Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 38

• 49 461
  • 730
  •   2
Отговори
# 705
dettodorowa, страшно неприятно, една прегръдка от мене! Hug
Дано скоро да се отвори възможност за отпуска! Praynig

Мариана, добре, че си ти да изписваш темата! Страхотни снимки слагаш, моменти от филма, клипчета...  bouquet

Колкото до Мустафа - аз него не мога да го разбера. Не за друго, ами защото дори не я изслуша. Да я беше изслушал, пък после да прави каквото иска. Та това е човекът, дето толкова години сте заедно, обичаш го, искаш всичко да споделяш с него...и няма да го изслушаш...дори, знаете ли, като гледах филма тоя момент ми се стори малко нереален еди такъв...чак пък толкова...изобщо! Да не говорим, че той е този, дето трябва да търчи след нея, да я успокоява, да я утешава, да й помогне да се възстанови от този кошмар...ама нейсе, как да е, неговата мъка и тя ясна - че като нейн годеник не е успял да я предпази, ама чак пък съвсем да не я изслуша...В момент на силни емоции мозъкът наистина е силно замъглен, ама когато силно обичаш мислиш и за другия, не само за себе си, дори първо за другия, и после за себе си - тоест - на него какво му е, а не ти колко страдаш...

Нелка, на 22 съм:) Дано не си промените сега отношението Simple Smile Много ми е хубаво сред Вас.
По принцип заобичах турските филми, заради дълбокия психологизъм, правдивото поднасяне на света и емоциите, и най-вече заради това, че ме карат да се замислям над много въпроси, които и иначе много ме вълнуват. И със ЗП беше така. И ми е много приятно да имам с кого и да обсъждам тези въпроси. С никой друг не мога, естествено всички наоколо се смеят, когато приятелят ми подхвърли, че ги гледам турските сериали...а не знаят, че освен този по ТВ - ЗП, гледам и на компютъра друг. Joy Какво мога да им обясня - няма да ме разберат. Ето, и вчера, моят приятел пуснал по БНТ "Под прикритие" и го гледа. И аз уча и хвърлям по едно око - еми такъв фалш, такова чудо, само едно рецитиране на реплики, никаква емоция, игра, дълбочина...не можеш някак да им повярваш на тия от екрана.  Shocked

А, исках да кажа и за Къванч и Енгин. Къванч, разбира се, винаги ми е харесвал като визия, много добре сложен мъж, прекрасна външност. Обаче до Енгин ми стои леко...празен един такъв, кух...и тук не знам как да го обясня...Определено съм за Енгин между тях двамата! Peace

Но исках да ви споделя, че откакто изгледах този, сега като доглеждам ЗП...че него го изоставих...много ми е един такъв...де да знам и аз...по-плосък не е точното определение, но не толкова дълбок някак. Не знам дали ще ме разберете.

Тинтири , как да не те разбираме момичето ми , нали и ние преминахме през този етап от ЗП и този филм и мислим по същия начин ...!?  Peace

Браво , моето момиче - невероятно възприемане на живота притежаваш и мъдрост ...!?   Hug  Такива деца като теб ми връщат надеждата , че не всичко е изгубено за тази държава...!?  Hug Hug Hug

И моята дъщеря е такава като теб , с много задълбочено възприемане на живота ,но  след като порасна  няма смелостта да го изказва ...!?  

# 706
  • София
[
Здравейте! Пустичко е днес в темата. И аз влизам за малко. Сега като няма серии си припомням и анализирам понякога. Разни "размисли и страсти". Скоро си мислих ами ако беше обратно. Ако Керим беше на мястото на Мустафа как би реагирал? Като го знаем какъв е див и луда глава. (Ние малко се приспахме от неговите "тамам") Все се мъча да разбера и Мустафа. Трудно ми е. Може би един мъж би имал друга гледна точка.

Круелка, винаги провокираш интересни теми за размисъл. Върху подобна абстракция биха могли да се направят доста интересни предположения и анализи в темата.

.........ох пак откарах един час...........закъсняяяяях........... wavey

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 15:37 от rivva

# 707
  • София
Добре дошли на новите дами! Hug

Няма ли нови снимки на Енгин от почивката му,май хич не иска да го снимат newsm78,да не го урочасат Mr. Green

.........абе скромно е момчето........срамува се  Embarassed......

# 708
  • Пловдив

Малко по-стара снимка.....

# 709
               Погледнете в 03,51 минута , тази не ви ли прилича на приятелката на Енгин в профил...С тази рокля Берен и Енгин нямаха ли обща снимка...!? newsm78

http://www.dailymotion.com/video/xjmnnb_berensaatfan-com-tanitim-videosu_people

Нели, че клипчето свършва в 03,51 - уточни точно къде да погледна....

Мацко , от 0, 42 до 0, 46 в профил !? Peace

Голяма съм шматка !? Joy Joy

Да знаете ,тя е ...Поне се успокоих , че момчето ни не е в "другите редици"...!? Щом я има и на снимка с Ердоан , значи нашия е движил с нея...Но сега май наистина са разделени , щом е на почивка без нея...!?  
newsm78

# 710
  • Пловдив

Супер колажче....

# 711
Нели, ами ти я насърчавай, нека винаги да си казва  каквото мисли и да си го отстоява, без да се притеснява. Peace  Hug
Знам, че е трудно, де.
Но веднъж да почнеш.
Какво е за притеснение? Хорското мнение? Отдавна вече е спряло да ме вълнува, предпочитам да съм чиста и спокойна пред себе си.

Тази старата снимка за мене е нова, не съм я виждала, сега баааааааавно препрочитам старите ви теми:)

Някой може ли да ми подхвърли къде има качени епизодите на Брак с чужденец?  Praynig
Благодаря предварително.  bouquet

# 712
  • Пловдив
               Погледнете в 03,51 минута , тази не ви ли прилича на приятелката на Енгин в профил...С тази рокля Берен и Енгин нямаха ли обща снимка...!? newsm78

http://www.dailymotion.com/video/xjmnnb_berensaatfan-com-tanitim-videosu_people

Нели, че клипчето свършва в 03,51 - уточни точно къде да погледна....
              Мацко , от 0, 42 до 0, 46 в профил !? Peace

Голяма съм шматка !? Joy Joy

Да знаете ,тя е ...Поне се успокоих , че момчето ни не е в "другите редици"...!? Щом я има и на снимка с Ердоан , значи нашия е движил с нея...Но сега май наистина са разделени , щом е на почивка без нея...!?  
newsm78

Нели, може да е с нея, може да е без нея.....Но момчето е в правилните редици....

# 713
  • Пловдив

resim için tekrar teşekkürler  çok şeker yaa  - Благодаря за снимката, много е сладък...
това пише под нея. може и да не е стара.....

# 714
Нели, ами ти я насърчавай, нека винаги да си казва  каквото мисли и да си го отстоява, без да се притеснява. Peace  Hug
Знам, че е трудно, де.
Но веднъж да почнеш.
Какво е за притеснение? Хорското мнение? Отдавна вече е спряло да ме вълнува, предпочитам да съм чиста и спокойна пред себе си.

Тази старата снимка за мене е нова, не съм я виждала, сега баааааааавно препрочитам старите ви теми:)

Някой може ли да ми подхвърли къде има качени епизодите на Брак с чужденец?  Praynig
Благодаря предварително.  bouquet

Правя го мила , тя спечели стипендия за Америка без един допълнителен урок.., но е изпълнена с комплекси и това винаги е тема за разговор между нас ... Хубава , умна , но по-ниска от тревата...

Нали знаеш кой има самочувствие в тази държава - глупаците , които не съзнават , "колко нищо не знаят"... !?  ooooh!

# 715
  • Пловдив

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, нямам думи......

# 716

Тинтири , като напишеш Брак с чужденец  в гуглето излизат , но са качени във  vbox-а и ме дразни малкия екран и качеството не е толкова добро...Ако някой знае на друго място да казва... Той става смешен след определени епизоди , но аз и на първите се хилих , защото артистите ми предизвикваха асоциации и постоянно ми изникваха сцени от следващите епизоди...

# 717
  • Пловдив

БЕРЕН .....Beren Saat, Bihter, fatmagul, ikinci bahar

http://www.youtube.com/watch?v=tyeuzNOUGbA&NR=1

# 718
# 719
В elit-bg,вижте дали го има сериала Брак с чужденец,там са със сравнително добро качество

Има го,но иска регистрация

Общи условия

Активация на акаунт