Сутрин като се събуди в 5:00, понякога я оставям, ако не иска да заспи или ме мързи. Ето, днес я сложих при мен, тя си мрънкаше нейните, а си заспах сладко-сладко, даже не знам тя кога е заспала
Иначе през деня спи където й падне - на спалнята, в кошарата, в количката, в шезлонга, където заспи - там или ако е заспала в мен - където ми е най-лесно да я оставя
Дала съм й карт бланш
Мой просто е искала да я погушкам малко 
.
Сутрин като се събуди в 5:00, понякога я оставям, ако не иска да заспи или ме мързи. Ето, днес я сложих при мен, тя си мрънкаше нейните, а си заспах сладко-сладко, даже не знам тя кога е заспала
Иначе през деня спи където й падне - на спалнята, в кошарата, в количката, в шезлонга, където заспи - там или ако е заспала в мен - където ми е най-лесно да я оставя
Дала съм й карт бланш
Мой просто е искала да я погушкам малко 

Това първо дете ли ти е? На мен не...и баткото ми е бил на АМ и са коренно различни двамата като поведение и развитие
, понякога между 2 хранения, понякога седи будна 1 час и заспива, нямаме точно определено време за будуване. Единтвеното което се повтаря всеки път е, че ако будува между 2 хранения не може да издържи 3 часа. На втория е ревнала. Понякога успявам да я забаламосам още 15-20 минути (убедих се, че при бебетата 15 минути за много време
Усещам я, когато се напъва, взимам я и я държа полуседнала. Чак тогава се напъва. Ще видим как ще продължи и може да започнем да акаме на гърне

Херич, аз съм на първо място - то е видно, че не мога да се включа във форума.
Пък после - къде ми е времето и що не ми стига?!? На нея и го давам - ще я разглезя зверски, знам си!
на всички!!!
Пък после - къде ми е времето и що не ми стига?!? На нея и го давам - ще я разглезя зверски, знам си!

- и аз правя като теб. 

Обаче си продължава наболяването на десния яйчник. Препоръчани теми