Юли месец дойде ЯНУАРЧЕТО отива на планина или море,в багажа с бурканче пюре/16/

• 25 387
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Мацки, привет от морето!
Калина спи та пушек се вдига! По 4-5 часа през деня! Кеф! Нощем от 21 до 8  Shocked Не че и предишните пъти не беше така... Май ще се местим на морето!

Калифорния, много ти завидях, много много хубаво да си изкарате и да се нагледаш на красоти и интересности!!!

Ейприл, честита ти християнка!

Бебеш, не се заглеждам още по пюретата и не съм много сигурна, но ми се стори, че в Метро мернах.

По повод за Ганчев - работят изцяло с вносни суровини, тъй като тук никой производител няма сертификат за производство на продукция за бебешки храни, така че разликата между вносните и нашенските е в начина на производство на самото пюре, не във вложените продукти.

Ние пък нито се обръщаме, нито имаме зъби, нито искаме да лазим, нито сме захранили, нито вода пием, абе мързелива работа, само се надига и тренира коремните мускули.

Емили, честито! Пожелавам й да е отлична гимназистка!

# 106
Емили,честито на Маринка!Пожелавам и много шестици,много успехи и много верни приятели в новото училище/браво!страхотен избор/.Ние все още сме на Троянски терен,ще ти се обадя тези дни за кафенце/само трябва да изпратим една братовчедка за София,тъй като съм ангажирана с нея/. Hug
Looк _at _me,давам смесени пюрета по съвет на педиатърката.Каза  ми да започна с тиква,а след това с двукомпонентни,с първа съставка тиква.Аз съм си изпълнителна и се придържам към това,което ми каже .За утре съм купила пащърнак на своя глава. Hug
Миме,браво на Калина!Незабравимо моренце!

# 107
и ние имаме зъбчеее

# 108
Emilly1212 Честито,браво на вашата кака  bouquet Пожелавам й много отлични успехи! А на теб по-малко мъка в сърцето /сигурна съм че ще ти е трудно,но пък нали е за нейно добро Hug Peace/ Оченцето ни е все така Sad Даже от вчера пак се появи гноен секрет Cry Правя масажче,ама нищо,засега Crossing Arms

lyuba84 И аз ходя на тържествата им /те имат по едно в годината/,вярно има някоя и друга нова песничка или стихче,изпълнено от някое от дечицата,но имат и повторения на сценки и песнички от миналата година newsm78 На последното тържество учителката ни задаваше гатанки на родителите Shocked,че да минава времето,уж за по-интересно,ама... Rolling Eyes Знам ли може и моите разбирания и очаквания да са други,но... Rolling Eyes

адис Може би и аз така ще направя,макар че вече познавам дечица на същата възраст които ходят на курсове по английски Thinking

Toni4ka , Alluria  Hug

Antoaneta Simple Smile Честито ви озъбване Laughing

# 109
  • Пазарджик
ral_r и в градината и в предучилищната детето ще научи достатъчно,аз съм на мнение ,че децата не трябва да знаят всичко като тръгнат на у-ще,защото бързо губят интерес в началото.Хубаво в тази възраст да се работи повече за концентрацията от колкото да се обръща внимание на буквите и цифрите,а това става в градината.Друг е въпроса ,че в градината ще е целодневно ,няма да и скучно.Имам познати на които децата им ходиха две години на предучилищна и в първи клас знаеха толкова колкото и Таня.

Емили, честито! Пожелавам й да е отлична гимназистка!

gallya73 и Нели ми ги прави тези номера с АМ,но кашата и картофеното пюре не отказва,смених бибите и от вчера пак същото. newsm78
Antoaneta Simple Smile честито ви зъбче!!! Grinning

# 110
а при дара пък е точно обратното - яде по 150 гр. пюре от моркови и след това се нахвърля на млякото все едно не е яла от една седмица, чак се разтреперва. а при 170 гр. не трябва да й давам мляко изобщо. как ще стане, не знам...

