Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 38

• 49 646
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
  • Хасково
Анастасийка,честит имен ден на детенце да ти е живо и здраво и да ви радва много.

Славена честит имен ден на свекито да е жива и здрава и да помаго още дълги години.

# 331
Здравейте, момичета!!! Hug

Честит празник, Анастасия, да ти е жива и здрава рожбата и много да те радва!! И на Славенка да е и живо и здраво свекито Simple Smile И въобще честит празник на всички празнуващи Hug

Аз да си призная така пришпорвам сериите една след друга, ама не мога- този филм ми е като наркотик Crazy А сега се чудя какво да правя със сериите от 4 до 8- да чакам ли превод, да ги гледам ли newsm78 Иначе съм на линия да обсъждаме втора серия Wink

Добре дошла Izabel-vani Hug, надявам се да те предразположим и да се включваш по-често Wink

# 332
Благодаря на всички  bouquet,да знаете,че ще и предам всички поздрави.Тя също ви е фенка и на темата и на сериала кога не е уморена Whistling

# 333
Привет отново Flutter

Честит празник и на свекито на Славена, да е жива и здрава и да се радва на внуците Hug Hug

izabel-vani, добре дошла сред нас  bouquet

# 334
  • Пловдив
Венера, ти си знаеш....Събирам....

# 335
# 336
Cruela и Fatmagul ви гледат!  smile3503

# 337

В този мрачен, летен ден,
слънчице е той за мен!
Във  екрана щом погледна,
с поглед мил , неустоим,
ме погалва- наш Керим.
Нека ходи по морето,
нека разтуши сърцето.
Да се гмурка, да поплува,
нека да се налудува.
И със гащи на цветя,
и със вързана коса,
чара му е все един- просто е неустоим!!!

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Синчеритко , наистина имаш талант !?  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 338
  • Пловдив
Нели, къде ходиш цял ден те няма....Аз съм още на работа - още около час - с тази
оферта се побъркахме.....

# 339
Синсеритка  Hug чудесна поетеса си напоследък!
Круелка, книгата "Гордост и предразсъдъци" ми стои на нощното шкафче, ако нямам какво да чета я почвам, като ми е криво пак. От всичките варианти само този с Колин Фърт ми харесва. Гладам си го честичко, ей тва е класика, да го гледаш 3131484541 пъти и все така да се вънуваш дали ще се съберат накрая Елизабет и мистър Дарси.  Grinning

И на мен и на щерката ми е любима книгата..., препрочитала съм  я n-пъти!?

И на нас версията с Колин Фърт ни е любима..., но харесвам и сериала , там мама Бенит е много колоритна...!?
 Peace

# 340
Нели, къде ходиш цял ден те няма....Аз съм още на работа - още около час - с тази
оферта се побъркахме.....

Аз се занимавам само , че с глупости , но ако не го свършиш глоби... До 30 юни е срока , Гери знае..!?  ooooh!

# 341
Здравейте момичета! Искам да благодаря на Мариана за темата, която е направила за този чудесен филм. В събота ми дадоха линк за него, възхитена съм и го изгледах и повтарям вече. Много ще се радвам да чета и понякога да коментирам в тази тема. Бъдете щастливи, честит Петровден на именниците!  bouquet  bouquet

izabel-vani , добре дошла !!!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Славенко , да ти е живо и здраво свекито и да те слуша !?  Hug  bouquet

# 342

Арабите  започват да ми се издигат в очите - сравняват Киво с Брад Пит , а Енгин с Том Круз, но пишат , че Енгин играе великолепно...Когато той се смее и те се смеели , когато той плаче и те плачели... Много смислени коментари прочетох - изненадват ме определено..!?  Peace

# 343

И арабите  припадат по русото като съседите ...!? newsm78   На мен русата красота ми е "студена" ..!?

Може да харесвам Анджелина Джоли , но като видя Пенелопе Круз и Моника Белучи - винаги си казвам - е това е друго нещо , няма как да го забравиш това лице...!?
  Peace

# 344

Общи условия

Активация на акаунт