Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 38

• 49 644
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Тинтири, много ми хареса логиката, за бъдещите екранизации Mr. Green Joy smile3501

Добре де това нормално ли е- в началото хич не можех да възприема Енгин с мустак( даже ми беше леко смешен), а сега след толкова снимки на Мустафа от Облака, започвам да се замислям, дали не е по- секси от Керим newsm78 Усещам, че ще изгледам Облака на един дъх, Whistling а колко серии е?

# 391
  • Пловдив
Нели браво. Сцената между Керим и Мерием, когато той си признава пред нея и казва, че нищо не е направил, не помни... но такова нещо на момиче, той не може да направи. Прекрасна игра и на двамата. И думите - аз такова нещо на момиче не мога да направя - сега ми звучат по друг начин....Колко е глупав Керим - как се остави да го подведат онези глупаци.....Но, знаем, че нещата се променят. мисля си - как сме разсъждавали и издържали в реалното време на 1 и 2 серия....

# 392
  • Пловдив
Тинтири, много ми хареса логиката, за бъдещите екранизации Mr. Green Joy smile3501

Добре де това нормално ли е- в началото хич не можех да възприема Енгин с мустак( даже ми беше леко смешен), а сега след толкова снимки на Мустафа от Облака, започвам да се замислям, дали не е по- секси от Керим newsm78 Усещам, че ще изгледам Облака на един дъх, Whistling а колко серии е?

29 серии - на 1 стр. има линк и помощ от Венера - пак линк с лек превод....Тя продължава да помата с български превод...Вече до 8 серия има резюмета....

# 393
Момичета,от голямото пристрастяване към сериала взех да чета старите теми-от 1 и сега съм на 9-наред с повторенията.Нямате си напредстава как искрено и със сълзи съм се смяла на диалог между Мариянка и Гери.Мариянка. се възмущава,че барнали Керим с нови дрехи,а Фатмето още като парцалана.Гери е съгласна и продължава"как може да се навличат толкова,като си лягат-Фатма с жилетка и чорапи,все едно ще ходи на разходка в планината.То няма лошо-някой ако дойде,ти си готов като пожарникар Grinning.....

# 394
  • Пловдив

Имах проблем с влизането в мамата. Оправи се...
dettodorowa, това имах впредвид с по предният си пост. Как ли сме разсъждавали - какви ли смехории сме писали...И ето - на показ глупостите ни....
Ама какви хубави гифчета сложих....

# 395
  • Пловдив

Я, Мустафа си е легнал, Енгин може да лудува на почивката си, но аз Ви пожелавам лека нощ....
Надявам се Еркан утре да пусне някой превод - веднага ще го оправим...

# 396
http://www.gecce.com/haber/bugra-gursoy-burcu-ile-cok-mutluyum-171313.html

Щастлив е човека ...снима се вмомента в нов филм -игрален.

# 397
Нели, къде ходиш цял ден те няма....Аз съм още на работа - още около час - с тази
оферта се побъркахме.....

Аз се занимавам само , че с глупости , но ако не го свършиш глоби... До 30 юни е срока , Гери знае..!?  ooooh!
Маци и аз днеска с тея глупости се занимавах!  ooooh!

# 398
Момичета,от голямото пристрастяване към сериала взех да чета старите теми-от 1 и сега съм на 9-наред с повторенията.Нямате си напредстава как искрено и със сълзи съм се смяла на диалог между Мариянка и Гери.Мариянка. се възмущава,че барнали Керим с нови дрехи,а Фатмето още като парцалана.Гери е съгласна и продължава"как може да се навличат толкова,като си лягат-Фатма с жилетка и чорапи,все едно ще ходи на разходка в планината.То няма лошо-някой ако дойде,ти си готов като пожарникар Grinning.....

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 399
  • Хасково

# 400

# 401

# 402
# 403
  • Пловдив

Добро утро....

# 404
  • Пловдив

Виждам ръката на Мустафа....