Професионални серии за коса - 20

• 48 335
  • 664
  •   1
Отговори
# 75
Аз загрявам 20 минути със сешоар, косата завивам в найлоновата шапчица + хавлиен тюрбан отгоре.[/color]  Peace
А какво означава това? 20 минути непрекъснато косата стои под сешуара, така ли?

Да.  Peace  Но не нагряваш директно косата, а я затопляш, посредством найлоново пликче/шапка/кърпа/...  Peace

Изпълнението - от тук:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542997.msg17136579#msg17136579

# 76
Абе момичета, какво ли не правите с косите си и после се чудите защо не растат. Оставете ги да починат малко и ще имате дълги коси.  Simple Smile
Тайната не е да се вманиячаваш в косата...

# 77
  • София
Feeling   bouquet

# 78
Абе момичета, какво ли не правите с косите си и после се чудите защо не растат. Оставете ги да починат малко и ще имате дълги коси.  Simple Smile
Тайната не е да се вманиячаваш в косата...

Моята лично не се изморява като се грижа за нея, напротив - точно като се вманиачих успях да постигна това, което искам   bouquet

# 79
  • София
Не съм се включвала отдавна.

Деси,наистина имаш страхотна коса.Имаш ли снимка изправена?Интересно ми е как ще изглежда.

Исках само да спомена,че и на мен не ми хареса еластисайзъра,ползвах го с шампоана и балсама,но ми изсуши много косата.
Признавам ,че и двата пъти бях на морето,но това по принцип никога не ми се е отразявало...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=511948.60

Тук съм "пуснала"  снимка  bouquet

# 80
Feeling, току що ти писах на лични. Не бях видяла, че тук си ми отговорила на въпросите - за Еластайзера и за загряването. Hug Мерси за инфото.   bouquet Да ти кажа май цялата тази процедура със загряването със сешоар ще ми дойде в повече и май ще си разчитам само на трите кАта найлонови шапки, а може да сложа и (както преди съм правила) скиорската шапка за -15С  smile3508 newsm47

# 81
  • София
Това с нагряването и аз ще взема да го пробвам,но с масла и стимуланта на Икаров!Благодаря  Hug

# 82
Не съм се включвала отдавна.
Деси,наистина имаш страхотна коса.Имаш ли снимка изправена?Интересно ми е как ще изглежда

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=511948.60

Тук съм "пуснала"  снимка  bouquet

Wow!
Това е най-хубавата руса коса,която съм виждала!

# 83
  • Перник
Наистина е супер!!!Поздравления  bouquet

# 84
Здравейте момичета!

Навирам се в Северна Америка и обикновено си нося боя за коса от България. Досега съм ползвала на Lisap и Framesi, но ги няма наоколо. Затова пък намерих продукти на LAKME и тъй като прочетох добри отзиви реших да си поръчам техните бои.
Ако някой е позвал маската обаче, може ли да сподели?

Ползвала съм на Kepro - KAYPRO, пак италианска и съм доволна, но и тя ми е на свършване.

Тук явно масово косите са тънки и меки и техните маски - съобразени с тези коси. А, мойта коса е тежка, гъста и третирана и не ми вършат работа.

За тази маска става въпрос:
Lakme Teknia DEEP CARE Restructuring Treatment

# 85
 аз като по-нахална пак да ви питам Grinning Grinning Grinning за ето тези шампоан и маска на Керастаз ,ползвал ли е  някои и какви са отзивите,дали ще са подходящи за моята коса(ще ги имам като подарък,не съм ги и збирала аз) косата ми е нормална в корените и много суха и оплитаща се в далжините и краищата

# 86
# 87
Влизам да кажа, че съм доволна от серията на Инебрия с арган http://www.inebrya.it/it/prodotti/I016/I097/INKIT06729/, бях писала в края на предишната тема, краищата ми живнаха от няколко слагания  Peace
И продължавам да ви следя с интерес   bouquet

# 88
Feeling, току що ти писах на лични. Не бях видяла, че тук си ми отговорила на въпросите - за Еластайзера и за загряването. Hug Мерси за инфото.   bouquet Да ти кажа май цялата тази процедура със загряването със сешоар ще ми дойде в повече и май ще си разчитам само на трите кАта найлонови шапки, а може да сложа и (както преди съм правила) скиорската шапка за -15С  smile3508 newsm47

Отговорих.  Hug

# 89
Аз вече повече от месец ползвам Форс Вектор - всичко от серията без концентрата и съм много доволна. Искам да ви питам серията Fiberceutic подходяща ли е за слаби, но нетретирани коси? Или е само за химически увредени?

Общи условия

Активация на акаунт