Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 4

• 60 769
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
rossonera, направо ме застреля! Тъкмо влизам да пиша отговор, гледам публикувано ново мнение от теб, което завършва с "остава Нария да се появи".  Joy Оформя се вече фен-клуба на No Min Woo тука.  Laughing
За съжаление обаче още не мога да споделя впечатления от Rock Rock Rock, защото в последните дни изобщо не ми остава време за гледане, а колкото малко остава - цикля на Гумихо-то. Още съм в началото и не успява да ме зариби. Надявам се да стане по интересно нататък, все още съм съвсем в началото (на 2-ри еп.). Разбира се, в момента, в който се появи нашия човек, забравям за всичко друго, ама много малко го дават.  Sad

nioba, още повече ме надъха с това си мнение. Особено пък със сравнението с филма за Доорс. Със сигурност ще се гледа, да видим кога обаче. ooooh!

Много се радвам за това, че толкова филми и сериали се обсъждат и има разнообразни мнения. Много добри идеи давате и винаги е полезно и интересно да видиш разнообразни и дори противоречиви мнения, така че rossonera, споделяй си ги, дори да са различни (даже особено когато са различни).

А всъщност, с какви субтитри го гледахте Rock Rock Rock? Там, където го намерих, нямаше никакви. Вършат ми работа английски идеално, руски обаче не твърде.  Sad

EDIT: Намерих си!

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 13:06 от Нария

# 691
................Много говорих за Rock Rock Rock тези дни, а не искам да се повтарям, но толкова ме трогна и историята, и играта на Мин У, че сега често си припомням някой от любимите моменти в него. Жалко, че не са направили саундтрак към сериала.
.................

Искаш ли да те зарадвам newsm08 ?

Предполагам, че след като музиката във сериала е на Boohwal са приели, че който иска просто ще си намери албумите им и затова не са издали отделен ОСТ. Ето  тук  в спойлерът "Альбомы группы" ще намериш всички песни ползвани в сериала.
  love001

niobanewsm51

Тез тримцата, си ги вземам в къщи да си ги гледкам без да се замисля Joy.
Тъкмо любимият образ ще спре да ми натяква, че трябвало да си родим трето дете, защото видиш ли, на есен като изпратим и малкия син студент сме щели да останем сами Rolling Eyes Joy.

# 692
  • София
   Аз го загледах на руски, но не знам дали ще го изгледам, не е за мен тази музика  Embarassed,бърка ми в мозъка.

http://dorama.su/news/rok_rok_rok_rock_rock_rock/2011-04-03-655

# 693
rossonera, направо ме застреля! Тъкмо влизам да пиша отговор, гледам публикувано ново мнение от теб, което завършва с "остава Нария да се появи".  Joy Оформя се вече фен-клуба на No Min Woo тука.  Laughing

Нали?  Joy Аз какви неща открих за него в руски, американски и дори арабски форуми. Направо се изумих. Страшно много го харесват и всички наблягат на факта, че той е много повече от поредното красиво лице на екран, защото доказва и с различните си роли, и с музикалните си изпълнения, че е невероятно откритие. Очакваме сега ролята му на детектив.

Много се радвам за това, че толкова филми и сериали се обсъждат и има разнообразни мнения. Много добри идеи давате и винаги е полезно и интересно да видиш разнообразни и дори противоречиви мнения, така че rossonera, споделяй си ги, дори да са различни (даже особено когато са различни).

И аз се радвам, за това и повечко започнах да пиша тук. Малко съм на "вие" с форумното общуване, защото съм виждала и чела какви ли не идиотщини, но тук в тази тема страшно ми допадна всичко, за това и реших да пиша повече напоследък.

Нария, Rock Rock Rock и аз го гледах с английски субтитри.

Искаш ли да те зарадвам newsm08 ?

Предполагам, че след като музиката във сериала е на Boohwal са приели, че който иска просто ще си намери албумите им и затова не са издали отделен ОСТ. Ето  тук  в спойлерът "Альбомы группы" ще намериш всички песни ползвани в сериала.
  love001

Както винаги ме изненадваш много приятно! Много ти благодаря!   bouquet

Днес отново ми е No Min Woo ден, а уж се настроих за JaeJoong, дори си го сложих на телефона да ме гледа, че да се харесаме още повече с него.  Joy

# 694
Тайна, в началото наблягат на влиянието на западните рок-легенди върху изграждането на героите и има малко повече "жици". Но после не е чак толкова "хард". За пример ще ти дам една от песните в сериала. Даже мисля, че е тази, която му открадва бившият солист, както е споменала nioba и то точно в негово изпълнение.

# 695
  • София
  2в1,тази песен е хубава, но жиците не ги издържам.Сега ще прозвуча наистина като стара бабичка, но рока винаги съм го свързвала с нечистоплътност(дългите рошави коси,черни дрехи и кубинки),алкохол и наркотици.

# 696
Изгледах 10 епизода на "I need romance" и бих ви го препоръчала без да се замислям. Много свежарско и нетипично корейско. Трите приятелки обсъждащи връзките си, проблемите с мъжете и  секса много напомнят Кари Брадшоу и компания, но с корейски привкус и без вулгарни изцепки. Целувките са доста и на ниво, а "bed" сцените .......  даааа, невероятно Shocked, но факт, има и такива  Crazy ........ направени добре и с достатъчно (като за корейска драма) доза еротика.

А ето и нещо, което да допълни агитацията ми newsm47, т.е. какво ще видите, ако решите да го гледате  newsm48.

# 697
  • София
  Вече няма да казвам, че харесвам най-много Едикойси. Изтеглих Запази ми последния танц, знаете заради кого, обаче...адвокатчето ме закова още в първите кадри. Кратка справка и ooooh! какво чудо излезе #Crazy #Crazy  Rolling Eyes Shocked +богата творческа биография!

http://www.google.bg/search?q=ryu+soo+young&hl=bg&biw=82 … &ved=0CDwQsAQ

Е, кажете ми сега, кога да изгледам сериалите с единия, кога с другия красавец? hahaha

2в1, това също няма да пропусна Grinning  bouquet

# 698
Ох, зарината съм до ушите с неща, които трябва да гледам, а сега и тези четири невероятно симпатични душици...

Song Seung Hun ме очаква да се довършваме с "East of Eden", след него и пекарчето Yoon Shi Yoon, свалих и "What Happened In Bali", заради Jo In Sung, имам и две японски дорами. Добре, че следя "Protect the Boss" през седмицата, че да не ми се трупа и той.

Бълват, бълват, всяка седмица по няколко канала, свършва един, започва друг. Каква е тази корейска инвазия, какво е това чудо? Не се трае, бе!

Хайде нещо отново забавно с Lee Joon от MBLAQ. Страхотен танцьор, певец, който има и актьорски талант. Определено няма да си остане само с Ninja Assassin, където участва заедно с батко си Rain. Скоро ще го пробват и него в драмите. А дано!

# 699
  • София
  Eee, какво толкова стана,че чак го увиват   Joy? Да не е бил отдолу без бельо? Така става  с тези тесни панталонки.

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 16:27 от Тайна

# 700
Мдааа, nioba и rossonera, и аз като вас, трупам заглавия, дето искам да ги гледам, вече в списъка имам поне 20 сериала само корейски, пък филми, пък японски, дето не съм успяла да стигна до тях...  ooooh! а денонощието е само 24 часа, през които трябва и на работа да се ходи. Мъкаааа!  Cry
Да не говорим, че току някой като 2в1 пусне поредната въдичка, айде още един в списъка... не знам просто къде ще му излезе края.  #Crazy

Абе, големи проблеми си имам и аз, жива да ме ожалиш!  hahaha

# 701
Ааааааааааааааааааа...................... 2в1 не е виновна   nnnuu newsm56

sweating Two Hearts

# 702
Аха, отново реклама на Giordano тук, а аз да му мисля...

Изгледах 4-та серия на Protect the Boss и смело мога да кажа вече - I Love JaeJoong!  Grinning

Сериалчето страшно ми харесва до тук - забавна история, изпълнения с много комични ситуации, а в допълнение страхотно попадение с каста на главната героиня и на Ji Sung и JaeJoong в двете главни мъжки роли. Нямам търпение за 5-та серия другата сряда.

# 703
Специално за rossonera ......... ха, сега де newsm53

Понякога мога да съм много лоша Twisted Evil

Joy Joy Joy Hug Hug Hug

# 704
Ship, gu, pal, chil, yuk, o, sa, sam, ee, il... Не, моята глава не е в състояние да "обработи" тази снимка, още повече пък да вземе еднолично решение. Ще си затрая.

Гледа ми се днес Captain Korea по btv. Ще го пусна по-късно, искам да го видя и озвучен.

Общи условия

Активация на акаунт