Нетърпеливо да отиде на моренце е ФЕВРУАРСКОТО ни сладичко детенце - 34

• 23 481
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
ей сега, докато бях в банята си мислех, колко неща да ви кажа и..... забравих ги май  Embarassed
Simple Smile
мислих си, как само неща от ежедневието стават по-интересни, щом са споделени. аз малко не съм на кеф днес, ама дано ми мине като са наспя. ей, пак съм гладна, а имам да свалям поне 5 кг. то са е видяло, че ще си ходя дебела и това лято, ама найсе....
брейй, с таз пуста алергия и други февруарски душички има Sad. по този повод утре ще ходим на тест. в 7 месец /като установиха нашата/ ни казаха пак на 18м да я повторим, но аз не мога вече да трая  Naughty. моето завалийче нищичко, което е от кравешки произход не е близвало, ни козе, ни биволски де. диетоложката каза да се изчака, за да забравил организма един вид и да се израсте. та...... да видим.
ах, малката ми е легнала в скута вече и се затварят очите, отивам да я слагам. щях да казвам, ако някой ме иска за приятелка Wink във фейсбука, teodora raykova се именувам  Peace много ще се радвам да ви видя на снимки понеее Simple Smile

# 121
  • offshore & overseas
Мяуче, и ти си смъртна, и ти грешки правиш!  smile3560Само се надявам да н'ми сЪ обидиш!  Hug
Е, не знам, не знам... Боговете и те грешат. Twisted Evil

Не съ убиждавам, тихичко си страдам newsm43, задето моята несъвършена природа бе разкрита, но... дотам.

Туй за стрелбата и на мен ми е убегнало, явно съм отсъствала от тоя урок. Thinking

Котич, нема ли ги в нета тия цени? Под нета разбирам сайта на джелезниците.

П.П. amelie, аз не успях да те добавя, защото не мога да те разпозная измежду четирите райкови теодори, които излизат, но ако искаш ти ме добави от профила ми тук.

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 22:14 от Мяуче

# 122
Котич, нема ли ги в нета тия цени? Под нета разбирам сайта на джелезниците.
Абе, Мацо, има в нета (точно в тоя, дето ти си мислиш), ама цените са по 10 лв. на легло. Shocked
Търся прясно и актуално инфо дали изобщо се предлагат в момента, защото в сайта на БДЖ ти е нужна карта, лупа, въже, раница с провизии и доста търпение, за да изкопаеш малко инфо. Joy

# 123
Минах само последните 2 странички на бързо,ама ще ме извините  Blush Hug
Теди честити розови гащи  Hug
Аз отказвам повече да участвам в анкети за пол,щотУ не ми уважавате мнението  Crossing Arms hahaha Joy
Съни незнам дали си чела назад ,ама моя Явор точно същото кара в момента,в тоя ред на мисли нас ни удължих АБ на общо 8 дена  Tired!Ама много се разбуха туй дете  ooooh!,почвам и сироп да му давам и дано да се съвземе вече Praynig.Поне за пиенето на лекарствата нямам проблем,не е очарован ама отваря човчицата  Blush
Мяу,Ника абе чудна идея е грануфорин,ама мисия невъзможна според мен при нашите дребчовци Tired .Иначе майка ми едно време така ни лекуваше ,бърка с обратното на лъжицата и маже  Sick ,два сеанса и край .
Абе много болни  Rolling Eyes ,ама то с това калпаво време  ooooh! !Бързо оздравяване на всички  Praynig
Мислех още да пиша ама нали цяла седмица съм с 2 бр. деца и ми спря тока  Crazy !Лека нощ ви пожелавам

# 124
Мики, сега като каза вярно че мярках за някаква ангина при вас. Но нали ни нямаше една седмица много диагонално четох случващото се. Дано Яворчо бързо се оправя, че голяма мъка с болно дете. Боби засега има единични покашлявания. За момента ни е изписан за 7 дни антибиотика, но във вторник сме на лекар да видим дали сме преборили бацилите.

