Отговори
# 165
  • Sofia
Шунче, то така при теб е станало, защото си била в период на адаптация  Laughing
Joy

Мен в кошчето не ме притеснява толкова чупката в кръста, а това, че самото гръбче стои почти вертикално, а не полегнало.

# 166
  • Sofia
sisi_daс, Да ти е честит юнак Стефан. Да ти е жив и здрав и много радост да ти носи.
Василиса, Честита ти малка принцеса. Да ти е жива и здрава.
На мамите бързо и възстановяване.  bouquet

Орикс, стискаме ти палци. Praynig
Нинка не се коси толкова. Наистина е малко кофти е е напълно разбираема как се чувстваш но не го мисли много. Наслаждавай се на последните мигове с коремчето. Peace

Елдра, честита ти месечинка.
За храните, аз не си позволявам почти нищо от забранените храни. Никакво кафе и шоколад, бира , газирано и мъхести плодове. Даже май и сладоледа и ядките ще намаля   Confused
На Дани му излязоха пъпки по лицето и сега отиват към вратлето и гръбчето. Уж е бебешко акне ама вече взе на обрив да прилича и съм доста притеснена. Диетата ми е картофи, месо и малко плодове. Знам че е малко прекалено но Дани е много чувствителен и докато разбера какво му се отразява и какво не ще мине време.

Чин, мило че питаш. Тресат ни колики и снощи цяла нощ го гушках. Милото само проплаква върти се, рядко плаче но като го гушна е по спокоен.Днес се очертава същото. Биберон почти не иска, а и аз не искам да му давам че да не се измори много. Снощи започна да пие и чайче до сега не искаше и забелязах че по малко исуква. Уж му дадох само 50 мл разпределени през нощта но резултата е пълни гърди.

Мами аз да питам,тези които дават Саб Симплекс дали е съвместим с Био Гайата. От снощи почнах с Саб Симплекс и не знам да продължа ли с Био Гайа.И как да го давам, за сега го давам с малко чайче преди хранене. И всъщност кога да очаквам ефект, малкия изглежда по спокоен но пак не може да заспи за дълго, половин час и се будим а толкова му се спи. Много ми е жал за мъника и го гушкам.

Успех на всички мами 2:1, стискаме ви палци скоро да се похвалите Hug

# 167
  • Sofia
Даги, как го слагаш да спи? Аз като го обърна по корем и доста бързо се укротява, а снощи му сложих и топло под коремчето, та беше супер!

А ядките са полезни, не ги спирай - обаче ги яж сурови.  Simple Smile

# 168
  • Sofia
Шунка, за сега само по гръб. Днес пробвах да го сложа по корем но беше нервен и се опитваше да се върти. Иначе го слагам върху моя корем като се гушкаме, определено му е по добре. За топлото пробвах май му помага но не достатъчно че да заспи.
За ядките знам че са полезни но доки каза да внимавам. Иначе ядките ги ям от много време само сурови и то основно бадеми и кашу. Вчера се видях в чудо и като намерих време поръчах по интернет един слинг, сега го чакам да дойде да видим по спокоен ли ще е. Praynig

# 169
Здравейте!  Hug
Василиса жива и здрава да е малката принцеса и много да те слуша!  Hug

Момичета днес се чувствам ужасно.Кръвното ми е паднало ужасно много и едвам стоя седнала,а да не говорим като стана.Постоянно ми е студено и треперя.Апетит нямам никакъв,едвам сутринта хапнах малко с Мимо преди да замине на работа......не знам какво да правя.  ooooh!

# 170
Здравейте момичета. Hug
Честито на родилите мами.Да не изброявам поименно,че може да пропусна някой.Да са ви живи и здрави малките съкровища и много да ви радват. Heart Eyes
Василиса ето ,че не съм само аз с тежко раждане.Трябваше да напъвам и раждам на 8 см.разкритие.'Отели ми се вола' с тази епизотомия и шев и кройка.Та раждането не ми беше от най-хубавите моменти,но пък резултата е най-истинското щастие.
Аз  все още се мъча с кърменето.За мен се оказа трудна работа.Но продължаваме да дерзаем.
Конците паднаха ли ви момичета и на кой ден?Моите още не са и май нямат намерение скоро да падат. #Crazy
Аз пия кафе с мляко сутрин.Секс не съм правила от 10 месеца близо.Пия бира по-малко и ям сладки неща в умерени количества.Бебка я возим в коша за новородено от количката.Май отговорих на въпросите. hahaha

# 171
Шунка, как сте монтирали коша. Той сега се слага срещу движението и облегалката ляга на седалката. Така като сложиш бебето то ляга и не стои седнало. Краката му са вдигнати нагоре. Дано правилно описвам. Ако искаш следобяд да ти снимам Йоана как стои в коша.

