Жената Лъв - 54-та тема

• 20 006
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Джуличко, какво става? ЗАщо си така подтисната? Не заслужаваш такивИ работи точно пък ти. Колко много правиш за непознати хора. На няколко пъти като те нямаше се присещахме за теб - какво ли правиш, как ли си, добре ли си.  Hug

Мозил, сигурно наистина си има грижи много твоят човек. Има ли някакви шансове и вие да отидете при него? Както Бенджи мисли да прави? Hug

Гери, не мога да повярвам! Как се сети да дойдеш? Ти покрай работата и Facebook-а ни позабрави.  Hug

Пол, бе да ти кажа аз пак намерих евтина оферта за море. Да кажа ли? ето
176 лв за 3 нощувки общо за 4 човека може. Апартамент с две спални и кухня с холче. Лично се обаждах в хотела. А и е на южното черноморие все пак. Че нали казваш северното не ти допада. Това е на Слънчев бряг. Лошото е, че е без храна. Но каккво да е... 15 лева ти излиза нощувката на легло. Погледни го поне.  bouquet

Айде до довечера

# 76
  • Кьолн
Добро утро момичета! Джули, Hug Hug  St. ще ни вземе, ама май няма да е скоро.Пия си кафето и влизам в банята,че ще ходим с малкия на църква. Да не забравя честит имен ден на всички Петровци и Павльовци! Да сте живи и здрави!

# 77
  • Балчик
Добро утро момичета  Hug
хубав ден ви желая  Hug
и последно - Мозилче МОЖЕШ  да се справиш с твоята щерка сигурна съм  Hug
Пак ви желая хубав ден  Peace

# 78
  • Пловдив
Добро утро!  Hug

Джулка, стига с тия дупки, дай да ги запълним с нещо... Hug

Стеф
, то ние си се каним, ама кога ще стане хич не знам..нищо сигурно нема..всичко е ден за ден...Но пък моя си беше тук началото на юни и като знам, че ще си е при нас целият август, по -друго е...

Моз, ще стане, ще видиш! Няма как да е бързо и от раз, но ще стане!

Спонджи, хубав ден и на теб!  Hug

ПП: Абе, пловдивчанки, ния няма ли една срещичка да му спретнем? Вчера бях в градината - отворили са "Симфония", турнали са и един батут за дечурлигата  Wink, работят и пеещите фонтани... Flutter
А аз вече няколко пъти си пия биричката там с приятелки, а децата играят наоколо...

# 79
  • София
Добро утро!

Хаяси, честит РД на малката госпожица! Да расте здрава и красива   bouquet.

# 80
Eйййй, Вени ме изпревари!
Джуджи, да ти е жива и здрава малката сладурка   bouquet! Щастливо детство и верни приятели и пожелавам   bouquet!

# 81
Добро утро банда!

Хая, Честит Рожден Ден на малката сладурка! Щастливо детство!   bouquet

Пол, Честит Имен Ден! Много здраве на теб и цялото семейство    bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 12:10 от Реа

# 82
  • Пловдив
Честит имен ден на Поли, да е жива и здрава! Много късмет, здраве и любов  Heart Eyes

Честит рожден ден на малкото Хаясче, да расте здраво и обичано! И на голямото Хаясче честито!

Бенджи, ми да се видим, що пък не?

# 83
Честит имен ден на всички празнуващи!

Хаяско, да ти е жива и здрава порасналата Джуджи! Много късмет й желая и незабравимо детство!!!

Благодаря ви, момичета за подкрепата Hug Hug Hug

# 84
Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet! Със здраве да си носите имената   bouquet!

Джулс, какво става? Трябваше да дойдеш онзи ден да си поревеш на приятелско рамо  Hug!
Гери, радвам се, че се появи!
Мацки, аз заминавам в събота сутринта и няма да се вясвам цял месец. Предполагам, че ще се приберем края на юли. Не знам дали ще минаваме през Варна, но ако ходим - Норче, дай един тел. на ЛС да ти звънна да се видим. Ако ходим към Варна ще е след 17.07.

# 85
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug

Пол, честит имен ден! Много здраве ти желая!

Джулс, пращам камионите и един багер да зарива дупките ти, не те искам такава.

Чеб, плота ми е от гранит. Не исках да правя компромис с термоустойчиви плототве, които всъщност не са точно такива. Тая сутрин с кеф си пляснах горещата тенджера в/у плота, без да се притеснявам.

# 86
Венииииии, спешъли фор Ю: http://napolovina.com/offer.php?id=217   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 87
Добър ден! Hug

Най-напред:

Джуджи, да ви е жива и здрава малката Джуджанка! Да расте много здраво, много щастливо и все така усмихнато и лъчезарно момиченце!  bouquet

И да ви благодаря, че се сетихте за мен днес!  bouquet Аз бях забравила, че имам празник. Crazy
Затова пък отидох на фризьор, похарчих си последните пари и мога да фалирам вече. Mr. Green В работата проблеми, дупки, дупки.... ooooh!
Айде всички бързо да излизат от своите, че празници ни предстоят. Flutter

Hug Hug Hug

# 88
  • София
Леле, Пол, зло да те забрави! Бъди жива и здрава, и все така лъчезарна!

Рени, мерси, баш по моя проблем  Joy  Hug!

# 89
Благодаря ПолHug Hug Hug Hug Весел празник!

Пуснах снимки на плота в албума.

Общи условия

Активация на акаунт