Професионални серии за коса - 20

• 48 318
  • 664
  •   1
Отговори
# 60
Аз имам Elasticizer Extreme и го използвам на мокра коса. Първо обливам косата с подвижния душ обилно, да се напои добре, след това отцеждам водата за да не капе много и директно нанасям Elasticizer Extreme. За финал слагам шапчица.  Grinning
Не втривам в корените, а слагам само по дължините.

Кристали слагам на влажна коса и нямам никакъв проблем. Много е важно количеството, ако не се прекалява, то не би трябвало да има проблем. Но кристали съм слагала и на суха коса, ако преценя, че косата ми има нужда от тях.

# 61
  • в 1001-та нощ
Мама на Панда  Peace  така става като се ползват кристали на суха коса   Hug мазно  Peace зависи колко ще сложиш - но на мен не ми харесва да ползвам кристали на суха коса (като намазано с олио  Confused ) Peace

никога не бях ползвала еластисайзер (преди днес  Hug ) и никога не го бях коментирала - освен, като въпроси  Blush (дали прави от косата перушина, дли я омазнява .......)

след малко ще кача за фиберсютика - това е т.нар. филър за коса  Peace

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 21:16 от a.l.e.n.a

# 62
Ами явно си зависи както от количеството, така и от косата, защото аз пръснах 3-4 дози от кристалите, разнесох много добре - на почти суха коса - и не ми стана мазна.

след малко ще кача за фиберсютика - това е т.нар. филър за коса  Peace

Чакаме с нетърпение. А Алена, Еластайзера ти втриваш ли в корените или и ти само по дължините?

B&C, да, аз също сложих цели 3 шапки бай дъ уей.  Laughing А сега се сещам, че като питах миналия път как загрявате главите като сте с маска никой не ми отг.  Whistling

# 63
  • в 1001-та нощ
аз загрявам, като над маската слагам една торбичка - найлонова - връзвам я и после със сешоара - но не върху косата директно, а върху торбичката, ползвала съм и домак. фолио  Peace

нанасям навсякъде, но не втривам по скалпа, т.е слагам в корените, но не втривам по кожата целенасочено

това са фиберсютик http://zlatnaribka.com/advanced_search_result.php?keywords=fiber … &x=9&y=16

има серум (пише ботокс за коса, но няма нищо общо), запечатка  и маска  Peace запечатките и маските са 2 вида - за фина коса и за плътен косъм

запечатката се ползва със серума - нанасяш серума, а после и запечатка за съответния тип коса и така стоиш .... а маската е за поддръжка после; серумът се ползва веднъж месечно  (със запечатката), а маската след това - колкото прецениш  Peace (аз няма да я ползвам на всяко измиване)

еластисайзера - бих ползвала на 2 седмици веднъж (има схема как се прилага според косата  Peace )

# 64
Аз не загрявам косата, когато ползвам маска. Маските ми действат много добре и без да загряване.
Преди съм загрявала с кърпи, които ги слагах в микровълновата, но една кърпа изгоря.  ooooh!
Също съм загрявала с кърпи натопени в много топла вода и след това изцедени, но е голяма играчка  Crazy
Имам и нещо подобно на шапка, което може да се използва за загряване, но и него не ползвам с такава цел, а само ако ще си слагам ролки, което се случва 1 път в годината.  Simple Smile
Друго което съм правила е слагане на маска и шапка за баня и съм стояла под душа за да ми тече топла вода върху главата.
От всички възможни начини за загряване на мен лично последният ми харесва най-много. 

# 65
Моми4ета имам въпрос към вас..в4ера една приятелка от Англия ми направи подарък и ми е поръ4ала  това  http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Summer-Coffret   ,искам да попитам как мога да си полу4а пратката директно от пощата ли?понеже тя е платила от неината карта от там и е писала моя адрес в бг.Кога обикновено прстигат и пращат ли някакво известие преди да пристигне ..дано сте ме разбрали:)) ooooh!

