Професионални серии за коса - 20

• 48 279
  • 664
  •   1
Отговори
# 45
Пробвах мострата от този шампоан и за моята тънка и с бързоомазняващи се корени коса, се държа много добре. Очаквах, че ще я омазни, но нищо подобно- дължините станаха страхотни, а корените изобщо не се омазниха допълнително. http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=217_237&products_id=2849

Сега съм в чуденка- маска от същата серия или маската на Лакме Дийп кеър, от която също имам мостра и ми допада.  ooooh!

Учудвам се, че има хора, на които Еластисайзъра не действа. Имам и двата вида и ефект има още от първо нансяне. Вчера без да искам нанесох и по скалпа, просто не се усетих, че там не се маже, но мога да кажа, че допълнително омазняване няма, дори напротив.

# 46
  • в 1001-та нощ
искаш да кажеш, че шампоанът Абс. рипеър ти е добре за тънък косъм с омазняващи се корени  newsm78 а маска ползва ли?  newsm78 и нещо за финиш  newsm78

Да споделиш, след като пробваш новите покупки.  Hug

Вие честичко сте морски, а?!  Hug  И ние успяхме да си "откраднем" няколко морски дни от 1-ви юли нататък.  Heart Eyes

Peace разира се  Hug ще споделя Wink)) пъпът ми е хвърлен до вода (фигуративно казано Wink)))

Всъщност какво точно е действието на сериите за чуплива коса  - подчертават чупливостта или помагат да не се чупи толкова косата  newsm78

да ги подчертаят и подреждат (всеки косъм да е хлъзгав и да не се оплитат  Peace другите са сериите за укротяване

# 47
  • София
Пробвах мострата от този шампоан и за моята тънка и с бързоомазняващи се корени коса, се държа много добре. Очаквах, че ще я омазни, но нищо подобно- дължините станаха страхотни, а корените изобщо не се омазниха допълнително. http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=217_237&products_id=2849

Сега съм в чуденка- маска от същата серия или маската на Лакме Дийп кеър, от която също имам мостра и ми допада.  ooooh!

Анч,поне аз предпочитам маска,шампоан и балсам да си ми от една и съща серия,тогава ефекта е по-добър,но често се случва и да комбинирам,тъй като шампоана винаги свършва първи

# 48
Да, добре ми дойде този шампоан. Ползвах след него маска на Лакме Deep Care. И аз бях така  newsm78 честно казано. Очаквах, че косата ми няма да е измита и ще стои мазна, но не.  Rolling Eyes

# 49
  • София
Между др. искам да похваля и Шампоана за сухи, и  изтощени коси Loreal Солар Сюблими  и маската от същата серия.
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=217_244&products_id=1544   Вече трети път ги ползвам и наистина останах очарована.
Много блясък и мекота, невероятен аромат....
Много доволна.

# 50
Деси, това ти си на снимката, предполагам...

# 51
  • София
Деси, това ти си на снимката, предполагам...

Ми аз съм  Grinning

# 52
Ми супер  Grinning Страхотна коса имаш 

# 53
  • София
Ми супер  Grinning Страхотна коса имаш 

bouquet БЛАГОДАРЯ ТИ!

# 54
Не съм се включвала отдавна.

Деси,наистина имаш страхотна коса.Имаш ли снимка изправена?Интересно ми е как ще изглежда.

Исках само да спомена,че и на мен не ми хареса еластисайзъра,ползвах го с шампоана и балсама,но ми изсуши много косата.
Признавам ,че и двата пъти бях на морето,но това по принцип никога не ми се е отразявало...

# 55
Между др. искам да похваля и Шампоана за сухи, и  изтощени коси Loreal Солар Сюблими  и маската от същата серия.
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=217_244&products_id=1544  Вече трети път ги ползвам и наистина останах очарована.
Много блясък и мекота, невероятен аромат....
Много доволна.

Супер, точно тази серия бях загледала, че май ще се задържа повечко на плажа тази година спрямо предходните Simple Smile В последно време нямам възможност да засядам пред компа и поизпуснах темата, затова ще си нахвърля въпросите с надеждата да получа отговор  Hug
1. Предложения за ефективен УВ защитен спрей или крем. Досега не съм ползвала, но мисля, че ш-на и маската няма да осигорят такава защита както един такъв продукт.
2. Термозащитен продукт (изправям си сравнително често косата) от който сте доволни?

# 56
  • в 1001-та нощ
Да споделя и аз за еластисайзера и фиберсютик  Peace

не мога да кажа, че "генерално преобразиха косата ми", тя е пренаситена с какво ли не, не мога да кажа и какво й липсва, че да й го дам; но виждам положителен резултат   Peace може би някаква живинка в повече от преди и блясък, ефирност  Peace

опасенията ми, че косата ще е омазнена и лигава, перушинеста от еластисайзера не се случиха  Hug за мое щастие

косата ми е много добре и ще продължа д аползвам и двата продукта  Peace

дне спак импулсивно - минах през магазинчето до нас да видя има ли фиберсютик и си взех други неща   #Crazy - но си поръчах да ми вземат  Hug

# 57
Момичета, кажете, моля:

1. Как ползвате еластайзера на Филип Кингсли? На упътването шпише косата да е намокрена, но това означава ли цялостно под душа или само отгоре-огоре? И още нанася се само по дължините или и по скалпа??? На упътването в същност това не го пише. newsm78
Аз нанесон на навлажнена коса, най-вече по дължините, но опитах да втрия и в корените. Много съм доволна. Косата ми е мека и пухкава. Разбира се може  и шампоанът и балсамът за проблемен скалп да са допринесли, но съм почит сигурна, че точно този мек и еластичен ефект е от Еластайзера.  Heart Eyes

2. Как се ползват кристалите? Предполагам на сухи дължини, но все пак да попитам.  Thinking

Алена, ти за кой еластайзер споделяш впечатления? Извинявай, не намирам назад да е обсъждано. А Фиберсютик какъв продукт е? Дай линкче. Simple Smile

Иначе аз си получих продуктите от Рибката, както стана вече и използвах някои от тах и съм много хепииии.  Heart Eyes

# 58
  • в 1001-та нощ
обикновеният еластисайзер - бих пробвала другия само на мостра, но няма  или поне не видях в рибата  :peace

ползва се на влажна коса - аз се намокрям на умивалника (не с пулверизатор, макар да го мислех в началото), после ползвам кърпа да обера водата - така, че косата д ае леко влажна, но да не капе вода
предполагам, че се прави: 1.) защото от влагата се отваря косъма и еластисайзерера ще подейства по-добре  Peace и 2.) защото така продуктът се разнася по-равномерно  Peace

кристалите - най-добре на влажна измита коса (след маската подсушаваш нежно с кърпа и преди сешоара), но може и на суха, ако има нужда  Peace

за фиберсютик - след малко, че забравих - това е т.нар филър за коса  Peace

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 20:51 от a.l.e.n.a

# 59
 Hug А ако сложа кристалите на подсушена с кърпа коса няма ли някак си после да има "мазен" ефект като засъхне??  newsm78 Преди много години бях ползвала някакъв подобен на кристали продукт (едва ли е било истински кристаи, като тези, за които говорим в тази темичка) и помня, че после имаше следи.  Thinking

Алена, а ти не беше ли ползвала този еластайзер на Филип Кингсли преди?Бях останала с убеждението, че редовно го ползваш.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт