Професионални серии за коса - 20

• 47 969
  • 664
  •   1
Отговори
# 15
  • в 1001-та нощ
Bukторuя - когато ползваш продукта на ОСИС - издухваш ли с керамична четка?  newsm78

с каква консистенция е?

# 16
  • до морето
Да, ползвам този с отмиване. От цимента и реконструктора косата ми направо живна, оплътни се има и лъскавина, преди това беше направо завяхнала. Сега само краищата ми са по-сухи ама като си я знам,че края на лятото ще е пак пресушена ми се иска от сега да я хидратирам. На цимента си взех малките опаковки и като свършат спирам. Каква маска с масла примерно ?!

# 17
  • в 1001-та нощ
интенс рипеър, лумино контраст, можеш да вземеш малки опаковки и да прецениш как ти харесват, можеш да ползваш през няколко измивания, като редуваш с по-леки маски  Peace

# 18
 next, кои продукти по точно ползваш?От колко време?
Този на Осис го ползвам някъде от пролетта,но напоследък го оставих.Иначе е като крем,такова плътно,но прозрачно.Напоследък издухвам с четка,но не е керамична.Трябва ми нещо втвърдяващо,но придаващо обем и плътност.Има ли такова чудо? Thinking

# 19
Препоръки за шампоан за обем не мога да дам, но относно финиша, напоследък доста дискутираме Extra Body Daily Boost на Paul Mitchell. Потърси мнения в предишните теми.  Peace  Придава невероятен обем в корена. Май, на този етап, няма недоволни от него.  Crazy

Аз съм недоволна от Пол Мичел. Взех го след като прочетох толкова много суперлативи тук във форума. За съжаление единственото, което направи този спрей е дан е мога да разреша грам косата си, а на втория ден имам чувството, че е супер мръсна на допир. Определено никакъв ефект. Косата ми е плътна, с дебел косъм, боядисвам я от много години само в тъмни цветове - никога не е изрусявана. Подстригвам я редовно, пия и добавки. При мен просто е ген. Дори прословутия Еластисайзер на Филип Кингсли при мен не можах да го усетя подобаващо....

# 20
Здравейте, косата ми лятото става доста суха и ми се иска да си взема някаква хубава хидратираща серия и за краищата коприна или някакво масло. Бихте ли ми препоръчали нещо силно хидратиращо  Simple Smile, в момента ползвам керастаз цимент, джойко реконструктора и редувам с вела профешънъл сензитив. Много съм доволна от продуктите, писала съм и преди, косата ми е с тънък косъм и сравнително суха. В края на лятото е изключително суха  - винаги и капе.

Маскинтенс на Керастас, Нектар термика, ако ползваш сешоар. Аз харесвам и слънчевата серия на Лореал, масленият шампоан е за по-суха коса, маската не прави чудеса, но си върши работата. Крема олео релакс или въобще крем за косата, почти всички марки имат такъв  Peace

Щом си доволна от Вела, виж и серията за суха коса, аз нямам никакъв опит с тях все още, но смятам да пробвам  Grinning

# 21
  • в 1001-та нощ
chervenokoska_2  Hug предполагам си прилагала в повече от нужното количество и вероятно не е подходящ за косата ти (плътен косъм и т.н.)  newsm78 все пак целта му е да уплътни  newsm78

Bukторuя  Peace аз също не харесвам кремообразните продукти за обем, обичайно пише, че са за плътен косъм  Peace, при мен по-скоро правят космите отделни, хлъзгащи се, което за дебели косми е бонус (моите са нормални)   Peace

# 22
При Extra Body Daily Boost на Paul Mitchell е много важно как ще бъде изсушена косата. Това не е някакъв вълшебен спрей, който се пръска и воала - обем. Обемът се получава в следствие на сушенето на косата със сешоар и четка, а действието му е подобно на лак за коса - втвърдява косата. Аз лично нямам проблем с разресването след него, но ме дразни това втвърдяване и наистина имам чувството, че косата не ми е чиста. Не го намирам за лош, но определено не бих си го пръскала често, а бих го използвала само за по-специални случаи.

