Жената Лъв - 54-та тема

• 20 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Честит празник на всички празнуващи днес! Simple Smile

Не мога да ви смогвам на писането. Тия дни съм се зарибила по "Gossip Girl" и тегля, гледам, тегля, гледам ... Нещо на сериали ми тръгна тази година. Simple Smile

# 91
Натали, как си след режима?

Благодаря пак на всички! Hug Heart Eyes

Джуджи, отивам да ти надникна У куФнята. Flutter

# 92

Слаба и красива!  Flutter

Близките ми даже ме закачат, че съм като рекламно лице на 90-дневната! Ама си е факт. Не се ограничавам, а потдържам сваленото. Simple Smile

# 93

Слаба и красива!  Flutter

Близките ми даже ме закачат, че съм като рекламно лице на 90-дневната! Ама си е факт. Не се ограничавам, а потдържам сваленото. Simple Smile

Радвам се да го прочета. Peace
Аз лично се притеснявам от йо-йо ефект. Rolling Eyes

# 94
  • Пловдив
Пол, Честит ти Имен Ден!  Hug

Джуджи, и на теб Честито ти пораснало момиче! Живи и здрави!  Hug

Рени, на теб ти пожелавам слънчево и топло време!   Nature Sunny
Ще ходите за концертите в Каварна, нали?  Flutter

Аз още не си влизам в повечето дрехи...има вече такива, дето ми стават, всички ми казват, че съм свалила, даже и разни съседки от входа...ама явно имам ощееее... Mr. Green
Ама и аз постоянно имам леки нарушения: я с бира, я с нещо друго...хапвам и към 4 следобед, че не мога да издържа до вечеря...хиххихихи...
Поне спазвам часовете, закуската, и в повечето случаи и дните... Wink

# 95

Не мога да ви смогвам на писането. Тия дни съм се зарибила по "Gossip Girl" и тегля, гледам, тегля, гледам ... Нещо на сериали ми тръгна тази година. Simple Smile

Ха, аз правя абсолютно същото със същия филм. Обаче към 2 ри сезон средата взе да ми доскучава.

# 96
Честит рожден ден на малката Хая   bouquet

Ух, че е хубаво да влезеш и да видиш едни пърсти буквички и усмивки... има ли някой  Whistling Flutter

# 97
Хаясииии? Да е жива и здрава малката (на тати щерката!!!). Аз сутринта забравих да си призная. Вени ме подсети. Embarassed

Полинко, и тебе те забравих. Embarassed Да си жива и здрава и ти.   bouquet Не видях дали си казала нещо за моето предложение? Thinking И какви дупки и ти в работата?

Бенджи, ще стане, ще стане. Щом така или иначе вече е начертан планът. Hug

# 98
Има, има  Mr. Green!
Бенджи, че къде без нас  Wink? То в Каварна няма да е същото ако ни няма  Mr. Green. А и да си призная, тази година феста ми е много по вкуса. Страшно много любими банди!
Уфффф, аз още го мисля това с 90-дневната. Мисля да помоля моя да ми разпечата план-графика на диетката и като отида на село да се опитам да го спазвам. Там няма да има изкушения, а и ще има доста плод и зеленчук  Mr. Green.

# 99
Бенджи, Стеф, благодаря ви! Hug
Стеф, видях го, но забравих да пиша. Много е лошо, че все правя сравнение с където съм била преди и като се сетя, че за доста по-малко пари имахме и закуска, и вечеря, и то за седмица, иии всичко сега ми се вижда скъпо. Whistling Пък и финансите не са много стабилни, така че определено тази година ще търся нещо наистина евтино. Много лошо се прецаках с болничният миналият месец, Н. като беше болен. Едни 200 кинта ми избягаха ей така Whistling. Та ще видим къде и какво. newsm78

поли-поли, ти дали случайно не си именничка също? Flutter
Да си жива и здрава!  bouquet

Рени, хубаво да си изкарате лятото. Hug Аз никога не съм била на почивка за повече от 10-14 дни. newsm78 И то преди много години. Сега все набързо - 4-5 дни макс. И айде на бач. Close

# 100
Ето ме и мен.  Hug
Честито на всички именници и от мен. И специално за Поли, защото е на моя ден родена и я чувствам като астрална близначка.  Hug   bouquet
Честито и на малката джуджанка. Да радва много мама и тате и да да порасне голяма и красива Снежанка.  Crazy
Плота е много хубав. Колко ти излезе като пари?Знам, че гранита е по-скъп.  Thinking
Мози сигурна съм, че ще намериш правилния път към дъщеря си.  Hug
Като те четох се сетих за този скеч:

# 101
  • Пловдив
Чеб,  Joy Joy Joy

Поли2, Честит Имен Ден и на теб! Злото да те забрави!  Hug

# 102
Поли 2, аз не разбрах имаш ли ти имен ден?  newsm78

# 103
 Здравейте и от мен!  Hug
 Честит празник на всички, които имат повод да почерпят днес. От всичко по много им желая и всички мечти в реалност.
 Мози,  Hug една гоооляма и от мен. Съчувствам ти и знам какво е, защото до преди година и аз преминавах по почти същият път. Много е трудно разделени, знам.. Живи и здрави като се съберете и поговорите, ще видиш, че не е бил безразличен към твоите проблеми с децата и теб. От разстояние той наистина няма какво да направи, а и има своите проблеми в работата. Това, че е далеч от вас също го измъчва.... абе, причини хиляди  ooooh! Само кураж и търпение му е майката. А къде е мъжът ти?

Относно диетите искам само да споделя, че при мен НЕ се получи йо-йо ефекта. След като спрях да кърмя стигнах 70 кг и се изплаших сериозно. Лиших се за месец от хляб, газирано и сладко /това последното най-ми липсваше/ и като стигнах 60 кг, започнах да въвеждам постепенно и по малко от тези 3 неща и така.... сега, 2 години по-късно съм 50кг. Искам малко поне да кача /3-4кг/, че на снимки изглеждам като анорексичка  Sick

А споменах ли, че ще се прибирам с малкия за месец в БГ скоро  moresmile много съм нетърпелива.. остава по-малко от месец, а на мен ми се ще да започна с приготвянето на багажерийте. И сега, тъй като няма да ходя 2-3 седмици редовно на работа използвам намалението и ходя да събирам тен, че то срамота.. на морето да живея и да се прибера без такъв на родна земя.
 Хайде, лека от мен за сега и много целувки... smile3524

# 104
Румчи, Hug!
Гери, звучиш много свежо. Peace Помня ги твоите перипетии като беше тук сама с детето. Ама ей на, оправи се. Hug На снимките наистина изглеждаш много слаба. Но явно режимът ти там е друг, затова поддържаш. Аз като се знам, такъв застоял живот водя. Whistling
Норче, дека си мА? Чакам си честитката. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт