. Искам вече да си има часове за хранене и сън, които да са приблизително по едно и също време всеки ден, кажете как става тоя номер, че имам чувството, че само ние сме тотално безрежимни и дезорганизирани.
Невероятни са 

Дори напротив. Когато го кърмя и след това му дам шишето, той започва да плаче и да нервничи, като го отказва напълно, голям зор е да го храня с шише след като е сукал..Също така не виждам разлика в начина на сучене преди, когато само го кърмех (съвсем в началото) и сега, когато е на смесено хранене.

(т.е. табела няма,където мтрябва според мен да има)

Ние вчера цял ден бяхме навън. От 10 сутринта до 19-20 часа... Малката и се отрази добре разходката и вечерта спинка отново сладко. Днес пак е послушно детенцето за разлика от сряда. Леле в чудо се видях тогава, тъй като аз не съм свикнала да не спинка цял ден и да не мога да я оставя сама. Само да излезна от стаята и започваше леко да църка. Явно лошото време на вън и на нея оказа влияние 

Всички сте страхотни - мами, бебчета... 

Дори напротив. Когато го кърмя и след това му дам шишето, той започва да плаче и да нервничи, като го отказва напълно, голям зор е да го храня с шише след като е сукал..Също така не виждам разлика в начина на сучене преди, когато само го кърмех (съвсем в началото) и сега, когато е на смесено хранене. 

Трите деца са отзад- малката е в стол за навородено а другите на малка подложка за седалка, понякога има плик с храна в краката ми, в багажника има още голям куфар с най- необходимите дрехи и още 2 малки чанти!- Естествено сме пълни до пръсване и ако скоро не направим нещо по смяна на колата и аз няма да се справя!

Не знам и колко хапчета мога да пия на ден,без да се отрази на бебо.А докато кърмя (ако ми спадне температурата) ще трябва да съм с маска сигурно. 
Всичко ще се нареди ! 

И аз се ядосах и го спрях тогава,та в интерес на истината тогава само Судокрема ни спаси и в тази връзка аз пък съм доста доволна от него.След това реших аз да го пия и сега съм на този принцип,но не го вземам всеки ден,че го забравям и ефект никакъв.Тогава когато го давах Венци си акаше още редовно и не мога да кажа дали е имал такъв ефект....
Препоръчани теми