Отговори
# 180
Даги, от къде си поръча слинга? Искам и аз да си поръчам!  Praynig

Ние като ходихме до Варна, мъжа ми монтира столчето не обратно на движението, защото го сложи в средата. До вратата е стола на батко му. Обаче си беше изцяло легнал.

Биберон аз давам. Той не го иска много, но давам. После знам как да го отуча имам опит. Получи се за около 2-3 дни. По добре биберон сега, отколкото пръст. От пръста няма отучване после.

Ники заспа на разходката още днес преди обед и не се е събуждал. Ще си пусна филмче докато го чакам да го нахраня.

# 181
И аз още се чудя за слинга какъв да бъде и дали да си поръчам.Дали няма да привикнат много да ги носим и после да не искат в количката/кошарата  Thinking

# 182
  • Sofia
Ани, взех този: http://pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7527&cat=163
нямаше от по дългите, ще видим дали ще успея да се справя с него.

# 183
Здравейте, чак сега успявам да се включа. Излизах малко на разходка, а снощи имахме криза с тия колики  #2gunfire

Василиса, честита Евелин, важното е че всичко мина, миличка... всичко се забравя.

Да ви питам как са вашите кошчета за кола? На изписването като видях нашето колко е изправено, то като седнало ще се получи бебето вътре, и не посмях да го сложа, а си го гушках, колкото и да е опасно.  Confused Само моето ли е такова скапано?
Направо се чудя как сме го ползвали преди!
моето е по същия начин, затова мятам коша за новородено напоследък. Струва ми се много по-безопасно от столчето. То ни е подарък де, в момента търся да си купя на Макси Кози.

Мушмуронко, на Крум му се е паднала супер мама, със супер лактация... Ех, да можеше да оцени бюста ти сега... нищо след 20 години ще оценява нечия друга гръд  Wink

Снощи Никола спа като къпан от 12 до 4, но по корем.. реших да го обърна, защото постоянно надничам дали диша и настана ад. Като почна да се напъва, изчервява, сумти.. ужас и така до 5:30, нахраних го, продължи маратона до към 6:30 и заспа. Днес през деня също е много нервен, а и продължава да има секрет/мъничко сополки, които казаха, че са от сухия въздух, та му слагах разтвор за нос за бебета...

За погачата знам, че трябва да е направена от жена с двама живи родители. Честно казано, щях да съм по-ентусиазирана ако си правех всичко сама, а не както каже свекърва ми... сАчмата (красчето  Mr. Green)

# 184
искам да питам мамите дето се борят с коликите вече.Имам подозрения че и нас са ни почнали мога ли да давам капки превнтивно,вече двама човека ми казаха да давам но да питам и вас.И има ли нещо по което се познават коликите освен неспокоиствието у детето.Моя позната ми беше казвала че се познава в акото ако има топчета в него и е на конци това е от коликите.В момента сме точно така и се чудя дали сме с колики.

# 185
ЦВЕТИ, и Дара е така и аз също се чувствам безсилна...

ВАЧЕ- аз съм на 42-рия ден.

КРАСЧЕ, аз познавам по свитите крачета и по ръмжането, а акито може да е леко зелено- ако знаех вази информация предварително, щях да давам на Дара по 2 капки Колиеф до 20-тия ден, а аз започнах с по 4 от 10-тия ден и се наложи да ги намалявам, което допълнително усложни ситуацията.

# 186
Да е жив и здрав Стефан на Sisi_dac, а на мама бързо възстановяване  bouquet
Да е жива и здрава Евелин на Василиса  bouquet Надявам се, бързо да забравиш за трудното раждане и да се гушкате с малката принцеса  bouquet

