Не мога да ви смогвам на писането. Тия дни съм се зарибила по "Gossip Girl" и тегля, гледам, тегля, гледам ... Нещо на сериали ми тръгна тази година.

Не видях дали си казала нещо за моето предложение?
И какви дупки и ти в работата?
? То в Каварна няма да е същото ако ни няма 
Пък и финансите не са много стабилни, така че определено тази година ще търся нещо наистина евтино. Много лошо се прецаках с болничният миналият месец, Н. като беше болен. Едни 200 кинта ми избягаха ей така
. Та ще видим къде и какво. 

Аз никога не съм била на почивка за повече от 10-14 дни.
И то преди много години. Сега все набързо - 4-5 дни макс. И айде на бач. 

една гоооляма и от мен. Съчувствам ти и знам какво е, защото до преди година и аз преминавах по почти същият път. Много е трудно разделени, знам.. Живи и здрави като се съберете и поговорите, ще видиш, че не е бил безразличен към твоите проблеми с децата и теб. От разстояние той наистина няма какво да направи, а и има своите проблеми в работата. Това, че е далеч от вас също го измъчва.... абе, причини хиляди
Само кураж и търпение му е майката. А къде е мъжът ти?
много съм нетърпелива.. остава по-малко от месец, а на мен ми се ще да започна с приготвянето на багажерийте. И сега, тъй като няма да ходя 2-3 седмици редовно на работа използвам намалението и ходя да събирам тен, че то срамота.. на морето да живея и да се прибера без такъв на родна земя.
!
Помня ги твоите перипетии като беше тук сама с детето. Ама ей на, оправи се.
На снимките наистина изглеждаш много слаба. Но явно режимът ти там е друг, затова поддържаш. Аз като се знам, такъв застоял живот водя. 
Препоръчани теми