Диво коте, няма ли телефон на сайта да звъннеш утре да питаш, ако някой благоволи да го вдигне Simple Smile

Лека нощ от мен!

# 125
Оу, Съни, ще звънна и още как в ранни зори, просто не ми се чака! Grinning
Болни, оправяйте се! Лятото дойде! Hug

# 126
  • До Балкана
teodora raykova и на мен ми излизат 4 броя и не знам кого да притесня, но ако имаш желание аз съм ето тук http://www.facebook.com/profile.php?id=1454551580

# 127
много мило  Hug
много ми се иска всички болни рожбички утре да са много по-добре  Praynig и майчетата им спокойни  Hug
ще чакаме новини, лека и спокойна нощ

# 128
Най-после и аз да се разпиша,че само шпионирам нощем от балкона...
Танче,Теди честити ви розови радости, пожелавам ви да си ги гушкате живи и здрави като им дойде времето.
Болничките бързо да оздравяват в това число и моя дреб, който от два дни е с лек дрис, а таз вечер и Т завъди.
Любезна, миличка как си?
Иначе мъжо беше в отпуска и от него време за комп не оставаше, добре че тръгна на работа, защото щях да си оставя детето сираче. Преслав е хуна,която като отвори очи и застава на вратата и почва да вика"тя"  което в превод е разходка. Започна много да бърбори, но предимно повтаря думи започващи с К, играе си в къщи с колички и една къщичка с дупки през които се пускат определени фигурки. Пробваме се и за гърне, но май не е готов още.
Лека и спокойна нощ и целувки на всички.

# 129
Привет мили ми момичета!
Теди, всичко ще е наред с малката мома  Hug
Аз така се отнесох, че забравих да влезна и да ви благодаря за палцестискането  Hug
Ами, за мой ужас не чух "няма страшно" Tired аз и не очаквах май..
Баси резила, може да ме съдят за финансови злоупотреби  Shocked но като че да има начин да се избегне Rolling Eyes кво нещо ми дойде до главата  Cry Има много неща да се уреждат (спасяват), а аз съм с двете ремаркета и не знам как ще се справя, пътека направихме по пътя Габрово-София...
Намерихме добър адвокат и квото стане  Cry
Аз не мога да разбера как сума ти мошеници се отърваха с милиони крадени пари , а баща ми  заради един кредит ще загуби всичко което е градил цял живот... и то само щото страда от нечестни клиенти и щото цените на  имотите паднаха , че и аз в опита си да му помогна да си спаси поне жилището се набутах в шамарите  Shocked
Направо ми иде да си навредя  Cry то бива,бива ама такава тъпотия не съм си представяла,че е възможно да ми се случи  Tired
Надявам се палчетата ви да отключат вълна от позитивна енергия и всичко да завърши благополучно един ден  Cry и най-вече баща ми да се измъкне от този ад жив и здрав, щото последното което му трябва са стрес и терзания  Cry
Марто продъбжава да е с диария, но не се изолераха бактерии, та утре ще се консултирам с лекарите какво да правим... Когато е на дието е добре, но въведа ли плод или мляко отново се влошава... Пускам го на смекта за 3 дни, да видим как ще е   Praynig

