. Green
После ще пиша, че се храним   Mr. Green

# 141
е нелка каква е тая твоята кърма какво ядеш я сподели

# 142
Нелка, браво Simple Smile)

# 143
А Нелка ти изби рибата...много наддала твойта мадама,а аз се кефя на нашите 1 кг и 6 см.
Верно сподели какво ядеш,че бебка така наддава,че ние сме на смесено...ама....

# 144
  • Velingrad
Божеее, Нели с какво се храниш Shocked Браво на вас Hug
Моята Маги едва 530 гр. наддаде първия месец Cry та чак на контролно измерване ни викаха след 1 седмица и резултата беше 830 гр за 37 дни.
Надявам се този месец да е по-добре, че не ми се дава АМ. Ама и мойто опосумче понякога много повръща и кърти по цяла нощ и никога не можем да направим 8 хранения. Следобяд ми намалява кърмата, а тя тогава е най-гладна. А бе правим ги едни...цедя през ноща претоплям следобяд и давам.
А толкова не съм се хранила през целия си живот ooooh! Само се следя да не почна да качвам #Crazy и без това съм 10+

# 145
  • До морето :)
Еми точно там е въпроса, на ден ям по 1 път  Rolling Eyes И не защото пазя диети или нещо такова, просто нямам апетит и по толкова ми се яде. Аз и бременна като бях пак по толкова ядях. Иначе пия много вода, по 2-3 литра на ден. Аз много се притесних, че сме качили толкова много, но доки ме успокои. Поне ме зарадва, като ми каза чак след 6-тия месец да я захраня. Радвам се, че не държи на ранното захранване  Mr. Green

# 146
  • Стара Загора
Искам да спяяяяя.... и да не чувам рееееееввв.... Tired
Кой не ще Mr. Green
Нелкаааа утрепа рибата с тез кила Mr. Green Hug
Жени снимката как двамата спите е трепач Hug

# 147
neli аз пия много вода ама имам кърма ама моя малкия не яде:)

# 148
ех,Жени,Жени,ами пожелавам ти ящно бебе този път наистина Hug Верно ще е било голяма мъка ooooh! Дано при мен нещата не стигнат дотам Praynig А като каза тези кг. ,племенника ми е на година и 3 месеца и е 13 кг. Mr. Green

Тапрахо,Нина,добре че се включихте,трябва да имаме и манекени в групата,ама Я Mr. Green

Нелка,кво направи ти бе душа?Направо ми скри шапката Whistling Браво на вас,да ти е жива и здрава Hug

имам кърма ама моя малкия не яде:)

Mr. Green аз нямам кърма, ама моя и не яде  Mr. Green

# 149
 аз нямам кърма, ама моя и не яде  

хахаа милата е ти си хвърляш големи мъки
аз даже си слагам в фризера кърма да имам ама като гледам скоро няма спре:)))) а скоро ще почнем и захранване

Общи условия

Активация на акаунт