Отговори
# 15
Ами чета но не мисля че трихомоните са дошли от лекарката ти Simple Smile  Grinning
Както и да е  точно сега на никоя от нас не и трябват болести , така че по внимателно  Grinning

Нека аз преценя какво и от кой е дошло. + че ти си в същото състояние като мен, би трябвало да си по-деликатна, или поне аз така бих се отнесла към една бременна жена, която търси отговори на въпросите си, а не поучения за личния ми живот.  Stop Shocked

# 16
Ами точно защото сме в едно положение  съвсем деликатно ти казах да си поговориш с него и в бъдеще да нямаш проблеми  Hug
И пак ти казвам нищо лично , просто мъжете понякога не осъзнават какво могат да ни навлекат ...

# 17
Произходът на въпросните трихомони какво общо има със зададения въпрос?

Troy, деликатността ви няма нужда от коментар, на нея би ви завидяла и английската кралица.

Съветвам Ви да приемете мисълта, че хората може би нямат ужда от "компетентните" ви изказвания.

Трихомони МОЖЕ да се хванат от лош преглед, може да се хванат и от ползване на обща тоалетна
( майка ми, на доста сериозна възраст ги пипна по този начин от колежка).

Най-вече трихомоните имат ужасната възможност да рецидивират у мъже, което означава, че партньорът на Биби, може да се е заразил много, много отдавна...а все пак е възможно и тя него.

В резюме, недейте си позволява да коментирате неща, от които нищо не разбирате. Това е най-сигурния начин човек да стане за смях. В случая некомпетентността ви излиза от границите на смешното, тъй като упражненията ви са на гърба на една бременна жена.
Ако можете с нещо да и бъдете полезна, бъдете, иначе би било най-добре авторитетното ви мнение да остане за лична употреба.

# 18
Произходът на въпросните трихомони какво общо има със зададения въпрос?

Troy, деликатността ви няма нужда от коментар, на нея би ви завидяла и английската кралица.

Съветвам Ви да приемете мисълта, че хората може би нямат ужда от "компетентните" ви изказвания.

Трихомони МОЖЕ да се хванат от лош преглед, може да се хванат и от ползване на обща тоалетна
( майка ми, на доста сериозна възраст ги пипна по този начин от колежка).

Най-вече трихомоните имат ужасната възможност да рецидивират у мъже, което означава, че партньорът на Биби, може да се е заразил много, много отдавна...а все пак е възможно и тя него.

В резюме, недейте си позволява да коментирате неща, от които нищо не разбирате. Това е най-сигурния начин човек да стане за смях. В случая некомпетентността ви излиза от границите на смешното, тъй като упражненията ви са на гърба на една бременна жена.
Ако можете с нещо да и бъдете полезна, бъдете, иначе би било най-добре авторитетното ви мнение да остане за лична употреба.
Благодаря за подкрепата.  Peace
Някои хора си нямат спирачка.

# 19
Хеликаза, гледам си написала цяло есе на тема как да плюем по другите  Laughing
Направо ми е чудно от къде имате толкова време и енергия  и защо толкова злоба в душата   bouquet
И като имате толкова много енергия ,по добре я използвайте в това да ограмотите някои хора как да се предпазват от болести Simple Smile

# 20
Хеликаза, гледам си написала цяло есе на тема как да плюем по другите  Laughing
Направо ми е чудно от къде имате толкова време и енергия  и защо толкова злоба в душата   bouquet
И като имате толкова много енергия ,по добре я използвайте в това да ограмотите някои хора как да се предпазват от болести Simple Smile
Наистина нямате спирачка.

Моля се детето Ви да получи най-доброто, на което сте способна. Постарайте се, ще е нужно.
Виждам и Вие имате излишна енергия, жалко, че въпреки щастливото събитие , което Ви очаква не я насочите към нещо по-положително от това да си завирате носа в хорските чаршафи.

Няма да Ви коментирам повече, последният Ви пост бе повече от достатъчен за да бъда убедена, в липсата на смисъл от диалог с Вас.

# 21
  • sofia
Хеликаза, от желание да блеснеш със знания правиш лоша услуга на момичето.Каквото и да си говориме трихомони, трипер или ако щещ срамни въшки от въздуха не се хващат.

# 22
Хеликаза, от желание да блеснеш със знания правиш лоша услуга на момичето.Каквото и да си говориме трихомони, трипер или ако щещ срамни въшки от въздуха не се хващат.
За гонореята съм съвсем съгласна, но с трихомоните нещата не стоят така. Аз това работя, а Вие?

# 23
  • sofia
Аз пък съм мед.сестра.Нито аз, нито ти можеме да сме сигурни от къде е дошла заразата, но ако наистина мислиме за доброто на това момиче, а и за едно неродено дете по-добре да не се заблуждава излишно.Рядко се случват описаните ситуации, обикновено истината е, че единия изневерява.

# 24
Ами моите уважения, но тези, които си правят изводи сте Вие с другата госпожа. Аз никога не съм разсъждавала върху въпроса откъде са дошли въпросните трихомони, нито ме интересува

Аз съм доста по-наясно с материята от Вас изглежда и твърдя, че трихомони могат да се хванат по всички описани от мен начин.Биологична особеност на гадините, какво да правиш. Вие разбира се, не знаете това. Но пък коментирате, което е супер. Сигурно много ще помогнете на момичето...