# 130
  • София

ЛюбезнаHug Hug Hug

# 131
  • София
Добро утро и от нас   bouquet

Любезна  Hug Дано всичко е наред!  Praynig
Бо болничките да оздравяват: Мики, Съни, Мии, Ника, Любезна, Таньорке... сигурно изпускам някого, плийз екскюз ми!  Hug
Коте, имам някакъв спомен, че тия 10 лв са надбавката за спален вагон + цената на нормалния билет. Но дали е така и какво са написали е една съвсем отделна тема. А и те от БДЖ са заети безжичен нет да пускат, вместо да си актуализитат страницата и да я направят четима  Peace
Аз пък Мяу си я позлзвам за правописен речник.  Crossing Arms И Юху, добре, че нямаш син, че като те гледам как изрови на Мяу единствената сигурно допусната грешка, не искам да си мисля какво ще стане, ако решиш да разкостиш нЕкой мой пост.  Embarassed Но апропо, то за син все още не е късно  Whistling  Mr. Green
Баси ужаса, Калина има някакъв ужасен обрив точно под памперса. Писна ми... измазах сума мазила Sad Явно много я сърби, ако не се оправи до ден -два ще трябва да я водя при педиатърката  Confused
Леле, таз касиерката на класа дето я избрахме истинска фурия! ЗА рамките на вчерашния ден беше успяла да поръча, плати и достави всички нужни учебници за класа на Софи! ХвалА на таквиЗи дами!
Хубав ден ви желая и чудни разходки!   bouquet

# 132
  • София
ДУ!  Grinning
И у назе настана спокойствие - мъжо е на работа до средата на юли кажи-речи без почивка, Бо дотогава е на градина и сал един Макси ли ш ми съ опъне?  hahaha

Любезна, Любезна, много ти съчуствам за кашата, в която се намираш!  Hug Радвам се, че нищо не се е изолирало при Тински, сега ще се покажат 2-3 зъба и всичко ще отшуми.  Peace
Мики, и ний мислехме, че ще е трудно гърло-мазането, но се оказа, че не е така. Е, малко позиви имат за повръщане, ама отшумява за секунди, понасълзят се там и толкоз.  Mr. Green Иначе аз направо капя на пръста ми и бъркам, на лъжица няма да кълват.  hahaha
Иначе нали и аз го карам туй чудо в момента - бухането е зверско наистина, суха кашлица, особено като легна.  Peace

Аз уж го знам лафа за стрелянето, но съвсем не се сетих, ми наистина ми мина през акъля стрелбище и захарен памук /щото беше спомената и Диди/.  Laughing

За грешките - аз съм си доста неграмотна /не че не сте го забелязали, ама да си кажа  Laughing/ и затова много от грешките не ми правят впечатление.

Мии, радвам се, че сте добре и съпружеското тяло е оцеляло и през тази отпуска!  hahaha

Бързо оздравяване на всички болни и алергични!
За пръв път вчера взех крем Здраве бебе, тия дни ще го видим дали струва.

# 133
Добро утро!
Любезна Peace Hug Дано нещата се наредят по най-добрия начин! Peace
Пожелавам бързо оздравяване на всички дребчовци!Нашето носле продължава да е запушено.
Да ви се оплача,че бабчето ми е много зле Confused Преди няколко дни казала на майка ми,че единствено и е мъчно,че не е видяла Сиянка CryАма то ние сме виновни-пусти пари и време...Вече нито говорела,нито очите си отваряла..Като ми звънне майка ми и изтръпвам направо..

# 134
  • София
Абеее, аз съм неграмотна и нищо не претендирам, само се старая.  Blush Повечето правописни грешки ги забелязвам, но не ми пречат грам. Имам си даже един потребител (ма няма да кажа кой, че да не ми се обиди), който ме забавлява с много интересни грешки, ама като казвам "забавлява" имам предвид без капка лоши чувства.  Stop Мяучето я избъзиках, щото грешката ѝ беше хем очевидно техническа, хем очевидна сама по себе си, хем за пръв път забелязвам въобще грешка в постовете ѝ.  Crazy Ся да не помислите, че съм от правописната полиция.  hahaha Иначеее и аз се надявам на синче (Диди е долу горе ангелче и не съм се отказала от мисията "три деца"), естествено не сега, а някъде в необозримото светло бъдеще.  Whistling Ама няма да съм много крива свекърва, само леееко снизходителна.  Twisted Evil Дано, дано...  Rolling Eyes

Пухич, дано нещата с бабчето ти не са чак толкова зле, колкото ги описваш!  Praynig Кофти с липсата на пари, разбирам те чудесно, но съм сигурна, че бабчето ти знае, че държиш на нея!  Heart Eyes Много сила ти пращам!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт