Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 4

• 60 778
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
2в1, много добре ме работиш ти мен. Сега съм с още една стъпка напред в полза на Jaejoong.

По-зрелият се играе от 25-ет годишен, а инфантилния от 34 годишен мъж. Забавни са. Нямам търпение да преведат 3-та серия днес. Започнали са я смърфовете.

На път съм тотално да зарежа, макар и преди финала Heartstrings/ You've Fallen for Me. От Jung Yong Hwa и Park Shin Hye - екранна двойка не става. До към 10-та серия издържах, 11-та едва изгледах, но сега прегледах и новата 12-та серия. Е, няма химия между тях и това е. Имам чувството, че насила играят и се държат за ръце. Добре, че е онова сладурче Kang Min Hyuk, че ми връзва гледането. Тотално се опетлах как беше толкова дълбоко влюбен в преподавателката, а изведнъж откри любовта в лицето на своя връстничка.
Целувката естествено беше в типичен корейски стил - леко, едва доловимо докосване по устните (аз така се целувах на 5 година в детската градина с момченцата  Laughing).
Абе, май, май няма ли го Гън Сок-а  в сериал на музикална тематика, да забърше главната героиня с онзи негов поглед - не се получава работата.

Много шум за нищо, се оказва за мен този сериал.

# 676
  • София
    И аз съм ужасно разочарована от 13-та серия, а и нали няма да е 16 серии, а 15, не виждам какво може да стане още в двете оставащи серии. Иначе и двамата ги харесвам, сладки са ми, като гледам като снимат, все се смеят, но наистина нещо не върви в сериала.

Дали някой знае кои певци изпълняват песните в ИРИС?

# 677
  • Ботевград
Big Bang - Hallelujah
Baek Ji Young - Do not forget
Kim Tae Woo - Dream

За Ирис само тези три песни знам, но пък клипчето, което намерих ме накара да го изгледам пет пъти и пак не ми е достатъчно  Embarassed

# 678
  • София
Big Bang - Hallelujah
Baek Ji Young - Do not forget
Kim Tae Woo - Dream
  Много ти благодаря! В ютуб са 10 OST-a,но не съм ги слушала всичките!

# 679
rossonera   bouquet Hug

Нищо не мога да кажа и за двата сериала, които си споменала. Не гледам преди да е свършило излъчването им, защото нямам нерви да чакам серийка по серийка.

Но за Heartstrings/You've Fallen for Me още след като прочетох резюмето ми стана ясно, че ще си е ученическо-тинейджърска история, така че очакванията ми никога не са били големи. Така беше и с Ангелите.

# 680
Аз повече няма да споменавам нищо за новите сериали, които гледам, че да не объркам някой, който тръгва с друга нагласа за тях.

2в1, нова съм още в азиатската част, но вече три месеца може да се каже, че насмогнах (само в историческите още ме няма много). И докато в началото поглъщах всичко, вече идва моментът и аз се усещам, че започвам да ги деля т.е. вече си изградих представа и сега започва отсяването. Така е с всяко нещо, което не познаваш. Вече и актьорите си преценявам, ясно виждам от кои става и от кои не става.
Така стана и с този сериал. Хванах се за имената им (нали ги познавах от "Ангелите"), рекламата му и ... нищо.
You're Beautiful на фона на този е песен направо. Там поне Гън Сок-а и Lee Hong Ki направиха шоуто, а тук... нищо освен сладкото барабанистче.
За това и онзи ден казах, че трети сериал на Kim Hyun Joong с ученическа тематика няма да гледам, колкото и той да ми харесва. Добре, че Lee Min Ho го извадиха от "тези води" и го развиха.

П.П. Моята любов с китарите, барабаните и пианото няма да го споменавам.   Laughing Той си е много добре развит до тук. Ура!

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 23:16 от rossonera

# 681
Аз повече няма да споменавам нищо за новите сериали, които гледам, че да не объркам някой, който тръгва с друга нагласа за тях.
..........................

Е, защо да не споменаваш? Нали затова сме тук, за да споделяме мнения. А, ако са и различни, още по-добре. То не може всички да харесваме едно и също.

За стереотипите си права. Вече им е време на някои от "младите" звезди до излязат от ученическото си амплоа и да пробват нещо различно. Аз затова харесвам Hyun Bin и Kim Sung Oh, примерно. Имат доста различни роли и не се страхуват да се променят.

# 682
Един танц за лека нощ от мен с любимеца ми от MBLAQ - Lee Joon. Явно е много популярно това предаване в Корея - да канят известни личности, които да танцуват в сауната. Наскоро и Kim Hyun Joong беше гост.

П.П. Харесах си тази чаша сега. Поощрихте ме и ето резултатите.

# 683
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=AIsmPUaiwUQ&feature=related

Преглеждах си любимите клипчета и намерих това, бях го забравила.

http://www.youtube.com/watch?v=RIymlLQ1HjM&feature=related

# 684
Добро утро Simple Smile.

Днес няма кафе, но пък Kim Hyun Joong ще ви предложи нещо разхладително Mr. Green

А пък Тайна ме подсети с тези клипчета, че в драмата, която гледам в момента "I need romance", участва едно от сладкишчетата в "Паста"  Sunglasses

Приятен ден Hug.

# 685
Тайна, много ме радваш. Избрала си страхотен готвач! Аз тъкмо се връщам сега, бягах по задачи и минах през Carrefour, та си купих Coquillettes (във Франция основно тях ям, а и са ми много хубави с техните сосове). Докато бях на щанда на пастата, се сетих за него (няма как  Laughing), а сега и ти си ме изненадала.

2в1, взимам и разхладителното и този, който го предлага. Сутринта му мярнах нови снимки на стената във facebook и отново с онзи ужасен цвят на косата, но пък тези очи и усмивката... Сладур си е той.

Хайде нещо и от мен, отново разхлаждащо.

# 686
  • София
Добро утро Simple Smile.

Днес няма кафе,
Сраааам! Embarassed Предлагам ви го по обяд.  Grinning  Може ли?

2в1 за теб 3в1 Heart Eyes  bouquet

Изгледах Рок, рок, рок. Потресаваща история. Напомни ми филма за Джим Морисън Cry Cry Cry Как може да е толкова жесток светът на шоубизнеса ooooh!
Много добра игра на всеобщия ни любимец! Харесва ми с всякакви прически Heart Eyes

# 687
nioba, аз днес ще избера този в средата, но да знаеш, че първа резерва ми е този отдясно.  Heart Eyes

Като варицела се разпространява No Min Woo тук. Наистина се очертава като номер 1 в тази тема.
Много говорих за Rock Rock Rock тези дни, а не искам да се повтарям, но толкова ме трогна и историята, и играта на Мин У, че сега често си припомням някой от любимите моменти в него. Жалко, че не са направили саундтрак към сериала. Рових къде ли не и нищо. Има толкова песни (освен познатите ми), които ми хванаха ухото, но за съжаление ги слушам само в дадените сцени.
Мен много ме впечатли онзи момент от първа серия, когато бяха на среща с двамата му приятели и трите девойчета. Когато отвори вратата, белите обувки, прическата, просто уникален! И какви гримаси, каква стойка...

Остава Нария да се появи и да сподели впечатления.   Laughing

# 688
  • София
Мен много ме впечатли онзи момент от първа серия, когато бяха на среща с двамата му приятели и трите девойчета. Когато отвори вратата, белите обувки, прическата, просто уникален! И какви гримаси, каква стойка...

Моментите, които ще помня и ще се  връщам често към тях са много, но най-силният за мен във филма е, когато намери сили да подаде ръка на бившия си солист, който му открадна песните.
Също метафората с небето, което хората поглеждат и харесват само ако е звездно. И ето този-серия 3, някъде към 52-та минута
http://7floor.moy.su/publ/po_godu_vypuska/doramy_2010g/rok_rok_r … _rock/43-1-0-1302
Извинявам се, че така давам линка Hug

# 689
Да, и това също. Много мога да говоря за него, но ще се въздържа. Не усетих кога погълнах и 4-те серии и толкова добре се чувствах.
Попаднах и на коментари в американски форум - там абсолютно всички определяха този сериал за номер 1 в Южна Корея на изминалата година.

Благодаря на 2в1, че ме просвети и за този сериал! Верно видях го като име, но си казах, че има още какво да гледам. Не знам защо го предвижих толкова бързо, свалих го и само от първите няколко кадри, усетих че историята ще ме обсеби. Така и стана, а приятното и главно допълнение към сериала... си беше вече на ум.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт