Юли месец дойде ЯНУАРЧЕТО отива на планина или море,в багажа с бурканче пюре/16/

• 25 385
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Лигавници ползвам едни гумирани от вътрешната страна, но е хубава гума и един който е като найлонов.
По време на ядене бърша с мокри кърпички и сухи салфетки, но накрая пак има някъде изцапано. Когато я почистя в устата и все още има пюре и с това лигавене всичко излиза.

адис, и аз се присъединявам към питането за лигавниците, пиши на коя фирма са.

look_at_me, защо само чисти?

Биричке, аз давам само готови пюрета. Бях разбрала, че картофеното пюре е гъсто и затова картофа го въведох в комбинация с тиква, вече бях въвела тиквата.

# 91
Сама запис, че за 2 дни ви изтървах и няма изчитане. Днес ставаме на 5 месеца и отиваме малката да получи 2 броя ваксини от дядо доктор. После ще пиша пак
  bouquet

# 92
Е най-много мразя да пиша пиша и всичко да замине.

Елч, и мъжа ми така " хвали"- Ти си само на акъл и супа топчета Laughing Особено когато бях забравила памперсите на почивката и обикаля Троян в неделя вечер в търсене на аптека Laughing

Пепита, понеже гледам, че Ейприл е давала предимно смесени пюрета и то такива, които са на основата на тиква, затова и писах, че може да дава чист картоф/ морков или картоф и морков, за да може бебка да свикне и с техния вкус, който не е така приятен като тиквата.  Това имах предвид, а не че има някакво правило за "чистите" пюрета.  Laughing

Явно само на мен ми харесва оризова каша с АМ, напоследък си правя междинни хранения с нея, ама не за детето, а за мене. Не ми се мисли какво ще стане като почнат плодовите каши, Марти няма да се дорежда от майка си за тях. Мъжа ми пък много хареса морковеното пюре на Хип и като храня детето все ме пита нещо останало ли е Joy hahaha
Майка ми пък зимата си беше овкусила кафето с кърма Sick без да иска, но така и не беше разбрала, докато аз не установих липсата и от хладилника. Още е жива Joy

Камелия, и ние в петък го получихме тоя подарък та после 2 дни не знаехме на " чии ора сме" и аз, и Мартин. Скоро ще налазвам северозапада, вие още ли сте там

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 14:29 от look_at_me

# 93
  • Варна
ЧРД Полинезия  bouquet
Мерси на Бебеш за закуската,настанявам са на масата и си вземам от всичко Sunglasses
Тути мерси за инфото/и за това,че финаги ми отговаряш /,но аз имах в предвид,след като се замразят кубчетата със приготвено пюренце,в какви торбички се слагат?Ако са обикновении сигурно не е добре всеки път да се развързват,после още 100часа да се завързват няма ли да става много Thinking
Малеее Вико е мнооого крив и май има някакъв обрив,пак отиваме при Педито.
След 4часа си пуснах поста

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 18:13 от gali&presi

# 94
Имам една чуденка и реших да я споделя с Вас Hug Извинявам се предварително за спама Wink Може би към мамите с по-големи дечица,но всъщност приемам съвети от всички Hug Та... каката ни наесен е предучилищна.Досега е ходила на детска градина три години,и всичко на всичко е научила четири ,пет песнички Sad Хич,ама хич не съм доволна от заниманията на учителките им и съм сигурна че подготовката й за училище от детската ще е равна на 0 Crossing ArmsЕдинственото предимство е, че е до блока ми Peace /което не е малко,все пак с бебка ми е супер удобно/ И сега се чудя - да я оставя ли в детската още една година или да я запиша на предучилищна в училище newsm78Вариантите са ми:
1. Детската - нулева подготовка,но примерно да я запиша някъде да учи английски Peace
2. Училище - предучилищна - много добра подготовка /познавам учителката и съм сигурна че ще е така/,но пък без английски,защото ще й дойде в повече - нови деца,нова учителка /ако ходи и на английски - и там нови деца и учителка Rolling Eyes/

Вие как бихте постъпили? Извинявам се още веднъж,че се отклонявам от темата,затова може би на ЛЛ Peace

Hug

# 95
Здравейте,

дайте ми съвет. Мерилин отказва АМ от в4ера. С голям зор успя да изпие около 120 гр за цял ден. на пурета и на ка6и не отказва.На дома6но приготвена супа съ6то много се радва. Вийдам 4е е гладна, но като поднеса млякото запо4ва да се дърпа и пла4е.
Днес по съ6тият на4ин. мляко - НЕ, а изяде 1 пуре с морков и ориз и 4ак се облизва сладко сладко. 

