Отново за АБКМ - 3

• 356 093
  • 5 263
  •   1
Отговори
# 3 855
newradost, благодаря за информацията!

# 3 856
  • Cyberspace
Здравейте! От 1 седмица вече сме на аптамил АДЦ. Кога трябва да очаквам промяна? Акото му вместо да се оправи, стана тъмно зелено, лепкаво и сравнително рядко ако и има едни ситни, тъмно червени точици, за които подозирам, че са кръв, съдейки по описанието на други мами. Sad Досега не е имал кръв, само ужасно силни болки в корема и може би седмица преди гастрото имаше слуз. Панирах се.  Това нормално ли е? Да звъня ли?

# 3 857
  • София
Моето момиче беше така като опитах да давам Фризопеп. Давах по 60мл само на ден, а другото беше кърма и пак така се изхождаше, рядко, зелено и с червени точици. Спрях го веднага естествено и гастрото ми каза, че явно прави непоносимост и към това мляко. Каза ми тогава да опитам с Аптамил АДЦ, защото ми трябваше мляко с което да приготвям пюрета и каши, но не съм пробвала. В крайна сметка реших, че пюретата и кашите ще са безмлечни.
Направете си консултация задължително със специалист.

Благодаря за съветите за авокадото! Малката обаче никак не го хареса, ще пробвам да й го забъркам със зеленчувото пюре и ако и така не стане явно ще си го ям аз. Simple Smile

# 3 858
И аз знам, че макар и хидролизирано, специалното мляко също може да не понесе на детето. Говори с лекаря дали да не опитате с фризопеп.

geryger, замислех се колко пък зехтин си сложила, че да се подриска детето от него? То се слага съвсем малко  newsm78

# 3 859
  • София
geryger, замислех се колко пък зехтин си сложила, че да се подриска детето от него? То се слага съвсем малко  newsm78

На две чаени лъжички съм сложила окло 4,5,6 капки. Сигурна съм че я разхлаби.
Както и да е.
Вчера отново дадох малко картоф и акото пак и се разреди с една идеа. Това нормално ли е? Thinking
Дори днес я хванах на местопрестъплението.  Laughing Имаше мънички парченца несмлян картоф. Първоначално се притесних, после взех да се успокоявам , че е нормално и нали няма кръв...? Вие как мислите? Имаше консистенция на паста за зъби и тук таме малки балончета въздух, което ме навява на мисълта, че тече ферментация...  Thinking  newsm78
Въпреки това днес пак дадох малко картоф.

Момичета все се каня да ви питам - опитвали ли сте супа Моро от моркови или отвара от кората на нар, която е толкова прехвалена?

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 19:09 от geryger

# 3 860
  • София
Вече тотално се раздриска. Точно преди да я къпем и свалям памперса и си беше само вода.  Cry
Явно картофа не и понася!
Май някой беше писал, за такъв случай. Сега колко време не трява да давам картоф?

# 3 861
Гери, моят син беше така.  Картоф след шест месеца каза гастрото.

# 3 862
  • София
Е, в такъв случай какво да давам? То всичко е с картоф..?

# 3 863
Ами не ме питай какво съм давала. И ориз не можеше, че от него кръв направо. Готови пюрета не съм ползвала почти. За сгъстяване ползвах основно просо и по- късно като въведох глутена брашно, булгур.

# 3 864
  • София
Ужас,  Sick
Възможно ли е да понася оризовата каша, а ориза не?

Сега се сещам, че днес по обяд и аз се продрисках, а на мен това много рядко ми се случва. Като бях яла само няколко лешници и бадеми и бях пила кафе. После късно обядвах и покрай децата и др., съвсем забравих.
Дали може с Ади да сме лепнали някой вирус?

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 00:53 от geryger

# 3 865
  • София
Здравейте! От 1 седмица вече сме на аптамил АДЦ. Кога трябва да очаквам промяна? Акото му вместо да се оправи, стана тъмно зелено, лепкаво и сравнително рядко ако и има едни ситни, тъмно червени точици, за които подозирам, че са кръв, съдейки по описанието на други мами. Sad Досега не е имал кръв, само ужасно силни болки в корема и може би седмица преди гастрото имаше слуз. Панирах се.  Това нормално ли е? Да звъня ли?

Пусках те ли изследване на акото за бактерии? Може да има инфекция щом не се оправя от млякото.

# 3 866
  • Cyberspace

Пусках те ли изследване на акото за бактерии? Може да има инфекция щом не се оправя от млякото.

Пускахме преди две седмици, нямаше нищо... Гастрото ни изписа едни капки за стомаха, хомеопатични, сега видях, че имат лайка... Обаче аз съм давала преди чай с лайка, когато не знаех за АБКМ и доколкото помня не е имал такова ако с подозрителни точки вътре (не мога да потърдя, че е кръв, поне днес - сменях го на по-светло в един парк и видях, че има по-тъмни точки, но не червенееха като кръв). Ще ги спра да видим какъв ще е резултата, утре така или иначе  ще звъня за час при гастроентеролога и ще я питам, въпреки, че тя каза да чакам подобрение и физически, и поведенчески след минимум две седмици. 

# 3 867
  • София
geryger, сега има някакъв вирус с разтройство. Отделно от това голямата ми щерка имаше проблеми с картофите и при нея се оказа, че от значение е и сортът картофи. От жълтите картофи се продрискваше, а от розовите не.

# 3 868
  • sofia
Лайката не е проблем. Виж ядките са проблемни, дори да няма алергия към белтъка им, по повръхността си трупат един вид плесен, която е силно алергична. Аз ям ядки, но от някои ми става много зле - гръдния кош ме стяга и болката е пронизваща и то само защото имат този плесен=токсин. Няма как да се види има или няма, дори пресни да са, зависи от съхранението и влагата.

Къде сте се разбързали да захранвате бе хора. До годинка спокойно може без захранване. Ще откажете децата от храната, по-спокойно.

# 3 869
  • София
Къде сте се разбързали да захранвате бе хора. До годинка спокойно може без захранване. Ще откажете децата от храната, по-спокойно.

Ами, какво да ти кажа - детето е гладно. Млякото не му е достатъчно. След седмица ще стане на 7 месеца. А не е хапвало твърда храна. Само по 20-30мл оризова каша на ден. От седмица се буди нощем на 4 часа за млеко. А си спеше по цяла нощ.

Интересно ми е твоето дете колко е голямо и с какво го храниш?

Общи условия

Активация на акаунт