# 172
ЧИН, много геройски се справяш с малкия и то сам-самичка, я какъв е доволен- нека е все такъв Hug И на мен ми се иска по-рано да отида при мама, но не знам Пл как ще го приеме newsm78

ДЕСКА, дано наистина Йо е спокойна малка принцеса!

ВАЧЕ, верно е, че и двете ти деца имат твоите хубави очи Laughing

Дара тази нощ се събуди в 1 и после в 5, но беше спокойна, само дето в акито й имаше съвсем мъничко зелено, на фона на преобладаващо жълто- от днес давам Вигантол- знаете ли дали се дава преди или след ядене newsm78

ВАСИЛИСА, честито, мамче, да расте здрава и щастлива! А за раждането- забравя се, мила, от опит ти казвам- бързо възстановяване!

МУШМОРОНКО,  Joy

МАЯ, ЕЛДРА, честити месечинки на Йосиф и Нико!

КРИСИ, не пия кафе, но хапвам по съвсем мъничко шоколад от време на време!

Засега хубав ден от мен!

# 173
Кити,със сутрешното ядене се дава вигантола.Поне моята педи така каза.Една капка.

# 174
  • Sofia
Кити, на мен ми го предписаха сутрин преди хранене. Може и с малко мляко да го смесиш.

# 175
  • София
Василиса, честита рожбичка!!! Жива и здрава да бъде малката Евелин!  Hug Hug Hug

Мушмуронко, ти хубаво крепиш семейната хармония, ама... не я крепи само ти  Wink 20 ден е доста късно. По-раничко излезте. Аз чакам да спре вятъра и съм навън, макар че честно казано и с вятъра може, като е заушена количката.

За погачата. В "Етнография на България" четох кога е обичаят и на Саша така съм правила погачата. Сега и на Рали ще я направя така.. в неделята ПРЕДИ 40 ден  Wink

Шунка, абе аз мислех да го напиша, ама реших да го спестя, че като познавам майките на младежите не знам какво ще правим... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Обаче не се знае и от девойките какви моми ще излязат, така че... ние да се молим да попаднем на свестни свекърви, а вие на свестни моми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А какво ви е столчето? Нашето е кошница. Имам и стол, който мога да ползвам след като бебето вече горе-долу седи.

Биберон.. Раличка не желае да се докосва до нищо латексово и силиконово  Rolling Eyes Биберон, шише, тц... по-лесно лапа металната лъжица за капките  Rolling Eyes

Орнелка за секса след раждане и девствеността не си далеч от истината  Crazy Crazy Crazy

Тина, да не ти е нисък хемоглобина???
Момичета, мъжът ми вчера е ходил да ми вземе болничния лист от ЖК за едния ден дето ми е в разлика с термина. Лекарката ми е сложила и един талон за кръвни изследвания. На вас казвали ли са кога трябва да посетите ЖК след раждането?

Айде чакаме си днешното бебе!!! Кой ще се отчете?  Hug Hug Hug

# 176
  • софия
Василиса честито миличка Hug
Какво му става на моето дете вече 12 часа се напъва ръмжи приплаква спи на пресекулки, от 2 ч през ноща е така вече ме избива на рев от  безсилие, жал ми е за нея. Sad Колики но по 2-3 часа а това нашето е маратон.

# 177
  • Sofia
Деска, супер, ако можеш да дадеш снимка!  Hug
Аз го слагам обратно на движението, но някак седалката на колата е с лек наклон към облегалката, кошчето също и то съвсем изправено застава.

Ваче, баш кошче си е - от 0 до 13 кг (или до 9 беше?!)

Моят преглед ще е на 11ти юли.

Ние пък имаме малък проблем с лъжицата - голямо мятане и въртене става, от тоя Колийф ако нещо изобщо стига до корема на бебето...  Thinking И имам чувството, че ще го задавя - като отвори устата и изливам в гърлото направо.  Crazy

# 178
На вас казвали ли са кога трябва да посетите ЖК след раждането?
Ваче на мен ми казаха месец след раждането.
Аз днес се замислих с бабите как се държа... да му мислят снахите  Twisted Evil

# 179
Благодаря от името на Никола, момичета. Hug
Цветич, и ние сме така. Днес, чак, мога да кажа, че е по-спокоен. Иначе последната седмица мина в 24 часов маратон-спане по 15 мин. на всеки 2, 3, часа денонощно. Като ме питат, как съм свалила 28 кила за месец, казвам-Вземето го за седмица, 10 кила по-надолу. Резултатът е гарантиран. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт