Идеално се чувстваха децата ми вътре,гък не са казвали и се гушеха толкова сладко.,ори и да ми тежеше малко на раменете.Но няма да умра за 1-2 часа инцидентно
). А ето тази тема ме накара да си запиша въпрос за следващото ми посещение при нея за допълнителен прием на калци, магнезий и витамин Д и от самата мен (като кърмачка):
Давид доста натежа и ми се свлича надоло в слинга под гърдите
..или може би трябва да намеря нов начин за вързване подходящ за деца около и над 5кг. А кенгуруто немога да ползвам защото главичката и крачетата са му на слънце а тук (в израел) е ужасно слънчево винаги . опасно е за 1месечно бебе.
аз се върнах в предишната си форма и килограми точно за 4 дни. и се чудя защо не е така с всички..при положение,че докато кърмиш всички калории отиват в кърмата и не само,че не се напълнява ами се и отслабва.. но вероятно има много други фактори които влиаят .

Ние днес определено скитахме целия ден... Излязохме на разходка около 10 и се върнахме едва към 19 часа... Разхождахме се, пихме кафенце и т.н. Имахме среща с мамата и бебчето, с които бяхме в една стая в родилното
Видяхме се след месец и половина и ни беше много интересно да преценим колко са пораснали малките...

Чувствам се много виновна! Вече ще внимавам какво ям, че с тази лакомия ще затрия детето! 
и ми иде да легна и да не ставам поне 2 дни!
А за кенгуруто съм съгласна с Елфи- ако е за кратко може и по-евтино, каквото имам аз и съм отгледала момчетата с такова!

Сложа ли я на цица сукне 5 мин. макс да залъже глада и пуска, хич никой да не ми говори че за 5 минути това бебе може да изсмуче 110-120 мл, абсурд просто. Досега карах без ам, вчера пратих мъжа ми да купи една кутия Аптамил. Тя обикновено решава да суче точно когато аз нямам кърма и не мога и да изцедя. Аман вече, то от едното ядене идва време за другото. Преди това стерилизации, миене, писнаа ми просто ! 

Обаче, моля те - тези цитати за кърменето ще ме разплачат - аз какво да направя като кърма не ми дойде. Яде детето АМ и това е.
С това отговарям и на Рая, която се чуди защо не всички отслабват след раждане при положение, че се отслабва при кърмене.
Всички знаем за ползите от кърменето, но уви, някои нямаме избор. 
Дет вика и Хера, и на нас не винаги ни се отговаря, но не пречи 

Когато не се кърми, кога би трябвало да дойде? Мразяяяяя гоооо !!!

Аз, и с 2-те момчета отслабнах при кърменето, но първо- бях качила 10-11 кг.( а сега 14-15 кг.) и второ: НЕ СЕ ТЪПЧЕХ! Сега, не знам какво ми става, но не мога да се овладея и пак добре, че не качвам кг., а само си задържам с още 5 отгоре! Все отлагам за утре ограниченията, а ето че Маги си е почти на 2 месеца, а килограмите си стоят! 
, ама не се сещам по кого!
. Препоръчани теми