Жената Лъв - 54-та тема

• 20 005
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
ку-ку дзаааак  Simple Smile Как сте бре моминки.. записвам се да ви следя Wink
Ууу Гергинче, къде се загуби бре. Отиде в Гърция и ни забрави, ей.  Crossing Arms

Днес никой няма.  Rolling Eyes

# 61
  • Пловдив
Здравейте,  Hug, тука съм...ама се ровя из форума...  Wink

Гергинче, айде бе, изгуби се, та се не видя!

Чеб, напредвате значи...  Flutter

# 62
Здравейте, момичета
Днес се прибрах по светло от Съни Бийч. Голям гърч е, казвам ви. От целия комплекс сигурно само аз съм без тен. И работещите по хотелите, естествено.
В един детски лагер съм, занимавам се с всичко, като почнеш от настаняване, та се стигне до въдворяване на ред в стола..... Втория си бял косъм го получих за 3 седмици. А и клиентите са мноооого особени, овиканла съм от славянския харктер, а само с руснаци работим....Провеждат се при нас разни фестивали, но не мога почти нищо да гледам за съжаление.
Мъжа ми бачка по апартамента сам, напредва, но бавно разбира се... аз не мога да му помагам....
Наесен ще се видя и с него.
А вас ви оставям, пожелавам ви всичко най рошаво и изчезвам да се паркирам Hug

# 63
  • Кьолн
Добър вечер момичета!Не пиша често в темата ,защото съм попаднала в една дупка,каква дупка направо пропаст...И нищо не ми се прави. Не ми се шета. Направо съм ужас...

# 64
 Hug много работа, много чудо...  Crazy сега ще работя по-малко дни и ще имам повечко свободно време и когато не съм на плаж, викам да ви следя какви ги вършите  Mr. Green

# 65
Мози, всеки има такива "пропадащи" моменти, когато няма желание за нищо.   Flutter
Ама тука във форума сме и за това да се оплачеш, когато ти дотегне от нещо или от някой. За това, ако искаш сподели какво ти тежи. Ако не ти се говори имаш едно голямо гуш от мен, а съм сигурна, че и от другите момичета.  Hug Hug Hug

# 66
  • Пловдив
geripetrowa, зимата ще почиваш... Wink

Аз се каня да ходя с децата на един детски приключенски морски лагер на Приморско, моя приятелка го организира...та да видим...Знам, че ще е лудница и няма да мога да си почина хубаво, но това е единственият вариант засега да заведа децата за повече време на море: с мъжо ще идем за три дни само, а сама няма как...нямам превозно средство и книжка... Laughing

Моз, кви са тия дупки, бРе, жена! Я се вземи в ръце!  Hug
Кво става? Как са нещата? Мъжо ще си дойде ли лятото в отпуск?

# 67
  • Кьолн
Гери,Бенджи,много ви благодаря милички! Знам ,че мога да се опра на вашето рамо винаги когато много,ама наистина много ми се плаче! Всичко покрай мен върви надолу! Бенджи, мъжо няма да се връща лятото. Много ми е мъчно. Имам чувството ,че е отишъл на друга планета. Оплаквам му се как голямата ми дъщеря въобще не ме слуша, ядосва ме. А той нищо. Все едно ,че разказвам на чужд човек. Твоя съпруг така ли реагира като му кажеш нещо за децата? Знам ,че това е само период,но не мога да се справя. Благодаря ,че ме изслушвате мили момичета! Без вас не знам какво щях да правя! Hug

# 68
  • Пловдив
МозHug

Далече е, има проблеми сигурно, а и като знае, че вие сте добре, пък и каквото и да му кажеш, нищо не може да направи оттам, така или иначе.
Чувате ли се често?

# 69
  • Кьолн
Не,само един или два пъти в седмицата. Нещо не може да се оправи със скайпа си,и затова само по телефона се чуваме. Той наистина си има проблеми. Хем го разбирамч този факт,хем ми се иска да е по-съпричастен с нашите проблеми... Tired А вие чувате ли се често?

# 70
  • Пловдив
Да, всяка вечер по скайпа.
На щерката много й е мъчно и много вътрешно го приема. Брои дните и винаги знае точно колко дни остават докато се прибере баща й.  Wink
А малкия много, много не го търси: много му се радва като е тук, като залепен е за него, но толкова.
Иначе и с децата се чуват почти всяка вечер.

Кво не може да му оправи на скайпа? Да го инсталира наново, ако трябва...Ще помагаме.

Друго си е така като знаеш че имаш неограничено време на разположение. Не си мислиш, кво си казала и кво не, не броиш минутите...
Може и цялата вечер да ни е пуснат скайпа и да имам връзка с него /обикновено и така става, ако не затворим, щото ще гледат филм/. Чуваме ги как си говорят, обсъждаме, а и с колегите му, кой кво ще готви за вечеря... Mr. Green викаме си наздраве по мрежата...и ей такива прости неща...Подхвърлям по някоя дума и участвам в разговора...

# 71
  • Кьолн
Бенджи,браво! Ами то все едно ,че си при него! Моя мъж не може да си инсталира наново скайпа. Казва,че не се оправя добре с немския затова. А дъщеря ми щеше да му прави нов скайп и да му го праща,но и се развали лаптопа и така сега го оправиха и уж ще му прави скайп. Ако нещо не се оправим ще те питам. Ако не е тайна скоро ли ще се връща твоя мъж в отпуск?

# 72
  • Пловдив
Август са в отпуск. За 1.08 трябва да си е тук.

Абе, не е баш същото, ама при така стеклите се обстоятелства, това е най -доброто, което можем да напарвим...

Моз
, А за щерката..той няма как да ти помогне да си разрешиш проблемите...говори с нея, достатъчно е голяма, за да ти помага и да можеш да разчиташ на нея като на възрастен...
Опитай се да говориш не от позицията на майката, а като с приятел, не забранявай а се опитай да се поставиш на нейно място и да я разбереш...

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 00:18 от *Бенджи*

# 73
  • Кьолн
И моя мъж щеше да се връща в отпуск август месец,но се разминаха нещата. А за дъщеря ми си напълно права! Благодаря ти!  Hug

# 74
Айде и аз на опашката с дупките! Sad Вече имам чувството, че се предавам! Тотално изпускам нещата от контрол, а и нервите си изпускам... Всичко отива по дяволите, а аз едва се измъквам от една дупка и попадам в следващата... Вече не знам какво става и какво ще правя...

Общи условия

Активация на акаунт