при това рядко
.Но пък баба ми идва от пон. до четвъртък за по няколо часа с нас на разходка и търчи по него,тъй че съм по-добре . 
.Незнам защо просто тъй ми идва 
.Определено разбира за какво става въпрос ,вече не ми дава да го издебвам и ако няма си казва "не ,няма" ,явно и стиска защото на следобедния сън памперса беше сух,а беше изпил 1 шише с вода (220 мл.) и едно с мляко.

Ама да сме живи и здрави само, дано не ми се разболее някоя, че тогава вече станА страшно.
Ако щат да ядат, в педиатрията няма случай описан на злоядо умряло от глад, все някога ще огладнее и ще хапне нещо. 

, толкова добро дете, да забавлява братчето си! Софи мрънка, но като я понатисна се занимава. А Калина я обожава, иска да си играят, ама кака й го играе голяма и не иска. Но с малко "мотивация" от мен се занимава де 

Но вчера докато я подстригваше фризьорката, косата ѝ буквално беше като залята със захарен сироп, та наистина се наложи толкова да се скъси, защото разресването по-надолу беше мисия невъзможна. Какво праЯт тия деца, не знам.

(То и аз имам 1000 неща, ама ще ги свърша нЕкой друг път).
) за първи път се пречупих и пуснах Моника сама да ходи на училище (намиращо се почти зад ъгъла). Няколко месеца по-късно отново се пречупих и я пратих да вземе кисело мляко до магазина (5 минути, ако се бавиш). Към днешна дата донякъде претръпнах и смело я пращам за дребни поръчки ('щото се оказа, че повечето се объркват) на 2-3 пресечки разстояние, но неминуемо ми се обаждат да ми кажат, че нямало от нашия хляб или от нашето мляко с молба за съвет. При всички положения следя часовника и ако се забави с няколко минути, вътрешно изпадам в паника, звъня по телефона и ми се съобщава, че в нашия магазин нямало от нашия хляб или от нашето мляко и детето отишло до друг магазин. 
Препоръчани теми