Отговори
# 360
ПаО, Сиана прави абсолютно същата пауза през нощта. Е, малко са ми по-пълни гърдите, но пролем засега не виждам и мисля, че ще се регулират нещата.
А болничния не трябваше ли до края на месеца да се занесе...? Някой друг да каже, да не бъркам.  Hug

# 361
Бухтичка - как сте вие? Как се оправяш с каката? Не ми се мисли ако Белата беше сега на 2 как щях аз да им насмогвам - голямо тръшкане падаше...
Ние преди малко бяхме на пазар с Оги, че вече не се издържа в къщи - пробвах количката по разни люлински терени, и даже през подлеза на метрото минах - количката се държи доста прилично. Е няма амортисьорите на старото ми Кенгуру, но пъке толкова лекичка и маневрена...

Ани - моля те драсни и на мен 2-3 реда, как смяташ да отложиш ваксините! Много ми е притеснено- още повече, че казват че специално аутизма засяга повече момченцата...Хубава играчка сте взели - и на мен тези дни ми предстои и сега се услушвам за съвети  Hug

# 362
Днес за 2 път до компа се добирам Simple Smile

Честит Никола на Бразилка, да е жив и здрав, а на нея бързо въстановяване.

Теди ужасна случка, дано си добре вече.

За циреите кой питаше, забравих вече  Blush, майка каза че и локум се слагало, пак за да изтегли или ихтиол.

За памперсите ние сме на Памперс 2, 2 пъти ми се е случвало да изпусне, но мисля, че аз не съм го сложила добре, то как да го сложа, като тя не се спира за секунда. Иначе ползвах едни на ДМ, ама много дебели бяха, не изпускат. На молфикс имах мостри, но не ми харесаха, много са разтегливи отстрани и се смъкват. И на пуфис ползвах мостри, ароматизирани бяха, малко по дебели са от Памперс и са по широки между краката.

Никол много се дави като суче, особенно в началото, като започне. Гълта едни големи глътки и бърза, бърза, като че ли някой ще и вземе манджата, налага се да и измъквам зърното, че да си вземе въздух.

Днес е много поспалива, чак сега като я нахраних и реши да будува малко, довечера какво ще прави незнам, ще се разнасяме май цяла нощ.

Как се справяте с подлезите и количките? Ние вчера като излизахме и трябваше да премина през един (то иначе няма как да вляза в морската), ами непревземаем е, сама няма как да го мина, естакадата не пасва точно на гумите, отделно е стръмен, добре че бях с майка ми. Като остана сама, ще трябва да излизам с колата, за да мина от другата страна на булеварда и от там да се разхождам.

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 18:59 от Silver Angel

# 363
Чин,честит рожден ден.Само положителни емоции ти пожелавам и много здраве.
Бразилка,честит Никола.Да е жив и здрав.
Теди,ужас това с парчето.Аз имах същото,но по-малко.Засега не съм вдигала Т.
Аз ползвам Памперс Премиум,но като,че ли съм п -доволна от Либеро.Сега съм взела Пуфис да видим как ще са.(правят се в Бг).
Силвърче, и ние много се давим,но след ядене по-скоро.Започва и едно хълцане после 15 минутно.През това време аз само я заничам и ме е страх да си призная.

# 364
  • Sofia
Честит Никола на Бразилка! Да е жив и здрав!!

Теди, потресена съм от това, което ти се е случило!  Shocked Дано всичко е наред!

Макензен, то си е сложно обличането в това шантаво време. Ние днес излизахме с боди, отгоре плюшено гащеризонче и плетена пеленка. Но после стана жега и махнах пелената и пак ми се струваше навлечен, та се прибрахме. Следобяд го изкарах на терасата само по боди и отгоре пеленката.

# 365
  • София
Честит Никола на Бразилка!!! Много радост да й носи! Hug Hug Hug

ВАЧЕ, защо даваш Колийф избирателно?

Ами как да го давам?  newsm78 Не искам на всяко ядене. Тя Рали според мен яде по 10 пъти най-малко. Аз и еспумизаните не давам и не съм давала така. Не мисля, че е логично дори. И двете са симптоматични. Едното добавя ензима лактаза, за да компенсира частичната лактазна недостатъчност, а другото отпенва червата. Не ми се иска да товаря детето с такива работи ако не се налага. Но последните вечери давам колийфа един или 2 пъти, защото ми е адски трудно да изцедя на ръка лъжички кърма. Иначе имам като си суче бебето, ама да цедя на ръка ми е мъка. А да цедя с помпа и после за 15 мл да стерилизирам...  Naughty не е за мен това  Wink Още повече, че аз не стеризлизирам, защото вода не давам, нито гладя, нито се занимавам с такива неща и сега за 3 чаени лъжички цяла помпа... Crazy
Както каза Хеберлеа и аз вечер гледам да дам. Явно ще давам по 3 хранения и ще видим.

Искам да питам за затворения цервикален канал. Как разбрахте, че е затворен? Някакви болки ли имахте? Аз вече нямам кръвотечение, т.е. на 2-3 дни има изведнъж изхвърляне на кръв и после пак нищо. Така си спомням, че беше и преди.

# 366
ТЕДИ, дано всичко бързо се нормализира!

АНИ2, дано няма нищо притеснително, много да гушнеш Румен и да му кажеш да хапва, за да бъде силен батко в помощ на мама!

ВАЧЕ, аз стерилизам един път дневно. Не знам аз ли нещо прецаках, но ако не давам всеки път (1 пропускам заради общия брой), положението става много зле. Изцеждам по 10 мл преди кърмене и давам в шише...

# 367
  • София
Кити, Рали не иска да се докосне до нищо силиконово и латексово. Направо й се сгажда  Rolling Eyes Та цедя в лъжичка, капя 2 капки, после пак цедя, пак 2 капки и толкова  Wink
Според мен нищо не си прецакала. Аз лично не виждам защо да даваш енизма, ако тя преработва млечната захар на дадно хранене. При повечето деца коликите да в едно и също време. Така че аз лично и на Саша съм давала така. Сега чакам да падне коричката на пъпа окончателно и ще вкарам в действие най-мощното оръжие с/у коликите.. торбичката с костилки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 368
  • Sofia
Ваче, аз днес слагах термофора на гръбчето и пак действаше!  Simple Smile
Обаче само веднъж... Сега в 5 и в 7 изобщо не щя да спре да реве и го сложих на моя корем и побутвах отзад на крачетата да се друска и така заспа. Само че аз не мога да мръдна после, сега едва се откопчих.  Crazy

Иначе нашето пъпче падна онзи ден, май не се похвалих Simple Smile. И снощи ни беше първата баня в легена.

# 369
  • София
Шунче, ама то смисъла е на корема и да лежи по корем, да има натиск. Педиатърката беше много учудена от торбичката, за първи път виждала такава. Но предупреди, да внимаваме да не изкърви пъпа. И аз досега я ползвах само за разширяване на каналите на гърдите ми.
Аз също трудно се откопчвам като спи върху мен, ама това помага  Wink

Ти да не си купила тъми-тъб?  Crazy Crazy Crazy

# 370
  • Sofia
Ааа, не съм. От Майтойс не доставят кофи до БГ, а иначе много ми е скъп.  Laughing Обикновено легенче, но малко тесничко ни беше, днес може би вече ще пълним ваничката...

За коремчето е ясно, но забелязах, че като му топли и на гръбчето, също действа що-годе. Едната вечер пробвах да го сложа да спи по корем в/у термофора, но от зор и рев излази над него.  Joy Мен все ме притеснява да не е твърде горещ... или твърде студен и да не върши работа.

# 371
  • София
Честит Никола на бразилка!  Да расте голям и силен и много да радва мама и тати!

(и аз останах с усещането, че са доста повече Николовците...ама сигурно защото има и Николай и Никол Crazy)

Ваче, а как я подгряваш таз торбичка, че и аз имам, ама не разбрах как точно се затопля Blush

За памперсите - на нас ни препоръчаха Хъджис и сменихме Памерс с такива...Но Лора е още много малка, за да говорим за пропускане май  newsm78 И не правя разлика между двата вида да ви призная, ще споделя, ако открия такава след време  Rolling Eyes

теди, много стресиращо, добре, че си по-спокойна сега Hug

# 372
Здравейте и от нас,
Честит Никола на Бразилка! На мама бързо възстановяване, а бебчо да расте голям и силен за радост на мама и на татко.   bouquet

Чин,  newsm59 newsm67

Теди, незнам какво да кажа. Направо ми звучи зловещо това, което ти се е случило. Искрено се надявам всичко да е наред.  Hug

Другите бременни разписаха ли се днес?

Ние решихме да излезем днес и понеже духаше, ходихме на гости на кумовете. Та и аз успях да се разсея малко. Обаче се почувствах супер затъпяла. Не спирах да говоря за бебето. Колко ака, колко яде, кога спи и т.н. А то си е малко отекчаващо за другите.

За нощното хранене сте говорили. Ние още нямаме утвърден режим, но в повечето случаи яде веднъж през ноща. Случва се и 2а пъти- към 3 и към 6. СНощи обаче направи голяма пауза. Заспа в 12, събуди се в 4,30 за ядене, заспа към 5 и нещо и се събуди чак в 10. Като видях часовника дори се пострестнах. Аз се наспах, но се притеснявам дали няма да и се отраз на наддаването.

Ние в момента сме в ревяща фаза. Гушкат се и реват с таткото. Аз се опитам да приготвя нещо за ядене. Моя мъж освен принцеси бъркани яйца нищо не умее да готви.
Незнам газове ли са, колики ли са, но е доста изморително и за двама ни. Хващат я по едно и също време- от към 5-6 и продължават до към 10, 11.  ooooh! Както и да я въртим няма спасение. Общо взето чакаме пристъпа да премине.   

И накрая да ви питам (Ана2 моля те помагай). Моята кърма все още е жълта. Бебка е на 22 дни. Не е ли време да слиза зрялото мляко? Започнах да се притеснявам леко. Видях, че мами с далеч по-малки бебчета вече имат зряло мляко.  newsm78

Хайде лека и безколикова от мен момичета. А на 2те ни бременелки - Орикс и Клавдия- много  Hug и безболезнено раждане.

ОООО забравих- Алекс, добре дошла!

# 373
И аз щях да питам за Хъджис дали е ползвал някой. Една позната ми каза, че били много по-хубави от Памперс. Мен честно казано ме шашна цената. Много са скъпи!  Crazy Не  знам струва ли си.  newsm78

# 374
Бразилка, да е жив и здрав Никола, и много да Ви радва  bouquet
Чин, честит рожден ден! Всичко най-прекрасно ти желая Hug

Теди, много неприятно. Представям си как си се уплашила. Дано всичко е наред оттук нататък Hug

И аз имах много неприятна случка, но не исках да казвам, защото повечето момичета не бяха родили и да не ги плаша. Та аз на 5 ден след раждането отивам до таолета и не мога да отида по малка нужда. Нещо ми пречи. Пипнах отдолу и усетих някакво твърдо парче. За момент ми прималя от страх. Взех огледало и напипах нещо много твърдо, цялото в кръв. Според мен беше марля, но не можех да повярвам. Веднага се обадих на лекарят ми от ЖК и той каза да отивам в болницата. Та наистина се оказа забравена марля, която е стояла в мен 5 дни. Много се уплаши като я открих, просто докато отида до болницата си мислех, че ще ме приемат пак и ще се наложи да ме режат. Даже си бях събрала багажа за болницата. Просто много се шашнах и не можех да мисля трезво. А иначе докторът само бръкна и я извади.

И да се похваля, че днес Теди е много по-спокойна от вчера. Дано този рев от вчера не се повтаря никога. Praynig

Лека вечер от мен.

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 22:34 от vova

Общи условия

Активация на акаунт