Честита месечинка на Нико и Йосиф!
Цветич, Кити, Елдра, дано малките съкровища да ги отпуснат тези колики и да са по-спокойни.   Hug
Аз като Ви чета, какво не ядете и взех да се притеснявам за мойто дете. Сутрин пия капучино. Ям шоколад всеки ден, и сладоледи Laughing. Пия газирано, основно кока-кола, и хапвам ядки каквито има - без фъстъци. В общи линии май въобще не се ограничавам, в резултат на което съм си още дебела, а Теди има колики.
И да кажа, че и нашата кошница за кола стои точно както Шунка е описала. Аз я возя винаги в нея, но тя е почти изправена. Няма как да легне, защото не може да се завърже иначе с коланите. А кошницата е на Макси-Кози Бебеконфорт. И най-лошото е, че няма подложка за главичката и висва на една страна. Въобще не ми се вижда удобно това чудо, но засега не я вадя от там. Добре, че не сме пътували на по-дълъг път.
Деска, дай да видим как стои Йоанка в кошницата.
ТинаТ, дано да си по-добре вече Hug
Забравих да Ви се похваля, че преди няколко дни ходих на банкет на фирмата. Толкова ми хареса да съм отново с колегите дори за 2 часа. Поговорихме си малко. Нещо ми беше писнало еднообразието и се разведрих малко. А Теди с баща си и Стефи се разхождаха в близост до ресторанта и като надала вой за манджа, се отзовах за 5 минути Laughing.
И най-после днес записах час за ортопед. То голямо чудо във Варна, първият свободен час е чак за 11 август Shocked. Аз все се надявах да отидем поне до края на 2 месец, но нищо. Надявам се всичко да бъде наред.
Лек ден и приятни разходки! Стискам палци на неродилите още момичета Hug

# 187
Благодаря за поздравите  Hug
Аз ползвам такъв слинг
Бях си го взела от продавалника. С баткото също съм ползвала. Много съм доволна. Само по улиците ни гледат малко странно ама..  Whistling

# 188
M@я, честита месечинка на Йосиф, а слинга е супер, що ви гледат странно?   bouquet

Елдра, честита месечинка и на адаша Simple Smile   bouquet

Красчето, не бих давала капки превантивно, а коликите се разпознават със свиване/ритане с крачета, свиване на юмручета, неспокойствие и плач.

# 189
Здравейте  Hug
вече сме си вкъщи. Не съм ви изчела,но лудницата е пълна като се оправим малко ще наваксам.
Качих снимки на бебока в албума.
Честито на всички нови мами от мен!   bouquet

# 190
Днес цял ден нямаме вода.  Sad
И двете деца спят и вече се чудя какво да правя, изглдеах филма, не ми се готви, чакам мъжа ми да се прибере от работа и да излезем четиримата.

Даги, харесах си 4ти номер, но няма наличен. Наистина слинга е чудна идея за кърмене. Аз както кърмя често навън, ще ми е доста удобен. А тоя слинг е с вързване нали, няма халки?! С халките ми се вижда по лесен за употреба.

# 191
Защото детето е малко, голо, без шапка, свито, смачкано, притискат му се дробчетата и какво ли още не.. всеки си има мнение и държи да ми го каже
Но времената са се променили... веднъж бях с баткото със слинга и една жена се прекръсти като ме видя  ooooh!

# 192
Защото детето е малко, голо, без шапка, свито, смачкано, притискат му се дробчетата и какво ли още не.. всеки си има мнение и държи да ми го каже
Но времената са се променили... веднъж бях с баткото със слинга и една жена се прекръсти като ме видя  ooooh!

ooooh!  аман от неискани съвети, ами да се радват, че не е тяхното дете, тогава!
На мен ми направиха пък забележка защо не съм го завила, то 30 градуса навън, аз съм го завила с чаршаф, тя ми вика, че било студено, а тя бабата с дълъг ръкав и елек отгоре..  Naughty
Oтделно дето го мислят постоянно за момиче, щото количката му била оранжева.. значи за момче, задължително синя количка  Mr. Green

Силвенце, добре дошла ..

# 193
Chin според тези признаци сме с колики вече,даже забелязах че като почна да му сменям памперса започва да рита неспокоино и да плаче .Вие какво давате за колики.

# 194
  • софия
Анн2 надявам се Румен да е по добре Praynig
Ани, кефиш ме откъде намираш време филми да гледаш newsm78
Майче, е такива коментари ooooh!
Вова страхотно че си се разведрила Simple Smile
Силве и аз съм в клуба на 10 месечните секс пости Embarassed
Симона се поуспокои малко, явно нощем ще сме във вихъра си с коликите, ще купя Колиф, но имам още Инфакол и Биогайа първо да ги свърша ли newsm78
Ние в четвъртък сме на ваксина ние ли си я копуваме или педиатъра.

Общи условия

Активация на акаунт