Даите ми съвет. по съ6тият на4ин се отказа от кърмата.  ooooh!
Дали да не и дан Апдамил 2 Thinking

ина4е хубавицата ми се обра6та по корем но неможе да се върне. Уморява се и запо4ва да скимти, а като я обърна пак не е доволна и се обръ6та отново.

изправя се сама до седнало положение, като ми държи ръцете и от там хоп на кра4етата. Немога да успея да я вдигна. много е рано да си стои на кра4етата: Оби4а да пружинира, а аз ве4е направих добри бицепси  Wink

Пожелавам на вси4ки приятен следобед

# 96
ral_r, при тази ситуация аз бих изпратила детето в училище!

За обръщането - Габи също се обръща от гръб на корем от известно време, а от седмица насам със страхотен замах.
Тези чийто бебоци още не се обръщат - не се притеснявайте, всяко детенце са развива различно, това не означава че са бавноразвиващи се Stop

# 97
  • София
Здравейте!

ral_r, аз записах Бобо на предучилищна в училище, но той не ходеше на градина. Съветвам те да проучиш още малко как стоят нещата в училището. В нашата предучилищна например на децата ще им се преподава английски (срещу допълнително заплащане), а това май си е практика на повечето места. Освен това колективът наистина ще бъде нов, но пък най-вероятно тези дечица ще продължат да са заедно в първи клас и тогава ще й бъде по-лесно.

Ейприл, честито християнче!

Болничките да се оправят по-бързо!

bouquet

# 98
Здравейте,

дайте ми съвет. Мерилин отказва АМ от в4ера. С голям зор успя да изпие около 120 гр за цял ден. на пурета и на ка6и не отказва.На дома6но приготвена супа съ6то много се радва. Вийдам 4е е гладна, но като поднеса млякото запо4ва да се дърпа и пла4е.
Днес по съ6тият на4ин. мляко - НЕ, а изяде 1 пуре с морков и ориз и 4ак се облизва сладко сладко. 

Пробвай да смениш дупката на биберона  Peace

Имам питане към мамите от София:  знаете ли къде има сокове на сънвал, виждали ли сте в карфур примерно? И още - някой ще ходи ли в Детско здраве началото на юли?

# 99
Бебешондел беберона е 2+ сменях със селиконов и кау4ук резултат няма. Дали да не взвма беберон 4 + Thinking

# 100
  • sofia
Рал, не бъди сигурна, че детето не е научило нищо, аз така си мислех, но когато стана време на края на годината за тържества- ахнах, то не бяха песни, танци и стихове. И по английски се справя страхотно, отговаря на въпроси, знае предмети, цветове, но никога вкъщи не го е казвала.
Споделям това, защото бях много изненадана, да не се окаже и при вас така?

# 101
 Елч, Пепита, лигавниците са на "bebetto" и са от Вис Виталис, струват някъде към 4.50лв.
 Рал, нашия батко ще бъде предучилищна в детската градина, но аз съм доволна от подготовката там. Ако познаваш учителката в училище и знаеш, че е добра, аз бих избрала втория вариант, защото подготовката е важна, така и детето ще се чувства по-добре и ще е по-самоуверено когато тръгне в първи клас. Език и аз мисля да го запиша, но като тръгне на у-ще.

# 102
Бебешондел беберона е 2+ сменях със селиконов и кау4ук резултат няма. Дали да не взвма беберон 4 + Thinking
ми да, вземи следващия или пък смени цялото шише. аз така направих, когато дара отказа да яде мляко. имаше ефект.

# 103
ми да, вземи следващия или пък смени цялото шише. аз така направих, когато дара отказа да яде мляко. имаше ефект.

ох и 6и6ето смених,   Confused мойе би 6те сменя изцяло марката. Благодаря ви

# 104
Привет момичета! Hug

Честито християнче Дара на Ейприл!

Днес записахме дъщеря ми в езиковата гимназия в Ловеч - приеха я и тя е много щастлива. Трудничко ще е, но дай Боже да ми е жива и здрава, и да се справи - мъчно ми е, че ще се отдели...аз съм една сантиментална ревла... Cry

Самуил също все още е на кърма, вода не иска, лигави биберона, от лъжичка приема, но вкуса май не го кефи - почти всичко връща по дрехите, от чаша - същото. Чакам още малко /по съвет на педи/ и започвам със захранването. Доста сложно ми се вижда като не съм почнала... newsm78 Как съм захранила първото, като нямаше толкова инфо, чак се чудя сега, изобщо не съм се страхувала. Simple Smile

ral_r какво става при вас с оченцата?

Бързо оздравяване на болните!

Калифорния, страхотна дестинация - за колко време заминавате?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Поли!  Hug Здраве, късмет, щастие и много любов!!!

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 16:29 от Emilly1212

Общи условия

Активация на акаунт