# 66
Страхотен подарък!
Понякога пристигат за 3 дни буквално, друг път съм чакала и 10 дни, та и повече, така че дано да имаш късмет. Трябва да получиш известие, за да си вземеш пратката от пощата, в някои градове май носят и на място.

За еластисайзера аз не пропускам преди всяко едно измиване. Той е смес от нещо като хидратантен крем, рициново масло и еластан. Не може да пресуши косата от него. По-скоро, ако косата е здрава, няма да е толкова видим ефекта.
Ефектът е много добър при мен, но най-вече се надявам на невидимата грижа, т.е. косата ми да не цъфти и краищата да се запазят и да не се накъсват.

# 67
  • в 1001-та нощ
да и аз мисля, че ползването на подходящи проф. продукти има wow  ефект, когато човек тепърва започва да полага по-качествени грижи или ако косата е имала някаква конкретна нужда

моята от доста време е по-скоро преситена от грижи (доволно задоволена  Hug) - затова ефектът беше мъничък, но и добър, аз не мога да очаквам кой знае какво още  Peace

преди това бях направила терапия с интенс рипеър - до предела на възможностите й да поеме  Peace така, че  Peace

# 68
Мацка ,мерси за бързия отговор,аз сега не съм и в бг,4ак след 10 дни ,но нищо важното е,4е ще е там няма проблем зна4и..ще си я взема тогава,досега не съм ползвала тази серия на Керастаз,тоест аз съм ползвала само цимент и не останах доволна.а тази е за суха коса мисля,моята е нормална в корените и доста суха по дължините..дали ще ми допадне серията newsm78 newsm78 newsm78

# 69
  • Пловдив
Онзи ден бях на фризьор и ми отразя няколко пръста от косата. Писна ми от това накъсване. Сега пак го има, но не е толкова, а и косата изглежда по-плътна, жива и пада по-тежко. Снощи минах през Рибката и си взех терм. крем Форс Вектор и го пробвах. Не ми направи косата твърда, но аз бях ползвала преди това еластисайзъра, шампоан и балсам от силно хидратиращата серия на Кингсли. Хасера ми  Peace. Мирише по-странно. Не искам дълга коса на всяка цена. Искам добре изглеждаща коса.

# 70
Косата ми е до кръста. Ходя на фризьор веднъж годишно. Не ми цъфти. Харесвам я на триъгълник отзад. Не обичам коса на черта. Обожавам в корените да е по - гъста, а надолу да е малко по - филирана. Използвам много маски, спрейове и домашни маски.
Но като цяло мисля, че е ген. Simple Smile

# 71
За еластисайзера аз не пропускам преди всяко едно измиване. Той е смес от нещо като хидратантен крем, рициново масло и еластан. Не може да пресуши косата от него. По-скоро, ако косата е здрава,

А ти как го ползваш? Втирваш и в корените или само по дължините? Мокриш ли я предварително, колко и загряваш ли по някакъв начин?  Hug

# 72
За еластисайзера аз не пропускам преди всяко едно измиване. Той е смес от нещо като хидратантен крем, рициново масло и еластан. Не може да пресуши косата от него. По-скоро, ако косата е здрава,

А ти как го ползваш? Втирваш и в корените или само по дължините? Мокриш ли я предварително, колко и загряваш ли по някакъв начин?  Hug

Задължително косата се намокря първо. Иначе ефектът просто не е същия.  Peace
В корените, до колкото знам, не се втрива. Не знам дали употребата на такъв продукт в корена е добра идея.  newsm78
Аз загрявам 20 минути със сешоар, косата завивам в найлоновата шапчица + хавлиен тюрбан отгоре.  Peace

# 73
Аз ползвам на Лореал за боядисана коса и коса на кичури.
http://hair2007.bg/product_info.php?products_id=1134
http://hair2007.bg/product_info.php?manufacturers_id=32&products_id=1141

# 74
  • София
Аз загрявам 20 минути със сешоар, косата завивам в найлоновата шапчица + хавлиен тюрбан отгоре.[/color]  Peace
А какво означава това? 20 минути непрекъснато косата стои под сешуара, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт