Лято е - слънцето пече, на МАЙ-ска мама и се ходи на море! - Тема 2

• 27 919
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Сума, и аз така правя с аспиратора... амааа ще се науча няма как  Mr. Green

Жении, браво за пишлето, а как го направихте? Аз всяка вечер мъча пишока и себе си мъча, какво правя и аз незнам, дърпам там, амааа нищо не се показва, добре че на детето нищо му няма, много мирува и даже му е кеф  Crazy

Я кажете майчета една хубава активна гимнастика? Че наш Еди е готов за такава и много се захласва и се радва, само дето мама не може да избере  Crazy

Даниели, аз също смятам че 500 гр за месец е мъничко, ноо пък важното е че наддава госпожицата. Много е сладка, ще и изям бузите Simple Smile  Heart Eyes

П.П. Нова мама - аз съм такъв пример. Нормално родила, нямам лохии, не кърмя и нямам цикъл!

# 256
Привет и от нас Wink
Относно гушкането и спането - нашата госпожичка вечер си спинка в кошарата, през деня също, но има дни в които спинкаме и двете на спалнята... Тази сутрин си позволих да я взема и да спинкаме заедно, тъй като таткото излезе рано за работа... Simple Smile

Ние имаме друг проблем... Едни пъпчици, които са ни нападнали лицето и вратлето, а и на някои места главичката (има по косичката)... Мислех, че е от топлото, но не е толкова топло сега... Предполагам, че са хормонални пъпчици, т.н. бебешко акне... Бебетата се чистели, както казват... Дали е така... Имат ли вашите бебчета такива пъпчици... изписаха ни това http://apteka.framar.bg/30019893/%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D0%B4% … D0%BE%D0%BB%D0%B0
На нас същето ни изписаха товаза пъпчици по лицето,които в голяма степен завехнаха сега като е хладно,но лекарката я пипна по бузките и каза,че кожичката и е грапава и ми изписа и ампула    Вижте преведени от английски език резултати за:
калциев глюконат 2 пъти по 2  мл...аз и давах два дни,ама тя се пресече и я хвърлих и не съм купувала нова,че реших,че може да се е запекла от нея.
Честит рожден ден на празнуващите   bouquet
За гушкането,спи при мен след кърменето в 5 сутринта,че нямам сили да я преместя и в повечето случаи съм заспала преди нея:)
За аспиратора,и аз незнаех че трябва да запуша едната ноздра,мерси Хера:)

# 257
Жени, вие ли забелихте пишлето или доки? Нашият доктор нищо не каза (и двата пъти) и аз все забравям да питам. Само го дърпам съвсееем лекичко по време на баня. Аз щото и нямам опит с батковци и нямам представа как се процедира. Едни казват Не се пипа, други, че още от първия ден едва ли не трябва да се обработва малко по малко, трети, че от раз се забелва.
Наистина има различни мнения по въпроса, с таткото избрахме да забелваме, още с баткото.
Всяка вечер по малко в банята го правим, но ще ти покажа като се видим как точно го правя ако искаш. За седмица-две стана съвсем готово. 

За аспираторите за носле - с тези гумените се измъчихме с баткото и сега взехме един на Чико, който е с изсмукване. Има подобен вариант и с накрайник за прахосмукачка, мисля и него да вземем по-натам.

# 258
Гери - на нас ни подариха ето това -до преди две седмици не я поглеждаше, но ти ме подсети и ще пробвам да я сложа.
За ''казармените условия'' - не съм искала да прозвучи грубо, нито пък съм целяла да обидя някого лично. Убедена съм, че всяка от нас иска най-доброто за детето си Hug

# 259
Шени много ми хареса гимнастиката, моля те кажи коя марка е за да я потърся? Simple Smile

Жени аз също от три седмици го забелвам уж, амаааа нищо не става, дали не е сраснало вече  Tired newsm78

# 260
Fisher-Price - Активна гимнастика "Джунгла" - нашата е тази най в дясно.

# 261
Офф...с риск да ме обявите за напълно луда искам да ви попитам какви тигани ползвате и доволни ли сте/моля да ми отговори ,който желае  Laughing /

Трябва ни тиган-универсален,задължително с незалепващо покритие.28 см диаметър и дълбок/да става и за готвене малко или много-7,5 см/.Но предимно ще се пържи в него всичко,за което се сетите.

Разбрах,че тефлонът е вреден,а ние в момента сме с такъв,който е безумно надран и е целия в нагар отвън  ooooh! Всеки път ще го засилвам през терасата и все не се решавам.
И струва ли си да дам 50-60 лв за тефлон,ако мога да дам 150 за нещо по-добро и с по-дълъг живот?
Спряла съм се на тези два/нетефлонови/,но никой не желае да ми отговори в темата,която пуснах  Sad

Моля ви кажете си мнението.И двата са добри,но кой е по-добър  Thinking Подозирам,че е вторият/все пак е и по-скъп/,но все пак... Thinking

http://www.nvb-bg.com/read.php?see=product&prid=247&catid=208
http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_product.php?pid=66154

# 262
Fisher-Price - Активна гимнастика "Джунгла" - нашата е тази най в дясно.

Благодаря!!!! Simple Smile  Hug

# 263
Елфи нашите са тефлонови, защо казваш че са вредни?  newsm78
Този първият, който си показала ми хареса на мене, но пък скъпичко ми се вижда 150 лв  Tired Но ако имаш възможност защо НЕ Simple Smile

# 264
Елфи, на мен вторият ми хареса, но тежи 4,5 кг, което ми се вижда доста. Затова бих се спряла на първия. Ние имаме незалепващ тиган с керамично покритие с 28 см диаметър, купен е преди 3 г от един от щандовете с помотъри в Технополис за 60 лв. Много съм доволна, малко по-късно мога да проверя марката и да ти кажа/испански май беше/, сега бебето спи в ръцете ми.

# 265
Елфи нашите са тефлонови, защо казваш че са вредни?  newsm78
Този първият, който си показала ми хареса на мене, но пък скъпичко ми се вижда 150 лв  Tired Но ако имаш възможност защо НЕ Simple Smile

Ами вредни са ,когато са надраскани.А нашия е брутален направо  ooooh! Сигурно ще пукна от рак на 50  Laughing
Вече се отричат,също така и алуминият в състава.
Трябва да са от други материали.

# 266
Шени ще чакам  Hug
Но тези керамичните...стават ли да се използват без мазнина?Примерно за яйца на очи или палачинки?Защото доколкото разбрах май не може в тях без мазнина  Thinking

# 267
Гери, за пишлето:
Първо в банята докато се къпе и е под водата подръпвам колкото може, но основното е след банята. Във водата може по-скоро да се измие кремчето от предния ден, но не и да се дръпва качествено. Та - с палец, показалец и среден държа пишлето с лявата ръка, а с десния палец започвам да минавам по главичката леко надолу. Има си някакъв натиск, не е само галене, но не плаче бебето, по-скоро свива крачета като започне отлепването. Като започне да се отлепва кожичката се усеща едно като прискръцване между пръстите и тогава спирам. т.е. като се отлепи по цялата главичка в обиколката на едно и също разстояние - 1 мм най-много на ден. След това се маже обилно с крем, защото залепва иначе. Аз мажа сега със Судокрем, щото нямам друг, а преди използвах по-мазен бебешки - Павлодерм (също много, много хубав и за подсичане, не е цинков).
С баткото сме пропускали някои вечери къпане и старателно отваряне и сме виждали как зараства буквално за ден, ако не е мазано..

Елф, ще разгледам сега твоите тигани, защото сме горе долу на това дередже и търся от преди нова година.. Бях харесала в Карфур някакви около 70-90 лв., керамично покритие дали нямаха, едно бяло стои. Не съм гледала още по-скъпи, тези ми се видяха даже много пари.

# 268
  • До морето :)
За нослето - и аз пръскам Тетрисал. До днес нямаше ефект. Аспиратор не ползвам, само с клечка за уши, такава без ограничител. Днес без да искам пръкнах по-навътре, но имаше ефект, извадих едно голямо пипи  Grinning Само, че ме е страх сега в другата да бъркам толкова  Rolling Eyes
Елис, ще се обадя непремено, стига да имам време  Hug Вие със Зорница да не се събрахте  Laughing

# 269

Елф, ще разгледам сега твоите тигани, защото сме горе долу на това дередже и търся от преди нова година.. Бях харесала в Карфур някакви около 70-90 лв., керамично покритие дали нямаха, едно бяло стои. Не съм гледала още по-скъпи, тези ми се видяха даже много пари.

То и на мен до онзи ден щяха да ми се видят много пари тези,но като се разтърсих и попрочетох,незнам дали си струва сега да дам 50-60 лв за Тефал и след максимум 5 месеца пак да е надран и гаден  Close Тяхната външна част много полепва и трудно се чисти.То не,че правя нещо кой знае какво за чистотата там,но поне да е с някакво друго покритие и да не стои така напльокан  Rolling Eyes
И незнам дали не е по-добре една по-голяма инвестиция,но поне да знам,че е абсолютно безвреден и със сигурност с по-дълъг живот.
А тези на Силит казват,че и нас щели да надживеят  Laughing
А тежината не ме притеснява,аз да не съм малка,я  Flutter знам,че е добре да е тежък с дебело дъно,така,че това не е проблем.а и този вторият си има и дръжка отстрани за хващане с две ръце.Та незнам.Ще мисля още  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт