Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 38

• 49 597
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • Хасково

Нова снимка......ама хубавец......Много инфо за него това лято
Само за момичето ни нищо......
И аз ще си купя черно потниче

Във фейсовете има коментар,че това е един от братята му.

# 481
Момичета, досега не бях посещавала темата на ЗП, преди малко влязох, ей така от любопитство... #Crazy Леле, та там си е същинско бойно поле, даже и за някакви заплахи четох в старите теми Shocked
Искрено се радвам, че нашата темичка е такъв оазис, където всеки е свободен да си изкаже мнението свободно, без нападки и заяждане.  Искрено се надявам така и да си остане. Peace В този ред на мисли искам да споделя колко много ми е приятно във вашата компания и в темата. Hug Искам да благодаря на всички ви за приноса към това спокойно за нас място.  bouquet Обичам си ви всички, вие си знаете. newsm51

valkova, добре си дошла и от мен Hug

# 482
Здравей,Аничка!Ти си ни златното момиче с Бонобо-събирайте сили за есента,че ни чака "затвор и нова къща" Grinning

# 483

http://www.youtube.com/watch?v=VTq9Eh2przI

поздрав за всички с любими моменти

# 484
  • Пловдив
Много са му грознички братята,но сестрите му са хубавици.

Много вярно.....

# 485
здравейте Simple Smile

Като картичка са го направили този колаж Simple Smile
Любопитно ми е къде се крие Берен, няма ли да се изнамери и за нея някакво инфо newsm78

# 486
ПРИВЕТvalkova ДОБРЕ ДОШЛА

СЛАВЕНКА    bouquetНЕЛКА    bouquet много хубави и интересни текстове сте ни предложили Hug

# 487
  • Пловдив

keriiiiimmmmmmmmmmm beni bekle kaybolcam şindi buralarda kimi diyorum benn heeeyyy keriiimmm 
Вика го......

# 488
Здравей,Аничка!Ти си ни златното момиче с Бонобо-събирайте сили за есента,че ни чака "затвор и нова къща" Grinning

Готова съм аз, даже никакво търпение нямам Grinning днес пак е четвъртък и пак осъзнавам, че няма серия и ми става мъчно Laughing Някой тук беше установил каква е диагнозата, Беренгинова болест имам и аз като вас Laughing

# 489

keriiiiimmmmmmmmmmm beni bekle kaybolcam şindi buralarda kimi diyorum benn heeeyyy keriiimmm  
Вика го......

И ние го викаме- Кееееррррииииимммм- нерде си Joy ние тук плачем , newsm45 че си в затвора,
 а ти плажуваш  и плувашшшш   grinning039  sport027

# 490

Искрено се радвам, че нашата темичка е такъв оазис, където всеки е свободен да си изкаже мнението свободно, без нападки и заяждане.  Искрено се надявам така и да си остане. Peace В този ред на мисли искам да споделя колко много ми е приятно във вашата компания и в темата. Hug Искам да благодаря на всички ви за приноса към това спокойно за нас място.  bouquet Обичам си ви всички, вие си знаете. newsm51

newsm10  newsm51  love001   txtloves

# 491
Ани,аз съм от старите пушки на ЗП и в началото там бе като един малък оазис на спкойствие и отмора както е в темата за Фатма и Керим,беше весело и много хубаво....но в един момент стана голямо мазало за жалост.Дано тук да не се получава,Мариана зане най добре,какво имам  в предвид.
Лека вечер! smile3525
Аз отивам да работя,че шефовете не чакат newsm61

# 492
Въпрос от малката ми дъщеря  "Мамо,защо гледаш постоянно Тарзан?"  Явно Керим и прилича на Тарзан Joy

Отговор на съпруга ми "Този, тате, е Тарзан,ама от Турция" Grinning

# 493

Вика го......

И ние го викаме- Кееееррррииииимммм- нерде си Joy ние тук плачем , newsm45 че си в затвора,
 а ти плажуваш  и плувашшшш   grinning039  sport027

Joy Joy Joy И ние трябва да плажуваме и поплуваме малко, не може така да го мислим цяло лято него, и ние сме хора Laughing

# 494
Въпрос от малката ми дъщеря  "Мамо,защо гледаш постоянно Тарзан?"  Явно Керим и прилича на Тарзан Joy

Joy Joy Joy Joy На колко е години

Общи условия

Активация на акаунт