, и капките които ни помагаха днес са безсилни като че ли
.
пу-пу
Значи миналата седмица ходих първо в 17-та поликлиника, ама там докторката беше в отпуск, другия лекар чак следобяд. Отидох после на бърз ход и до поликлиниката в Хаджи Димитър - ама и там "йок" - само следобяд имало. Викам си - няма да връзвам брат ми и следобед да гледа малката, ще видя как ще се развият нещата и ще ходя пак по-нататък. Вчера ходих пак до 17-та поликлиника но беше вече към 10 и половина сутринта, а там имаше поне 10 чакащи, а исках да свърша и още няколко задачи и не можех да оставя брат ми толкова време сам с малката, обадих се на свеки и тя се съгласи днес следобед да я гледа, за да мога да отида. Та ходих днес и ми каза, че е възможно да е останала някаква ципа и тя да е паднала и заради това да съм кървяла. Прегледа ме и каза, че вече няма нищо в матката, а течението, което имам - супер слабо, е на път да спре. Ако не спре само до 1 август, да ходя пак да ми даде някакви медикаменти за спирането му. (а то е такова слабо откакто ми падна парченцето). Така че явно вече всичко е наред общо взето. А иначе се отчитам чак сега, защото се прибрах в 17.30, до 18.30 се занимавах с малката и после спах до към 8.30 

)
А Стефи наистина е героиня 
Гадно е наистина с излизането на вън, но в това смотано село все съм най-много на 5 минути от вкъщи. Кофти е с ходенето до Бургас. Ама вече един път се кърмихме в колата
. Докато с кърменето вадиш цицата и готово. Но пък с АМ детето е по-дълго време сито и сякаш е по-възможно да се направи режим. А и самото хранене отнема малко време, докато кърменето на мен ми отнема между половин и един час на кърмене... Абе има си "за" и "против" и за двата варианта.
толкова е смешен

е приспахме се ...
всичко ще остане бързо зад гърба ви!!!
судокрема не ми помогна за нищо - до кожа е явно
справяме се но наистина не виждам да ми се увеличава кърмата предвид че малката е вманиачена за гърди ...
малката бубка на моя шезлонг
. Което само ще ме депресира. Нося си само 2-3 рокли дето са еластични и търпят вариации в теглото, ама ми писна все с тях да съм.
[/b]

Не знам и колко хапчета мога да пия на ден,без да се отрази на бебо.А докато кърмя (ако ми спадне температурата) ще трябва да съм с маска сигурно. 

Това, че имате достатъчно напишкани и наакани памперса е показател, че Вики се храни добре. Както вече писах, справяте се чудесно и не виждам причина да не продължавате в същия дух.
За давенето в началото на храненето може да опиташ да изцедиш малко мляко, за да не е така силна струята и да не задавя бебка. Може също това мляко да й го даваш като добавка, вместо АМ. Така хем бебето ще получава повече кърма, хем няма да се дави от прекалено силна струя и може да суче лесно. 
Сигурно си писала и преди, но можеш ли да ми припомниш как се храни Вальо - само сучейки, или му даваш и добавка от шише? Пишеш, че когато засуква сам, обикновено го прави плитко и изпитваш болка. Дали Вальо може да изплези езиче напред извън венците и как изглежда върха на езичето му - остро, или сърцевидно?
просто това е природа
Аз пиши не пипам.... 

Благодаря ти за поканата но ще си идем на хотела ние. Някак си ми е неоудобно. Но ти благодаря