Elasticizer Extreme - при мен имаше резултат още след първото му ползване, но се бях намазала доста обилно. Резултатът се засилваше след всяко следващо ползване и аз определено съм доволна от него. Косата ми е с дебел, сух, твърд и доста нееластичен косъм.

chervenokoska_2, ти Extreme ли ползва или не и колко пъти си го ползвала?

# 23
И моят косъм е плътен, пък чудесно ми понася.  newsm78  Да не би наистина да е до количество?  newsm78

# 24
  • в 1001-та нощ
количеството със сигурност е от значение  Peace

аз първия път също изпръсках доста и бях отвратена и го забутах някъде; фризьорката ми обаче, нали разглежда какво съм си взела, като го видя възкликна възторжено и настоя да го ползва за мен ..... е така после и аз го преоткрих...  Hug

аз го ползвам само за корените, по дължините не пръскам, но там идеално ми работи шампоана на лакме за обем; с него, маслена маска и за финиш - течния реконструктор на джойко и коприна + термопротектор - имам много повече обем, от колкото преди без него  (същите продукти след шампоана, но с друг шампоан  Peace)

# 25
Ами той нали е всъщност за корени?  newsm78
Аз също пръскам само в корена.  Peace  По дължините нямам и нужда.

# 26
Аз ползвах обикновения Elasticizer и също не виждам кой знае какъв ефект (гъста и чуплива коса). Мисля си, че може би ми трябва Extreme, но не съм убедена, защото дори след обикновения косата ми се омазнява много бързо. Когато ползвам Deep Care на Lakme, така ми пресушава косата, че 4-5 дни мога да не я мия, но е кофти суха и без блясък. Когато слагам шамп и балсама на Philip Kingsley Re-moisturizing http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=231&products_id=2682 , които по описание уж са точно за моята коса, още на втория ден вече я чувствам омазнена.

# 27
Здравейте!
Искам да попитам-някой ползвал ли е Активатор за къдрици на PHILIP KINGSLEY?Всякакви мнения ще са ми от полза.Благодаря! http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=231&products_id=2725
Заинтригувах се от този продукт  Blush
В предната тема някой питаше за затоплящата се маска на Вела, аз съм я позлвала преди 3-4 години, косата ми беше изрусена, макар и само с боя и ми идваше много слаба, въобще не ми хареса  Naughty

# 28
След като проследих дискусията тук за Пол Мичел, много внимавах с него. На влажна коса, само в корените, и то никак не много като количество. Първият пък изсуших с четка, втория път без - само с дифузер. Нито единия път не проработи. Така, че просто не виждам смисъл да продължавам с опитите. Косата ми и без него има необходимия обем, без да лети.
Истината е, че при мен дори едно измиване на косата е шампоан е достатъчно, не винаги ползвам маски или балсами, но поне веднъж в седмицата слагам нещо. Единственото, от което съм усетила косата си много жива е Renew C, но без да я прилагам твърде често. Използвам по малко от коприната на CHI и Флатлайнъра на Осис. Лак много рядко - професионалния на Лореал.
Еластисайзерът съм използвала веднъж досега преди 2 седмици, но след него въобще не почувствах каквато и да било разлика в косата си като мекота, допир, обработка. Ще му дам още шанс, пък да видим. Имам Ектрийм версията, може би просто не е за мен.
Въобще съм на мнение, че всяка коса е много индивидуална и има своите нужди. И е много важно да се намерят подходящите продукти. Но откакто ви чета, сърце не трае да изпробвам всичко  Crazy

# 29
  • Blondeville
Момичета, знаете ли къде в София има продукти на Alterna. Съжалявам, ако в някоя от другите теми има отговор на този въпрос, още съм нова и не съм изчела всичко
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт