Лято е - слънцето пече, на МАЙ-ска мама и се ходи на море! - Тема 2

• 27 937
  • 733
  •   1
Отговори
# 225

За гушкане в леглото постоянно,не бих го направила  Naughty Имам доста познати,които точно от такова гушкане досега спят с децата си в спалните,а са вече 5-6 годишни и няма оттърване  ooooh! Сложна работа е да накраш едно свикнало големичко дете да се премести изведнъж в друго легло  Peace

newsm10 Аз също си го гушкам малкия, но не прекалявам... В нашия случай сме на принципа: Всеки да си знае леглото! Понякога разбира се си го взимам да се погушкаме, но не и да спим заедно... това беше само в началото, като усетих че му харесва, бързо, бързо го научих на леглото му. Ето сега вече си заспива сам човека. Понякога люлея леглото му, но гледам да отбягвам вече.
А той пък си заспива и с включена любимата му въртяща се играчка... мноооогоо му харесва  Grinning

Менианте, аз също те съветвам да отидеш на лекар!!!!  Peace Дано няма нищо сериозно и притеснително!!!  Peace

Веднага като родих на мене ми направиха маточна ревизия - нещо като кюртаж. Изчистиха каквото имаше да се чисти, било за да не се образуват кисти, мисти и незнам си какво...

# 226
Гери е добре че отки че и аз да знам че и аз имам такъв и излизат ама по трудно:)

# 227
За гушкане в леглото постоянно,не бих го направила  Naughty Имам доста познати,които точно от такова гушкане досега спят с децата си в спалните,а са вече 5-6 годишни и няма оттърване  ooooh! Сложна работа е да накраш едно свикнало големичко дете да се премести изведнъж в друго легло  Peace
Да,ако го кърмя,бих го взела при мен като са събуди през нощта,примерно до сутринта за 2-3 часа/и то за да си спя и аз през това време  Laughing /.Но не и изцяло да спи при нас  Rolling Eyes За какво са им тези кошари,струващи маса пари,които се избираха месеци наред,пък матраци,пък шкафчета,пък люлки....  Crazy
Аз за първото дете избирах кошара, която чак доста късно взехме да ползваме.За това не съм се гласила даже и не съм търсила чаршафи и т.н. Simple Smile
Е, до 18 няма да спят при мен, та не ме притеснява, супер ми е даже.

За плацентата и аз това знам, вдига се темп.. и е още в първите 2-3 дни. А има и проблем с млякото, ако има задържани плацентарни частици.

# 228
и аз съм на това мнение и за това изказах такова но бях разбрана погрешно че като знам какви деца има .... Моя мъж (малко е смешно но..) като е бил малък до 7 години спял при техните ами че то нормално ли е и искал да му държат ръката олеееее и съм го предупредила без такива при нас
даже кошарката съм я взела без люлеене да не се учи и на това:)

# 229
  • София
  Здравейте майчета! Laughing Laughing
Менианте: Както казаха и другите- едва ли е парче от плацента.Доста е късно за това, а и симптоми други май няма (слава Богу). Все пак не се успокоявай- иди и при друг лекар и потърси 2-ро мнение защо ти падат такива съсиреци- може да е по много причини, но не искам предварително да те сугестирам ( да те плаша). Кога спряха лохиите? Имаш ли вече менструация и ако да-колко? Кървяла ли си и извън нея?  Имаш ли температура, болка или някаква форма на неразположение?- тези въпроси ще ти зададат и след прегледа ще може да се даде обективно мнение! Стискам палци да е нещо дребно! Peace
Ох, днес чакам гости-2 лели. Едната живее в USA и сега си е дошла за 2 месеца и мисли да се вживява като майка на Маги, та не знам как ще ги изтърпя.  #Cussing outТя си мисли, че аз ще съм доволна, но не схваща, че нямам нужда от помощ за Маги, а по-скоро за домакинството и за момчетата. Те, милите имат много енергия, а аз не мога по цял ден да съм на вън!
Магито вчера слетобяд и днес сутринта много го боля коремчето- не мога да си обясня от какво, след като не ям нищо противопоказно. Някои дни е добре-други я боли,хубаво е, че капките действат при нас! Peace
Приятен ден ви желая момичета!

# 230
jenajena, при вас ли ще остане тези 2 месеца изживяващата се леля? Много кофти, ако успееш поне да й го кажеш още в началото това, добре ще е за теб. Да и аз това се чудя, как всички помагачи искат за бебето да се грижат.. а то има нужда само от майка си в началото. Батковци и каки къде къде ще са по-доволни от разнообразни грижи Simple Smile

# 231
Аз пък я оставям да спи при нас от 6 до 8,30..И не знам тя ли е по-пристрастена към съвместното спане или аз Mr. Green защото ми е тооооолкова хубаво:)
Гушкам си я аз, когато колкото душа ми сака, не възпитавам детето си в казармени условия.
ЖенаЖена- -и те като свекърва ми - ти си върши домакинската работа, пък аз ще ти гледам детето #Cussing out хахаха, но при нас този филм не се прожектира де  Mr. Green Стискам палци да изтърпиш гостито Peace

