Тема Незабравима 210

• 33 807
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Приятели, започвам с малко история.
На 31.12.2009 г. в 01.07 часа е започната Първа тема от Дизилер. Година и половина сериалът живее и вълнува повече или по-малко  всеки един от нас.
Благодаря на всички момичета, пускащи темите, превеждали диалозите, творили клипове, гифчета. стихове, давали мнения! Всеки е ДАЛ нещо от себе си тук и ,разбира се, е получил. Поклон !
newsm20

Какво...

Какво ще гледам късно в сряда -  smile3518
въпросът в гърлото присяда -
щом не са Йозлем - Серхан
веч на малкия екран ? Cry Cry Cry

Без Незабравимия ни трепет,
какво ще ме държи в шемет : #Crazy
да чакам в събота фрагман,
резюме в неделя / с ураган/, hahaha

във понеделник - снимки бол
/с Харун в смокинг или гол/   Wink Embarassed Party
а между тях - проза, рима,
клип и мнения да има...

Ах, Боже, приказката свършва! Cry
запасите си днес привършвам -
солети, кърпички, ракия,
май тази нощ ще се напия!!!!! Drunk Drunk Drunk

За утеха, предполагам,
ще виждам в темата Отряда
от Бг-мами и Бганьо
живи, здрави и засмяни! Hug Hug Hug

# 541
# 542
Приятели, започвам с малко история.
На 31.12.2009 г. в 01.07 часа е започната Първа тема от Дизилер. Година и половина сериалът живее и вълнува повече или по-малко  всеки един от нас.
Благодаря на всички момичета, пускащи темите, превеждали диалозите, творили клипове, гифчета. стихове, давали мнения! Всеки е ДАЛ нещо от себе си тук и ,разбира се, е получил. Поклон !
newsm20

Какво...

клип и мнения да има...

солети, кърпички, ракия,
май тази нощ ще се напия!!!!! Drunk Drunk Drunk

За утеха, предполагам,
от Бг-мами и Бганьо

Вени , присъединявам се към твоите благодарности   newsm20  и се надявам , ако не всички , то по - голямата част от участниците  в тази тема , да се присъединят към нас довечера .

Стихчето е чудесно  , поздравления
  smile3501 smile3501 smile3501  bouquet  bouquet  bouquet

# 543
# 544
Момичета, извинявам се, ако това е поствано вече Hug, но ми стана смешно, Йозлемчето как си развява роклята, и обръчите са сдали багажа, това явно е накрая, а Серхан,  и посочва къде да застане-сладури Laughing Laughing Laughing

http://www.facebook.com/video/video.php?v=203615439685006&oi … 0132&comments
Серхан много мило си провира ръката към кръстчето на Йозлем Two Hearts Two Hearts Two Hearts

В разговор с феновете Серхан е казал, че преди Незабравима е почивал една година и в този период е получил 5 предложения за участие в сериали, но ги е отказвал, защото не чувствал, че ролите са за него и когато получил покана за този сериал бил щастлив, че е изчакал толкова, защото много му допаднала ролята.
За всички стихоплетци  bouquet За момичетата,които споделят снимки и инфота  bouquet За всички участници в темата   bouquet

# 545
...................

Какво...

клип и мнения да има...

солети, кърпички, ракия,
май тази нощ ще се напия!!!
!! Drunk Drunk Drunk

За утеха, предполагам,
от Бг-мами и Бганьо

newsm51 newsm51 newsm51

Чудесно е стихчето ти Вени....И много вярно..

# 546
  • Варна
Ето ме на , пак съм тук . Вени  , браво слънце , страхотно стихче , ако това те успокоява и аз изстудявам бутилка бяло вино за довечера  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha , не пречи ще се напием , нали няма да се бием  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 547
  • Варна
О Мимето и Ивка  , защо сте  на балкона . Днес Миме те заместих , виж колко клипчета съм постнала  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 548
Ето ме на , пак съм тук . Вени  , браво слънце , страхотно стихче , ако това те успокоява и аз изстудявам бутилка бяло вино за довечера  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha , не пречи ще се напием , нали няма да се бием  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Много скромно бе, мило само с една бутилка. Да вземеш да дотичаш до супера за още, ей така за всеки случай Drunk

# 549

Аз подготвям сватбена вечеря. Моите в къщи ме занасят и си поискаха вечеря. Вече съм направила тортата. Пържолите още са в маринатата. Зеленчуците за салатата са купени.Ракията е във фризера. Покривката е колосана. Още не знаят, защото е изненада.Наистина ще им спретна празнична вечеря, че да ме оставят в 22,30  ч. на спокойствие да участвам във виртуалната сватба.

# 550
Здравейте незабравима и неуморна дружина . Hug Heart Eyes

Боб,Дани ,Бганьо,Кесарче,Зизу,Вени поклон пред неуморната ви и незабравима муза . newsm20 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Мокси прекрасно оформление. lovekiss lovekiss lovekiss

Кесарче днес си във вихъра си . txtlovesЧудесен диджей си. Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
И нещо старо но все още в сила а след утре незнам ..... newsm45 newsm45 newsm45

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 15:04 от mariq_72

# 551
О Мимето и Ивка  , защо сте  на балкона . Днес Миме те заместих , виж колко клипчета съм постнала  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

СТРАХОТНА СИИИИИ............. txtloves txtloves lovekiss lovekiss lovekiss

# 552
Кесарче, Зизу-браво на тандема ви smile3501 smile3501 smile3501 newsm62 newsm62 newsm62
Вени, много хубаво стихче newsm51 newsm51 newsm51 и аз съм на същото дередже Weary
Мокси, много красота, слънце!  love001  love001  love001
Весе, добре, че е взел правилното решение Хубавелко, че без него нямаше да я има тази Незабравима newsm10

Oha Yaaa Nasıl Bakıyoooo -коментара под снимката-оха, как я гледааааа newsm47 newsm47 newsm47 smile3503

# 553

Аз подготвям сватбена вечеря. Моите в къщи ме занасят и си поискаха вечеря. Вече съм направила тортата. Пържолите още са в маринатата. Зеленчуците за салатата са купени.Ракията е във фризера. Покривката е колосана. Още не знаят, защото е изненада.Наистина ще им спретна празнична вечеря, че да ме оставят в 22,30  ч. на спокойствие да участвам във виртуалната сватба.
newsm62 newsm62 newsm62 newsm10 newsm10 newsm10

# 554

Ееее......тук трябваше да са всички актьори участвали във филма .И те го заслужават .Всички те са допринесли за незабравимите моменти на този сериал. Hug

Общи условия

Активация на акаунт