# 111
  • В две тъмни очички
Antoaneta  честито ви зъбче!!! Hug tooth

Влади днес изпапа една череша, беше мнооооооооооооооого доволна  Mr. Green

# 112
  • София
Здравейте и от мен.

Днес бяхме на консултация при педиатърката по ЗК (уточнявам, защото ходим при две педиатърки, тъй като от тази по ЗК изобщо не съм доволна, но ходим заради ваксините). Само ще предам части от разговора да разберете защо...

Етюд 1

тя: С какво адаптирано мляко сте?
аз: Лактана Био...
тя: Добре.
аз:....и кърма.
тя: Оу, и кърма! (толкова учудено, все едно беше видяла извънземно)

Етюд 2

тя: От утре да почвате да се захранвате.
аз: Бихте ли ми обяснили подробно.
тя: Ами започвате съ зеленчуково пюре, по 4-5 лъжици на ден преди обедното мляко и до 5 дни да сте заместили едно хранене.
аз: Shocked
тя: После след 2 седмици давате и плодово пюре и сок. А от другия месец почваме пюрета с месо и попара. За каши има време.
аз: Shocked Shocked Ами пюретата купени или домашни?
тя: Ами може и вие да си ги правите. Сварявате зеленчуци - моркови, чушка, картоф, намачквате ги с вилица, не с пасатор, за да останат парченца, защото на тази възраст вече трябва да се учи да дъвче, слагате щипка сол, щипка захар, бучица краве масло, добавяте АМ и го давате...
 Rolling Eyes newsm78

Това е в общи линии...добре,, че ходим на платена консултация при една страхотна лекарка от МД....

# 113
Лейди, Лейди...героиня си ми ти...През какво мина и какъв доФтор имаш за педиатър...Ако на такава и се надяваш на съветите...
Вярно, имате и друга-частна...Но ако не беше тя?  Tired

# 114
  • Пазарджик
LadyAngel, мене пък онзи ден една "видна"за Пз педиатърка ми обясняваше как трябва бебето да спи и да не яде през нощта,трябвало да има 12ч. почивка за коремчето.Как ги сметна не знам. Shocked
И като почна да ми обяснява как и сипвала мед в една купичка да може да си топи бибата ,щото имала изпити и няма кой да се занимава с нея(с детето и)направо я пресякох да спре да ми обяснява.

# 115
Много ви благодаря момичета, толкова сте мили!!! Hug

ЕйприлHug ще чакам с нетърпение мила да се обадиш!!! А вие мами, дето минавате през Троян и не се обаждате... Naughty Simple Smile

Честито ви зъбче Тони!

ral_r при нас уж има подобрение, но странното е, че сега има едно сълзене на лявото оче, което не е със запушен канал. Не прави секрет, но ще ходим пак на лекар другата седмица да видим какво ще кажат. Дано при вас се оправи оченце! Praynig

# 116
ММ отива да работи в Хонгконг отначало за 1 месец, после ще видим, според това как потръгнат нещата. Първоначално дестинацията беше Кувейт, може би за в бъдеще ще бъде Китай-Кувейт.

# 117
  • Велико Търново
Ноеми, пробвах така, както ме посъветва. Тя обаче, заспа след като сука. Спа малко, около 40 мин., та после и дадох пюрето. 

Калифорния, завиждам ти искрено! Имам приятелка, която поживя в доста държави поради работата на мъжа й - летец. Та от нея знам: за живеене за нас българите е много хубаво на изток и надолу, че само там ни възприемат като бели хора! На север и на запад други са белите, а ние сме черните. Желая ти бързо климатизиране на теб и на бебчето!

# 118
# 119
Тонита, Ети - супер беше къмпинга. И нали е нещо по-различно на Рая и хареса.
Леприкон - те нашите Райчета нямат избор с такива родители скитни.
Гали - аз използвам пликчета с цип или от тези, които имат лента за затваряне. И естествено, че от на мама гарджето  по-убаво нема  Mr. Green, кой пък се съмнява в това???
Мила - на чист въздух всички са щастливи и добри.
Ноеми - аз и без опит исках по-кротко бебе, ама ... Тя свеки хубаво ме затапи, вика "Ти да не си кротка" (направо си ме "похвали")
Мишел - бързо оправяне  Hug
Калифорния - и аз се развълнувах с теб. Обичам да пътувам където и да е.

Общи условия

Активация на акаунт