# 232
  • София
jenajena, за лохиите - не знам дали са спрели - в петък бях с лохии, в събота - кръвотечение. По едно време, може би във вторник, освен кръвта по превръзката си имах и жълтеникаво-кафеникави съсиреци - предполагам още са били лохии. Това, което падна вчера, си беше парче тъкан, не знам какво е било. Съжалявам, че не го запазих. Щях да мога да го покажа при лекаря. За температура - не знам дали мога да вдигам такава, тъй като от минимум 8 години не съм вдигала температура. Освен това имам главоболие от 12-13 години и ако ми е лошо, отпаднало и т.н. - въобще няма да му обърна внимание, тъй като за мен това е нормално. Кръвотечението, което започна от събота насам не съм сигурна дали е било цикъл или е било заради това парченце. Но пък майка ми каза, че ако сега спре, значи съм се изчистила и няма да има повече. Знае ли човек.
Днес не успях да отида на лекар, въпреки доброто ми желание - отидох  в поликлиниката на канала при Елица Иванова - тя била в болничен, имало гинеколог следобед. Отидох в поликлиниката в Хаджи Димитър - и там само следобед имало гинеколог.
Ще изчакам да видя как ще се развият нещата днес, утре и може другата седмица да отида.

elfi4ka, Гери С.,  elissee, princess SHENY, благодаря ви за подкрепата!  Hug

# 233
Малииии сигурна ще ме меслите за луда ама синът ни /бием рекорд/спа при нас до 10 г.А питайте ме сега как сме го правили това бебе.Едно време се заричах да не го глезя,да не го нося,да не спи при нас...ама както са казали старите хора - не се заричай че не се знае какво ще ти дойде до главата ooooh!.
И ние се храним на 2-3ч.вечер и аз няма да имам сили да я залъгвам,предпочитам да извадя цицата и да миряса.
Вчера бяхме на консултация и хич не съм доволна от качените грамажи,за 1м.500гр.само,тя яде като мишка,растем си на дължина и вече сме 60 см.
Да си покажа и аз моето гардже http://prikachi.com/images/181/3514181x.jpg

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 13:09 от Danieli@@

# 234
  • София
Менианте: Съветвам те да е утре, че събота и неделя са само дежурни и са много кисели и незаинтересовани!  #Cussing out Аз мисля, че това е първа менструация, а тя често е по-обилна и може да има съсиреци, не се тревожи! Peace
За лелята:Нещата са сложни, че живея в нейната част от къщата, ама уредих да не спи тук поне, че ще ме съсипе!Тя, в USA е детска учителка и мисли, че ще се справя по- добре от мен, ама не е познала! Mr. Green
А, на всичкото отгоре тя има и момче на 18 г.,което е болно и е като дете, та ако са тук ще се наложи и за него да се грижа! Иначе той е добро момче и много ни обича, но аз в момента едва с моите се справям, та  за друго не мога да помисля! #Crazy

# 235
Хайде да не ви плаша,но МОЯТ БАЩА е спал между майка си и баща си до 18 години,след което е отишъл във Военното училище  ooooh! Whistling Laughing

# 236
Елф, разбирам притеснението ти тогава.. но наистина мисля, че по-скоро това са изключения.
jenajena, дано се разберете някак тогава.. деликатно явно е при вас положението.

# 237
Елф, разбирам притеснението ти тогава.. но наистина мисля, че по-скоро това са изключения.

Предполагам,че друг такъв човек не съществува.Естествено,че е изключение.То направо ме е срам да го напиша,хаха  Laughing

# 238
  • Айтос/Бургас
Добър ден и от нас!
Момичета,почерпете се за рождения ми ден!

Искам да попитам тези,които са изцяло на кърма-давате ли вода и слагате ли захар?
На Калоян очичките все още са жълти,вече се притеснявам,че продължава прекалено дълго тая уж лека жълтеница.На контролния педи каза,че щом не се засилва няма страшно и ще отшуми,но аз се притеснявам,защото не са му изследвали билирубина,а му бият ваксините Rolling Eyes
Лек ден на всички!  bouquet
А,и за забелването щях да питам мамите с момченца-ще го правят ли и от кога? newsm78

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 14:53 от zlatttka

# 239
Добър ден и от нас!
Момичета,почерпете се за рождения ми ден с любимата си торта!
ТАКА И НЕ СЕ НАУЧИХ ДА КАЧВАМ СНИМКИ Embarassed

Искам да попитам тези,които са изцяло на кърма-давате ли вода и слагате ли захар?
На Калоян очичките все още са жълти,вече се притеснявам,че продължава прекалено дълго тая уж лека жълтеница.На контролния педи каза,че щом не се засилва няма страшно и ще отшуми,но аз се притеснявам,защото не са му изследвали билирубина,а му бият ваксините Rolling Eyes
Лек ден на всички!  bouquet
А,и за забелването щях да питам мамите с момченца-ще го правят ли и от кога? newsm78

Златка Честит празник Simple Smile Много усмивки и здраве!
Качване на снимки - пишеш в гугъл, излизат ти 2-3 сайта,, избираш си един; качваш снимката там, копираш линка, който е за форуми и пействаш тук  Peace - това обяснено на две на три. иначе преди няколко страници имаше подробно обяснение пак..
Аз кърмя, давам само това без вода, еле па със захар.
Нашият юнак вече е забелен, без драми рев и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт