Лято е - слънцето пече, на МАЙ-ска мама и се ходи на море! - Тема 2

• 27 892
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
Ми да вземе някой да каже с Телетата какво се прави?  newsm78  newsm78  

На телетата им дай храна, много храна, вкусна храна...природа и спокойствие.... и не ги закачай! Да си кротуват там блажени!

Зайче, за ухапване, ужилване (също и за опарване от треволяци, та дори изгаряне) Фенистил или Псилобалсам (това второто е много добро!). Ама не знам за малки бебета дали няма ограничения в ползването на такива мазила.

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 21:28 от SYMa

# 361

Елфи, направо си майка героиня, толкова добре да се организираш.

И аз на това кърмене затова започнах да се ядосвам, че отнема прекалено много време, 5-6часа на ден вероятно се събират и вече започнах да чета книги докато кърмя, поне да върша и нещо друго.

Никаква героиня не съм.Просто се организирам,всеки може  Wink

А за кърменето-едно време като кърмех Клавдия,така се бях специализирала,че даже си правех и преса на косата,докато я кърмех  Crazy ,ядях си,...въобще седнала ли съм каквото мога го правех.
И най вече си висях пак на компа.Тя е легнала на ръката, с която движа мишката и само леко местя.Ако реша да пиша,пак същата работа  Laughing

# 362
nellyli, голям бонбон е твоята Елена. Само за целуване е... Laughing

Елфи, и аз ти свалям шапка за добрата организация. Peace Аз въпреки, че кърмя също успявам да свърша каквото съм си наумила, ама трябва да убеждавам каката, че е необходимо да ми помогне, или да мирува, а това ми отнема мноооого време. Mr. Green Мисля си, че ако започне да ходи на краш ще имам и аз повече време, та сигурно и филми ще започна да гледам, но за сега успявам само "От местопрестъплението" да хвана, щото е от по-късно. Mr. Green

На телетата им дай храна, много храна, вкусна храна...природа и спокойствие.... и не ги закачай! Да си кротуват там блажени!
Joy Много лесно изглежда...ще видим как ще е примоят калпазанин. Heart Eyes

Тук от 2 дни сме в големите намаления и не мога да се озаптя нещо... някой да има идея как да не купувам всичко, което ми хване окото?! Рая има толкова дрехи, че не може да ги износи, а Нико расте толкова бързо, че едва успявам да му облека по 2 пъти едно и също нещо. ooooh! А разходките ни до канала с патките задължително минават през центъра и магазините и е трудно да пропусна някой магазин. Crossing Arms

# 363
nellyli  благодаря ти значи това което знам не  е правилно а аз щях със сок от моркови:)
ей сега ще чета

а си имаш една голяма кукла страхотна много миличка:))

# 364
  • До морето :)
И аз на това кърмене затова започнах да се ядосвам, че отнема прекалено много време, 5-6часа на ден вероятно се събират и вече започнах да чета книги докато кърмя, поне да върша и нещо друго.
Вече прочетох 1 книга, изгледах отново четирите сезона на "Бягство от затвора" и 054832907439275 филма  Mr. Green

# 365
Лека нощ от мен, едва гледам, но до сега имахме гости.
Малкият човек спи, надявах се да се събуди преди аз да легна, но уви сигурна съм че ще легна, тъкмо ще заспя и той ще ревне, че е гладен, но аз съм подготвена предварително - изцедила съм си и само да чуя мрън бутам шишето и бърза работа и после заспивам, надявам се поне до сутринта Simple Smile