# 25
Какъв ви е случая бе, хора?!
Какво ви интересува кой на кой изневерява? Не търся вашето съжаление, а още по-малко поученията ви и остроумните ви заключения. Убедих се, че в България хората са супер нетолерантни и небрежни към чувствата на ближния. Създадох тази тема със съвсем друга цел, ако още не е станало ясно. Смятам, че моят случай е по-специфичен, защото аз съм бременна и единственото, което искам е да спася детето си. Нима е толкова трудно да влезете в положението на човек и КЪДЕ ВИДЯХТЕ ВЪПРОСА МИ: "Изневеряват ли ми"???
Надявам се, че имате кой да следите за изневери и разни такива "пикантерии"..Ако не - намерете си! И не се притеснявайте за мен и не се чувствайте длъжни да "помогнете" когато очевидно нямате ресурс за това!!!

Хеликаза, утре съм на преглед. Стискай палци! Ужасно съм притеснена. Confused   bouquet

# 26
Хеликаза, в случай, че би искала все още да си активна в темата, имам следната въпросителна:
приятелят ми беше на уролог днес в Германия - изследваха спермата му. След щателно гледане под микроскоп, не са открили нищо. Взели са му и урина и са му казали да изчака окончателните резултати до вторник. Засега няма нищо. Това какво трябва да значи - че аз нямам или че на него не могат да му ги открият трихомоните? Thinking

# 27
Ами според мен не е никак невъзможно нито той, нито вие да имате трихомони.Често се случва. Пуснахте ли си ДНК тест за потвърждаване?

# 28
Не съм пускала, тъй като лекарите тук само ми размахват с пръст и си знаят едно и също "Защо не се пазиш?", "Знаеш ли колко е опасно?", "Как може трихомони и бременна??".   Close
Лекарката, при която отидох (различна от първата, разбира се) ми обясни, че все още имам от онова кафяво течение, което тя си нарече "кървене" и затова ми увеличи неколкократно дозата Дуфастон за да спре и не ми сне материал за изледване заради кръвта, по нейни думи. Отложи го за по натам. Каза, че трихомоните, ако ги имало не били на дневен ред и че са като всяка друга инфекция, която може да предизвика спонтанен аборт. А какъв е шансът да не предизвика аборт?

Заради всичко, което преживях из лекарските кабинети в България през последните няколко седмици, смятам в Германия да бъдат следващите ми изследвания, живот и здраве. Само се моля бебето да е добре и нищо да не се случи.  Praynig Sad

# 29
Здравейте.
Ще ви разкажа за моят случай, за да придобиете известна представа и евентуално ако можете да ми помогнете, защото съм страшно объркана и наплашена.
В една тема, посветена на Трихомоназата, изчетох доста страшни неща, но моят случай е следният:

През ноември на 2010г. си правя пълна микробиология при д-р Бранкова. Тогава всичко е наред. Резултатите по нейни думи са страхотни и ми няма абсолютно нищо.  През януари - 2011г. след сърбежи и неприятни усещания и повторен преглед, ми беше открила гъбички, след което последва стриктно лечение за мен и приятелят ми. Излекувахме се. Само че през месец май след усилени опити за бебе (и успешни   Heart Eyes), приятелят ми започна да изпитва дискомфорт - парене по главичката, дори имаше нацепвания, силно наподобяващи стриите при жените, болеше го и разредихме половите контакти.. И двамата започнахме да се мажем с едно кремче, изписано ни за гъбичките, и от него той се почувства много по-добре. Той отиде на преглед, казаха му, че нищо му няма. След това аз отидох при д-р Бранкова за да се уверя, че и всичко е наред, и тя ми отнови ми сне материал за микробиология.
Докато излязат резултатите, аз вече бях разбрала, че съм бременна и когато отидох при нея за да си взема резултатите, и казах за теста с двете чертички, тя изведнъж избегна темата за резултатите, и след като видяхме зародиша на ехографа, тя с лека ръка ми каза, че резултатите не са на дневен ред и в момента не може да се проведе лечение, защото съм бременна, но нямало нищо страшно и не пожела да обясни нищо повече. А пък аз така искам всичко да ми окей, и такива страшни неша прочетох тук.
Последната ми среща с тази лекарка беше миналата седмица, когато отидох за да видим вече едно добре оформено сакче. И наистина беше такова и сърчицето му тупкаше, по това тя установи, че съм в 6-та г.с, а не 5-та, както изчисленията и нейният апарат показваха. Но когато аз отворих тема за трихомоните, които са ми открили, тя започна да ми обяснява как трябва да се направи допълнително изледване за да се установи какви точно са те, защото имало опасни и не особено опасни, което ще струва още 160 лв.
Моето питане към вас е вие чували ли сте нещо подобно, че трихомоните са повече от 40 и нещо вида, като 12 от тях са рисковите.
Още не съм си направила това изледване, защото съм объркана и ми е странно как един специалист, какъвто д-р Бранкова претендира, че е може да забрави колко рисково за една бременна е да поддържа такава инфекция в организма си и да не вземе нещата в свои ръце, а аз да трябва да я подпитвам? Още повече че аз съм нейна редовна пациентка и тя знаеше аз какво огромно желание имах да забременея, и сега когато това стана да се отнася с мен с подобна немърливост. Думите й бяха "Ако не си направиш тези изследвания, ще го мислиш през цялата бременност".
Какво мислите по въпроса?
         Здравейте може ли да ви попитам каква е опасноста от трихомоните при бременост  понеже и аз изчетох много по темата  но неможах да разбера каква точно е опасноста.Четох някъде,че пише ,че има опасност от спонтанен аборт или преждевременно раждане.Вярно лие?Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт