Имам доста познати,които точно от такова гушкане досега спят с децата си в спалните,а са вече 5-6 годишни и няма оттърване
Сложна работа е да накраш едно свикнало големичко дете да се премести изведнъж в друго легло 
Аз също си го гушкам малкия, но не прекалявам... В нашия случай сме на принципа: Всеки да си знае леглото! Понякога разбира се си го взимам да се погушкаме, но не и да спим заедно... това беше само в началото, като усетих че му харесва, бързо, бързо го научих на леглото му. Ето сега вече си заспива сам човека. Понякога люлея леглото му, но гледам да отбягвам вече. 
Дано няма нищо сериозно и притеснително!!! 
Имам доста познати,които точно от такова гушкане досега спят с децата си в спалните,а са вече 5-6 годишни и няма оттърване
Сложна работа е да накраш едно свикнало големичко дете да се премести изведнъж в друго легло 

Тя си мисли, че аз ще съм доволна, но не схваща, че нямам нужда от помощ за Маги, а по-скоро за домакинството и за момчетата. Те, милите имат много енергия, а аз не мога по цял ден да съм на вън!
хахаха, но при нас този филм не се прожектира де

.
Аз мисля, че това е първа менструация, а тя често е по-обилна и може да има съсиреци, не се тревожи! 

Много усмивки и здраве!
- това обяснено на две на три. иначе преди няколко страници имаше подробно обяснение пак..Препоръчани теми