Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 4

• 60 690
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Жените май не ходят.
Аз предлагам да зарежем казармената тема, а 2в1 (може и някой друг)да пусне още едно клипче...като вчерашното Mr. Green

# 286
Цитат
Други пък влизат по желание преди да ги извикат официално като Lee Wan

И жените ли ходят в казарма  newsm78?Това на снимката ми прилича съвсем на жена?

Хаахахаха 2в1 имаше предвид този:

# 287
  • София
   Joy  Аз копирах името и видях кой е, но първо няколко пъти кликах на линка и се чудех аз ли недовиждам, това мъж ли е или жена и разни други размисли...  Peace.

# 288
 Joy Joy Joy

Този сладурко е братчето на актрисата Kim Tae Hee, която последно за сега участва в "Моята принцеса". А ние ще имаме удоволствието да и се порадваме от понеделник с участието и в "ИРИС".
А Lee Wan (Тайна, тук надали ще го сбъркаш с момиче Laughing) е познат от "Tree of Heaven" ,  "Swallow the Sun", "In-Soon is Pretty" и др.

# 289
Гледам го, гледам и не мога за миг дори да си го представя в казарма след 3-4 години.

И "пих една студена вода" с Won Bin.

П.П. Започнах Midas. Доволна съм. Мноооооого доволна.

# 290
  • София
    Много ми харесва,че ги правят различни във всеки филм.Понякога така се случва,че ако не съм прочела предварително кой участва, дори не ги познавам някои артисти в другия филм.Отначало само гледах, без да се интересувам кой кой е, сега като видя познато лице, отварям да видя в кои други филми е участвало, та да се сетя от къде ми е познато  Joy.

Аз започнах снощи този http://dorama.su/news/otrazhenija_zhelanij_cinderella_man/2011-07-28-653 Засега ми е много интересен, а и моят фъфлещ любимец играе две роли.

Аз не само Jang Keun Suk, но и Lee Hong Ki и  Jung Yong Hwa,  хич не искам и не мога да си ги представя в казармата.Не знам дали ще съм жива, да ги дочакам да излязат от там и да снимат още нещо.

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 15:15 от Тайна

# 291
  • София
Joy Joy Joy

Този сладурко е братчето на актрисата Kim Tae Hee, която последно за сега участва в "Моята принцеса". А ние ще имаме удоволствието да и се порадваме от понеделник с участието и в "ИРИС".
А Lee Wan (Тайна, тук надали ще го сбъркаш с момиче Laughing) е познат от "Tree of Heaven" ,  "Swallow the Sun", "In-Soon is Pretty" и др.

Аз съм гледала само първия филм, а сестра му първо в принцесата я гледах и после ми беше трудно да я възприема в Ирис като сериозен герой в началото.

# 292
   Много ми харесва,че ги правят различни във всеки филм.Понякога така се случва,че ако не съм прочела предварително кой участва, дори не ги познавам някои артисти в другия филм.Отначало само гледах, без да се интересувам кой кой е, сега като видя познато лице, отварям да видя в кои други филми е участвало, та да се сетя от къде ми е познато  Joy.

Много точно си го написала, Тайна. Това е и една от причината да се зарибя така по тези сериали. Толкова различни, толкова променени - хамелеони. И така добре стоят на екран, че съм оставала без думи.
В стремежа си в началото да ги запомня бързо, тотално опетлавах конците. Започнах да чета повече информация, да гледам снимки и се освестих.

Като си споменала Lee Hong Ki, че се сетих за това и ме напуши голям смях. Страхотно хлапе, а и с каква физиономия изяде "оцетените спагети" на Geun Suk...  Joy

# 293
  • София
   То да беше само оцета, ама имаше и захар и сол. Това ми е най-любимият сериал,вече не броя колко пъти съм го гледала,но е повече от 15 и всеки път откривам по нещо ново. След всеки тъжен или тежък филм си оправям  настроението с него  Peace!

# 294
  • София
   Cinderella Man  не мога да го открия на бг, може ли малко помощ? Дъщерята търси да го свали на български.

# 295
Май не е превеждан на български.

А твоят фъфлещ любимец Kwon Sang Woo заедно с колежката си Jeong Ryeo Won вече представят новият си филм  "Painted" , който се очаква да излезе в Корея през Септември.

# 296
  • София
И като съм почнала със секси клипчета ето още едно на батко ви Рейн  newsm47.
 Е, сега вече стана наводнение Embarassed Embarassed Party Party Embarassed Embarassed

Здравейте, омагьосани момичета от тези хубави момчета. Grinning
Чета темата и спирита от 3-4 месеца, но не съм  писала, защото исках малко да погледам, та да вляза в час Peace  Пък и за известно време се бях потурчила, та трябваше да довърша започнатото.  Laughing Тук всички сте толкова компетентни и толкова внимателни и отзивчиви  bouquet Вярно си е магия Изтока, еле па актъорите Heart Eyes Embarassed Признавам си без бой, че девойките хич не ги заглеждам Wink. Поздравявам момичето, сътворило първата страница на темата. Страшно е удобно за начинаещ, каквато бях до скоро. Сега вече мисля, че съм се качила едно-две стъпала нагоре, след като съм гледала основните романтични комедии, драми и особено историческите им сериали /тук съм особено обвързана с тематиката, защото ми е такова образованието/. Ето на, регистрирах се вече и сигурно ще споделям мисли с вас занапред. Днес  догледах Сити хънтъра и съм доволна от тоз корейски Междубатманизоро. Много приятна двойка са туй височкото момче от БОФ и миньончето от Скандал в незнамсикъде. Простете, с имената изобщо не мога да им се справя и изобщо не смятам да се напрягам Crossing Arms hahaha
Да бях спряла засега hahaha  bouquet  bouquet  bouquet

# 297
nioba Hug
добре дошла при нас. Скоро ще започнеш да помниш имената Peace дори и да не искаш.
Много се радвам,че ставаме все повече.

П.П снощи не го видях това клипче на Rain Embarassed Какъв пропуск.

# 298
  • София
nioba Hug
добре дошла при нас. Скоро ще започнеш да помниш имената Peace дори и да не искаш.
Много се радвам,че ставаме все повече.

Добре заварила!  bouquet
  За сега съм запомнила добре едно-Кимура Такуя, защото изгледах све дето го има по нашите и руските сайтове  с него. Мнооооооооооого сладък, брей! Особено в Pride и Engine.
Изгледах също сериалите с нашия войник Ли Джун Ки, Рейн се помни лесно, както и Ли Мин Хо.
Е, толкова за сега Grinning Joy

# 299
П.П снощи не го видях това клипче на Rain Embarassed Какъв пропуск.

Ами гледала си No Min Woo на барабаните и си се отнесла. Напълно нормално.  Laughing

nioba, добре дошла и от мен! Ще ти хареса тук.

За желаещите да се "обзаведат" от 1 август само с най-доброто от Lotte Duty Free.

Общи условия

Активация на акаунт