# 366
Щях да пиша по някакви теми.. но утре на свежа глава Simple Smile
Върнахме се преди малко от най-хубавата сватба (на нашия кум). Децата издържаха стоически, баткото реши да се прибира с баба и дядо, а не в нас.. само гледа да се измъкне напоследък. Дребното спа почти през цялото време на шумотевицата, сега будува от 2 часа поне, утре ще откараме до 12 сигурно (или поне така се надявам  Mr. Green)
Ааа, да, сетих се какво щях да пиша - за организацията на деня. Това, което Елфичка прави няма как да ни се случи, защото излизаме максимално. Съответно къщата и готвенето остават на дооооста заден план.
Чистя с прахосмукачка макс. веднъж на 2 седмици, да не кажа 3. С метла минавам всеки ден почти. Дрехи разхвърляни прибирам веднъж на седмица пак. Миялна пускаме през ден.
Играчки вече има само в детската и там подреждам и прибирам само, ако ще идват гости, ако не.. не влизам изобщо там.
Готвя веднъж на 10-тина -15 дни ядене, иначе някакви бързо приготвящи се неща тип салата, таратор..
Излизаме в колкото успеем, но не по-рано от 10.30-11.. и ако е ОК времето може и чак в 22 да се приберем. Понякога ядем навън, понякога не ни остават сили да се дотътрим да обядваме някъде и чак вечер вкъщи правим нещо набързичко.

# 367
Хайде сега, доминиращ бил, че и обсебващ, и не знам какво си Flutter ... ще се обиждаме ли сега  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ние сме благи, хрисими, най- добри, най- мили, най- най- най-.... но ти сигурно вече си разбрала  Mr. Green Hug
Абсолютно подкрепям! Всички лъвове сме прекрасни, благородни, възхитителни и МНОГО скромни!  Mr. Green Crazy

Абе че не сме скромни - не сме ама това е само защото скромността е за тези които нямат други качества  Mr. Green
а добро утро от мен

наш'та има нов режим  ooooh! от 9 и 30 вечерта чак в 5и 30 и сега спи на мойто място при татко си ... нямам нищо против ...  Mr. Green сега съм на кафенце и помпа за кърма ...

нелка бг - ние анатомични не признаваме - само капка Simple Smile на канпол са хубави и са към 3 лв Simple Smile аз съм доволна - малката няколко пъти заспа с такъв - другите ще ги варя на супа  Mr. Green

нелили - страаааааашна Simple Smile голяма е бузана

аз като кърмя - съм тук Simple Smile

още нещо щях  да пиша ама какво беше ...  newsm78

# 368
нелка бг - ние анатомични не признаваме - само капка Simple Smile на канпол са хубави и са към 3 лв Simple Smile аз съм доволна - малката няколко пъти заспа с такъв - другите ще ги варя на супа  Mr. Green

И нашият малчо само биберона на Канпол признава, предполагам, че е същия - иначе няколко пробвахме.

Жени, кумът ти (този дето се жени) да не се казва Любо? Защото и този Любо (мой приятел) се жени вчера. То не че една сватба има в събота, ама знам ли, светът е малък.

# 369
Жени, кумът ти (този дето се жени) да не се казва Любо? Защото и този Любо (мой приятел) се жени вчера. То не че една сватба има в събота, ама знам ли, светът е малък.

Ей ме пак..
Не, не е Любо, но наистина светът е малък, особено като гледам ФБ.

# 370
  • София
Привет и от мен.Имам въпрос към консултантките.Почти от самото начало имам малко кърма,какво ли не пих и не ядох за увеличаване ,но така и не се увеличи. Дохранвах с АМ.От вчера реших да спра да давам от мен на Дани.Изцеждах около 10 мл от едната гърда и по-малко от другата и затова реших да спра. Правилно ли е според вас.

# 371
Добро утро!!!  Grinning

Тази  нощ получих повикване в 3:50ч при положение,че я бях хранила в 23:30  Close Close УЖАССС!
То се било наакало детето и затова се е разплакало ,но и 130-те мл мляко не отказа,които и приготвих  Laughing След това в 6:10 реши,че пак е гладна и в 8:30 ъгеЙн  Close И въобще днес съм малко разбит самолет ,защото след това спах до 10:00  Tired
И винаги в неделя я обземат някакви гладни периоди  Laughing Поне от 8:30 сега е заспала и още не се е събудила  Laughing

Джени....разбира се,че като сте цял ден навън няма как да се получат така нещата.Но аз не обичам много много да излизам с часове и максимум по 2 часа се мотаем.Иначе ако ходим по надалеч семейно може да откараме и 4-5 с кафенца,хапване и т.н.

Аз съм много мързелив човек и много мразя домашните задължения.Има периоди,когато нищо не ми се похваща,но по принцип хич не обичам безпорядъка,направо ме задушава и затова гледам да ми е подредено най-малкото.Иначе за чистотата-има още какво да се желае по някои забутани кътове.А спалнята ми е оправена с кувертюра само за гости  Mr. Green Иначе леглата и хола гледам да са ок.Кухнята също.Въпреки,че и 10 пъти на ден да избърша стъклената маса, пак е покрита с малки детски пръсти и ръце отгоре  Twisted Evil Затова моля ви ,НЕ СИ КУПУВАЙТЕ СТЪКЛЕНИ МАСИ!!! Това беше грешката на живота ми.Цялата е надрана и винаги в пръсти  Tired

# 372
Привет и от нас,  Hug

ама наистина от нас, щото с малкия сме на компа. Излегнал се нашия на мама, а мама държи и лаптоп на краката и детенце на коремче  Mr. Green вири си крачетата върху компа  Mr. Green

Тази вечер беше добра за мама  Mr. Green в 1 часа последно го нахраних, събуди се в 4 часа, щото му пречи акито на дупарата, сменихме се оправихме се, пихме водичка, сменихме позата, дадох залъгалката, без която не заспива и заспа човечето до 6 часа, красива работа, както се казва. Събуди се яде, сменихме пак памперса и айде пак заспа с две, три пробуждания до 9.30, съответно мама също поспа доволноо  Mr. Green

Майчета ако искате ми вярвайте, но снощи изпаднах в шах и мат след банята на Еди... незнам на някоя от вас с момченца случвало ли се е, но Еди се възбуди... изкарах го от водата, пових го с хавлията и очаквам, че ще заплаче като друг път, да ама не той се забля в една точка, махам хавлията иииииииииии гледам пишлето оголемено, твърдо и щръкнало нагоре  #Crazy Shocked аз се шашнах, мъжа ми пък умря от смях, свекърва ми и тя гледа и невярва на очите си... викам Божкеее ми сега как ще падне тоя пишок, а свекито вика "ми една чикия ако трябва да му направим  Shocked #Crazy", аа пипнахме го лекинко и той лекичко взе да пада и падна, нашия взе тогава да се чекне както той си знае след баня.
Ще говоря на 6ти на консултация с педи дали е нормално и какво означава това?  newsm78 Tired

От поста на Елфи, определено се надъхах за още едно дете  hahaha Crazy Heart Eyes

Нелили, Елито е много красива, да не и за уроки на детенце, много е сладка!

Зайче, Едито също беше ухапан от комарче, намазах с кремчето против подсичане я Судокрем, я Бочко, каквото имах и то му мина ..  Peace

Айде ставам, че Еди взе да рита по комп и да се нервира  Crazy

# 373
здравейте и днес от мен
аз от 3 дни съм на 90дневната диета  но  се  чудя   дали  кърмата ми е хранителна

някой който е  по  компетентен  били ми казах

специално се обръщам към консултантите  по  кърмене

# 374
Герииии,свекърва ти уби змея Mr. Green На нас ни се случи такова неща при един от несполучливите ни опити за забелване Twisted Evil Но в момента,в който спряхме си падна и така Laughing Не се шашкай чак толкова,все пак са момченца,а на тях в това им е силата hahaha

Като начин на живот моя се доближава много повече до този на Жени,отколкото на Елфи Simple Smile Явно излизането ми пречи да наваксам с домакинската работа,или просто е чудесно извинение за мързела ми.Но наистина не си представям да излизам само по 2 часа на ден,защото останем ли вкъщи лудостта ми е в кърпа вързана Mr. Green

Днес е един от тези загубени дни,в които се очертава да се закотвим вкъщи заради шибаното време,така не се оправи вече Twisted Evil

И аз мислех да започвам 90-дневната,но ако наистина по някакъв начин се отразява на кърмата,по-добре да изчакам да приключа с кърмаческата си кариера и тогава newsm78

Елис,какво става с нашия клуб?Ти да не го напусна и да си останах сама Mr. Green

П.П.Нелли,страхотна е хубавата Елена Heart Eyes
И всички останали бебоци,които видях са прекрасни Hug

Общи условия

Активация на акаунт